Basorexia: birini aniden öpmek ya da öpüşmeye karşı duyulan arzu
Bazen filmde öpüşme sahnesi izlerken falan gaza gelir ya insan öyle bir şey olsa gerek
Bazen filmde öpüşme sahnesi izlerken falan gaza gelir ya insan öyle bir şey olsa gerek

arkadaşım yeni taşındığı evine film izlemeye çağırmıştı nasıl olduysa filmin ortasında deli gibi öpüşmüştük sarılıp aniden :D
@RidvanB90 düşündüğüm her an🙈☺️
🥳🤭👏🏻 şanslı biri
@RidvanB90 beyefendi kendinizi şanslı hissediyor musunuz? Burada sizi düşününce öpmek isteyen bir hanımefendi var da😌
Cevap
12Cevap
herkes birilerini burmuş gel bizde ikimiz yapalım. bu sporu😋🤗
ne oldu karşılık alamadım
Her yazana karşılık vereceksek ohoooo
o zaman sil yorumumu hak etmiyorsun 😁😂🤣
Burada iki espri yapalım. dedik neyse
Ayıp ama bu da😂😂😂
sen sorarken ayıp degil bizim yaptığımız ayıp batuta ateşi çak ordan sonra patlamasin de sende az değilsin yere bakan yurek yakan hissediyorum. sendeki ne cevherler vardır iki lak lakin ederiz ne dersin bu hayatın zorlukları arasında bogusurken iki sakalasmaya hakkımız yok mu be
İki yorumdan karakter analizi yaptın valla helal olsun😂 yere bakan yürek yakan sevdim bunu🤭
İnsan sevdiği yerden yere çarparım seninkide o hesap ama halen giremedim. bekliyorum korkma erimesi yemeyiz opmemde gel yeterki ne olursan ol gel Mevlana...
şöyle bir kızı yakalayamadık bee :D :D öbüşemedik bi türlü
Bu bende aşırı var ya istek değil bağımlılık gibi bende öpüşmek, yanyana dururken dayanamıyorum çekim varsa eğer.
Her an her dk böyle Allah vermiş 😂😂
Bu hissi en son ne zaman yaşadığımı söylersem yorumum taciz edilir çok fazla :d
en son sevgilim varken yasadim
Varken iyi de yokken olunca kötü
yokken de bir sey hissetmedigim kimseyi opmek istemiyorum zaten o yuzden bende sorun olmuyo ya
Yani o bazen his olarak geliyor işte
Bu öyle bişeymiymiş
Öyleymiş🤭🤭
Dün yaşadım his olarak kaldı
Ahhh be 🚬
Çok uzun zaman oldu bu hissi yaşamayalı
Hiç öyle bişey duymadım ben.
Estiğinde eseni yaparım belirli vakit yok 💁♀️
5dk önce
Öptün mü🤭
Evet hahahhah
Olan var olmayan var kardeşim ya