Kişilik & Karakter İmkansızı biz mi seçeriz yoksa omu gelip bizi bulur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor nolmus yani imkansiz olduysak. kale de kaleci var diye futboldan mi vazgeciyoruz 🙄 İmkansızı biz mi seçeriz yoksa omu gelip bizi bulur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. ben istemesem de imkansız ve bela beni buluyor her zaman zxcsdfsdf 1 6 Yorumla Soran 1 yıl evren bize oyun oynuyoorrrr bariiis mutlu olmamızı cekemiyorlar hüğhüğhüğ skckoxdkodlsskf u Barış_LonelyForever 1 yıl Evren zaten mutsuz olmamız için elinden geleni yapıyor. sdfsdf zxczxc :// Soran 1 yıl pis evren jsockfodfkfk u Barış_LonelyForever 1 yıl lanet gelsin evrene sfsdfzxczx pis evren Soran 1 yıl yakalim mi bir 🚬 : ( u Barış_LonelyForever 1 yıl Yakalım bir sigara 🚬🥺
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl İmkansız olarak nitelendiren bizleriz çoğu zaman. Ne istiyorsun, nasıl istiyorsun ve bunun için ne yapıyorsun? Soruları doğru yanıtlamak lazım. 0 0 Yorumla
Hello-o_o-o Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kararsız kaldım bu konuda ama galiba biz seçiyoruz. insanın yapmayacağı bişey yok istedikten sonra 0 0 Yorumla
FiliaLucis Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Biz seçiyoruz sanırım. Bilinçaltı enerjileri, geçmiş kayıtlar filan. Onlar değişmeden de farklı şekilde gelişmiyor olaylar 0 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Biz seçiyoruz. Kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Genelde ben seçerim ve vazgeçtiğim anda bir şeyler beni bunu tamamlamaya çalıştırır 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Şans bu bence birazda. Kalbin yapısında var imkansızı istemek 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Tercih meselesi birazda sans ve kader. Hayatımıza bir akış vermemiz her zaman mümkün olmuyor. 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl İnsanın enerjisiyle alakalı bir durum bence. 0 0 Yorumla
SemaAkbulut___ Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl İnsanlar ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankorudür derler. İmkansız tatlı geliyo. Taki dilin yanana kadar 0 0 Yorumla
İlkankoc Takip Et Xper 1 Yaş: 39 1 yıl Hep imkansız beni buldu ve bundan sonra da böyle olacak... :) 0 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Biz belamızı srıyorux 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. biz seçeriz 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Biz seçiyoruz 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yo zoru sevmem 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. o gelir bulur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ben istemesem de imkansız ve bela beni buluyor her zaman zxcsdfsdf
evren bize oyun oynuyoorrrr bariiis mutlu olmamızı cekemiyorlar hüğhüğhüğ skckoxdkodlsskf
Evren zaten mutsuz olmamız için elinden geleni yapıyor. sdfsdf zxczxc ://
pis evren jsockfodfkfk
lanet gelsin evrene sfsdfzxczx pis evren
yakalim mi bir 🚬 : (
Yakalım bir sigara 🚬🥺
İmkansız olarak nitelendiren bizleriz çoğu zaman. Ne istiyorsun, nasıl istiyorsun ve bunun için ne yapıyorsun? Soruları doğru yanıtlamak lazım.
Kararsız kaldım bu konuda ama galiba biz seçiyoruz. insanın yapmayacağı bişey yok istedikten sonra
Biz seçiyoruz sanırım. Bilinçaltı enerjileri, geçmiş kayıtlar filan. Onlar değişmeden de farklı şekilde gelişmiyor olaylar
Biz seçiyoruz. Kendi kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak.
Genelde ben seçerim ve vazgeçtiğim anda bir şeyler beni bunu tamamlamaya çalıştırır
Şans bu bence birazda. Kalbin yapısında var imkansızı istemek
Tercih meselesi birazda sans ve kader. Hayatımıza bir akış vermemiz her zaman mümkün olmuyor.
İnsanın enerjisiyle alakalı bir durum bence.
İkisi de olabilecek bir şey
Özenle biz seçiyoruz
İnsanlar ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankorudür derler. İmkansız tatlı geliyo. Taki dilin yanana kadar
Hep imkansız beni buldu ve bundan sonra da böyle olacak... :)
Ne bileyim ben kim seçerse seçsin..
Biz belamızı srıyorux
Biz seçiyoruz
biz seçeriz
Biz seçiyoruz
Biz seçiyoruz
Yo zoru sevmem
biz seceriz gibi
o gelir bulur