Merak etme kadın kocasız kalmaz diyeceğim ama kadın için proglem hiçbir zaman erkek bulamamak değil Kaliteli yüksek seviyeli adam bulmak olmuştur. Onun içinde Erkek kafasını anlamak doğru seçim yapmanıda sağlar.
ya market carsi buralarda zaten pek arama disaridaki biri napıcak seni tanımadan seninle konusacak mi sen yürürken şşt guzellik naber mi dicek böyle bir şey yaparsa da niyeti iyi degildir zaten ya okuldan ya da işten biriyle olur ya da akraba ki yakın değil uzak
Okuldan istemiyorum tek kendi memleketimden istiyorum ama iş hayatına daha çok var 3. Sinfiim akrabada hiç istemiyorum kafeye tek asla gidemedigimden birini bulmak zor
kuzenlerin falan hiç mi yok kuzenlerinle arkadaş ol onların arkadaslari vardir onlar sana birilerini ayarlamaya calisir ya da sen diyebilirsin knk hiç yakisikli falan yok mu diye sadece bir arkadasin olsa yeter
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Aramak gerekiyor kimse durduk yere gelip bizi bulmaz
Valla öyle hunharca aramicaksin açık olcaksin gelenlere birazda sen adım atcan doğrusu denk gelir belki
İnşallah
Geç kanepeye uzan yan gel yat Hemen pencereden hayalinde ki adam sana ilanı aşk etmeye gelecek emin ol 🤣
Diyosun 😂😂🤪
Hiç bi fikrim yok aslında bulması gerekir ama belli ki öyle de yürümüyor çabaya bağlı birazda… 🙄🥲
Aramakta gerekiyor nasipse gelir de diyorlar bu konuda kafan karışıyor
Biz doğmadan önce kiminle evleneceğimiz zaten yazıldı bizim nasibimize ulaşmamız için dinimize yönelmemiz gerekiyor
Haklısın canım❣️❣️🤲🏼🥰
Önünüzden geçenlere dikkat edin yeter.
O ne demek oyle
Bakmayı değil görmeyi bilirseniz çok fazla aramanıza gerek kalmaz demek istedim ama arapça yazdım galiba.
Sıla misali oluruna bırak.:D
🤪
Ben bekliyorum artık 🤣😂
Rızık korkusu cekmiyorum
Aşk meşk uzak kalsın
O beni bulsun hiç uğraşamam 😏
Yaş 89 hala bulmamıştır 🤣
@Milabeni
djdsbfjskdbc sus la kocasızlığımı yüzüme vurma (!) ┗( T﹏T )┛
Merak etme kadın kocasız kalmaz diyeceğim ama kadın için proglem hiçbir zaman erkek bulamamak değil Kaliteli yüksek seviyeli adam bulmak olmuştur. Onun içinde Erkek kafasını anlamak doğru seçim yapmanıda sağlar.
@Milabeni
Anlamadım ama anlamış gibi yapıcam biraz anldım ;D
O beni buldu bende onu gördüm
O bizi bulur ya
İns canım yha
Senin nasibini bulman için öncelikle profil fotoğrafını değiştirmen gerekir
Hayir
Aramak gerekir
Sebeplere sarılmak lazım
Felsefik olma
Felsefik değil kanun bu şekilde yürüyor
O ne demek
Aramakla bulunmaz
aramak gerekir
Bulur.
Ara baba ara
Arakak gerekir
cekici insanlarin aramasina gerek yok
Yolda yurusem tüm orhangazi bana bakiyo ama nasip yok ya dul gelir ya sapk ya çirkin ya kısa
aslinda sokaktaki insanlar herkese aç köpek gibi bakar. Güzel olsun olmasın fark etmez. hic mi düzgün biri yazmadi
Kızlar bile bakıyor annem nazardan olmedin iyi dedi
Yazdida bir tane ısınamadım ses tonu dişleri kötü
hep içerde misin peki yani iş okul falan var mı
Okulum zonguldakta ama markete hergun cikiyorum Bursa'ya gelince arada çarşıda yürüyorum okadar genelde evdeyim arkadaşlarım yok
ya market carsi buralarda zaten pek arama disaridaki biri napıcak seni tanımadan seninle konusacak mi sen yürürken şşt guzellik naber mi dicek böyle bir şey yaparsa da niyeti iyi degildir zaten ya okuldan ya da işten biriyle olur ya da akraba ki yakın değil uzak
Okuldan istemiyorum tek kendi memleketimden istiyorum ama iş hayatına daha çok var 3. Sinfiim akrabada hiç istemiyorum kafeye tek asla gidemedigimden birini bulmak zor
kuzenlerin falan hiç mi yok kuzenlerinle arkadaş ol onların arkadaslari vardir onlar sana birilerini ayarlamaya calisir ya da sen diyebilirsin knk hiç yakisikli falan yok mu diye sadece bir arkadasin olsa yeter
Kuzenlerim hep küçük büyük olanlarda evli ve asla öneri yapmıyorlar maalesef ama saol yinede beni düşündüğün icin
Allah bilir ama bu Pp yle zor
Hele bide seninki gibi olsa hiç olmazdi
Aramaliyiz
O pp ne ya kdkckf
Fazla bakma aşık olursun fhxjx
O bulsun 😂😂😂😂