Kişilik & Karakter Akşam yorgunluğuna en iyi ne gelir? Dilly7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Güzel demini almış bir çay ❤️ bir de güzel bir film ya da kitap. Akşam yorgunluğuna en iyi ne gelir? Cevapla Film Soruları En İyi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Birazdan balkon keyfi yapıcam.Afiyet olsun canım😌❤️ 1 4 Yorumla Dilly7 1 yıl Benim de bugün balkonda oturasım var, sağol canım 😍😘 Yorumla _infinitum 1 yıl Oyh olaydık komşu şöyle sohbetin dibine vuraydık😌 Yorumla Dilly7 1 yıl Valla güzel olurdu 😂 konuşacak çok şey var Yorumla _infinitum 1 yıl Kesinlikle 😅 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kesinlikle çay. Bende yeni demledim. Afiyet olsun. 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Sana da canım Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şimdi cafeden geldim çay, kahve, meyve suyu hepsinden içtim biraz dostlarla muhabbet hepsi iyi geldi özetle 😅 1 0 Yorumla
ıforyou_06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bugün yoğun bir gündü çayın bahanesi olmaz ama böyle anlarda daha bir tatlı şerefsz😀 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yaprak sarmasını yaptım yedim, şimdi bir fincan kahve içebilirim 😊☕ 1 0 Yorumla
pattadanak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 69% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deniz kenarında ayışığı altında kamo sandalyesinde ayakları kuma gömüp bira içmek 1 0 Yorumla
çiftkanat Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Afşyet olsun benim demlicek halim vallahi yok. yoksa kitabımı yazmaya devam edip balkonda çay keyfi vallahi istiyorum ama her yerim agrıyor. beyannamelerle uğraşmaktan 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl En iyi ben gelirim. 1 1 Yorumla Dilly7 1 yıl Ne demezsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Canım sıcak çikolata çekti ama evde olmadığı için şu an sadece su 🙁☹️ 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzel bir kahve eşliğinde okunan kitap.. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Reis sabah akşam çay içiyorsun dikkat et 1 0 Yorumla
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çay içip dışarıyı izlemek bence 1 2 Yorumla Bilinmeyen_hayat 1 yıl Yeter bence ya 😂😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl Bencede ya 😂😂😂 Yorumla
CennetinYabancıları Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Rahat bir yerde uyuklama 1 2 Yorumla Dilly7 1 yıl Uyku fikri de güzel geliyor Yorumla CennetinYabancıları 1 yıl İnanılmaz iyi geliyor;) Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 653 cevap paylaştı. Demli bir çay iyi gelir 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Kahve ve kitap üstüne tanımam 0 0 Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 502 cevap paylaştı. Evet akşam yorgunluğuna demli bir çay iyi gelir 0 0 Yorumla
severobeni Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı. Uzanıp boş boşş tv izlemekk 0 0 Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 882 cevap paylaştı. Uzanıp televizyon izlemek. 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Dinlenmek. 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bende yapcam 1 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Votka 😂 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kahve iyi gelir 0 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Çay duş sigara 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Duj. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Duş, müzik veya dizi/film, kahve
Birazdan balkon keyfi yapıcam.
Afiyet olsun canım😌❤️
Benim de bugün balkonda oturasım var, sağol canım 😍😘
Oyh olaydık komşu şöyle sohbetin dibine vuraydık😌
Valla güzel olurdu 😂 konuşacak çok şey var
Kesinlikle 😅
Kesinlikle çay. Bende yeni demledim. Afiyet olsun.
Sana da canım
Teşekkürler
Şimdi cafeden geldim çay, kahve, meyve suyu hepsinden içtim biraz dostlarla muhabbet hepsi iyi geldi özetle 😅
Bugün yoğun bir gündü çayın bahanesi olmaz ama böyle anlarda daha bir tatlı şerefsz😀
Yaprak sarmasını yaptım yedim, şimdi bir fincan kahve içebilirim 😊☕
Deniz kenarında ayışığı altında kamo sandalyesinde ayakları kuma gömüp bira içmek
Afşyet olsun benim demlicek halim vallahi yok. yoksa kitabımı yazmaya devam edip balkonda çay keyfi vallahi istiyorum ama her yerim agrıyor. beyannamelerle uğraşmaktan
Güzel bir kahve çok iyi geliyor.
En iyi ben gelirim.
Ne demezsin
Kahve içmek vazgeçilmez.
Canım sıcak çikolata çekti ama evde olmadığı için şu an sadece su 🙁☹️
Güzel bir kahve eşliğinde okunan kitap..
Reis sabah akşam çay içiyorsun dikkat et
Kahve
Çay ve dışarıyı/denizi seyretmek
Çay içip dışarıyı izlemek bence
Yeter bence ya 😂😂
Bencede ya 😂😂😂
Rahat bir yerde uyuklama
Uyku fikri de güzel geliyor
İnanılmaz iyi geliyor;)
Merhabalar
Tabiki de bir kahve
Demli bir çay iyi gelir