Her hangi bir cinsiyette olmak istemiyorum ben sadece bir varlıgım. Dünyadaki kurallarınız kadınlık erkeklik size kalsın. Ben keyif çatıyorum. Kendimle mutluyum. erkeklerin her kelimesi fesat anlam taşıyor ben bunları acaba acaba derken yaslanıyorum hiç gerek yok. Soyutladım kendimi ama hayattan değil. Sadece onlardan. İlgimi veren verir yürür gider instada da.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBende Gay'im mesela kadınlar erkeklere hiç bir şey veremiyor cinsellik haricinde ama erkek benim gibi güzelse işte o anda kadına da ihtiyacı kalmıyor aslına bakarsan erkeğin de kadına ihtiyacı yok
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yılErkekler yalnız kalmaya daha dayanıklı asıl kadınlar yalnız kalamaz bunu öğrenememişsin
Soran1 yılYalnız kalmıyorum zaten ilgi veren oluyor
Cevap sahibi1 yılErkekler ilgisiz çok güzel yaşar Doğal seçilim var sen seçilmediğin için oyunun dışına çıkmışsın ve düşünceler de gerçeklikten sapmış erkeklerin 7/24 cinsellik istediğini sanıyorsun bir sürü işinde gücünde adam var onlar da seni istemez zaten yalnız kalarak kendini mahvediceksin şimdi 20 yaşındasın seni üzenler başarıya ulaşmışlar seni yalnızlığın içine atmışlar tabi kabullenmişsin
Soran1 yılEe ilgisiz yasasın da görelim ozaman bana her yerden ilgi yağıyor. Benı üzenler amacına ulaşamadı çok zor, ben ilgi alırken kesın onlar kız ararken kaç küfür yiyor. Çok komik. Tamamen çıkmadım buna tercih deniyor. Mantığı anlarsan kadının yapması gereken bir şey yoktur. Kadının doğuştan değerli olduğunu söyleyip duran sizsiniz. Seçilmemek bile beni değersiz yapamaz. Bunlar erkek lafı sadece. Hala gerçek liğin içindeyim. Çıkaamzsın zaten. İnan çıkmak istesem intihar ederdim. Okadar net biriyim. Erkekler 7 / 24 cinsellik düşünmese bile çok eşli bir varlık benım ıyılıgım bunu kaldırmaz.
Soran1 yılYalnız ve çocuksuz kadınların daha geç yaslandıgı kanıtlandı ve daha mutlular. Aile evinde çok rahatım erkekler çalışıp çalışıp hayat zor diye kendi kurallarını yazmaya devam etsin. Erkek kuralları kadınların erkeklere muhtaç olduğu yerde gecerlıdır.
Soran1 yılEvde bana bakan babama da saygım sonsuzdur.
Soran1 yılBenı üzen erkekler her gün sabah kalkıp köle gibi işe gidiyor ayrıca kendisine bakire bır kadın arıyor 😂😂 kafası en rahat benim. Maddesel dünyaya sıkışmış varlıklar benı üzemez. Dünya ölümlü dünya. Cinsiyet kuralları ancak dünyada geçerlidir. Eden bulur bulmasa bile illaki acı cekerek ölecektir. Kimse erkek olduğu için kural yazamaz doğa da hiçbir şeyı belırlemez. Bilinç böyledir. Erkekler kadınlara dogayı gösterip duruyor bu sızın sadece hayvan olduğunuzu gosterir. Geldiğiniz yeri gosterıp durmayın artık ben bilinçli bir varligim.
Cevap sahibi1 yılKadın doğuştan değerli felan değil sen yokluktaki erkekler tarafından ilgi yağmuruna tutuluyosun peki erkekler hayat zor diyip çalışmayı bıraksın kim çalışcak yani eve kim para getirsin evde 0 TL ile geçinme challenge mı yapıcaz aile evinde baban sayesinde rahatsın baban çalışmayı bıraksa maddi olarak zorluk çeksen ne yapıcaksın o zaman senin çalışman gerekicek madem bu kadar yalnızlığı seviyorsun hala erkekleri niye bu kadar detaylı analiz edip kafana takıyorsun senin sorunun ne biliyor musun erkekleri tek bir homojen grup sanıyorsun yani burdan oturup 4 milyar erkeğe sallıyorsun
Soran1 yılGenel erkek algısı sinirimi bozuyo zaten sonn düşünüşüm bu da zaten. Birine anlatmaya çalıştım ordan da okuyabilirsiniz yorumlarda.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. En iyisini yapmışsın devam et
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tamam teyze
06 Yorumla
Soran1 yılHayatımın baharında bu kararı aldıgım için ne kadar mutlu olduğum bir kere daha kanıtlandı.
Soran1 yıl20 yasındayım bu kararı küçük birinin alamayacagını sana düşündüren ne
Soran1 yıl35 yaş bana teyze diyor şaka gibi.
Soran1 yılKomik ordan ne yapabilirsin ki bana
Ya istersen
039 Yorumla
Soran1 yılKadınlar için çok gereksiz bir şey bizi zorlayan önümüzde kalkıp duran bir şey yok. O sizin cehenneminiz sadece
Soran1 yılSiz farklısınız biz farklı konuşmaya gerek yok bir bedene ihtiyacım yok evde çok yaptım kend kendıme ama erkeklerin kadın bedenıne ihtiyacı illaki olacak. Kadının olmaz. Begenılme arzusu yüzünden ilişkiye girer kadın zaten. Dış görünüşmden o ilgiyi alıyorum doyuma ulasıyorum zaten. Ayrıca illa yapmak istersem kendım yapıyorum aynı etki ha o girmiş ha başka bir şey kafam rahat. Erkek ile bir cismin hiçbir farkı yok onu sokarım kafam rahat en azından. İnsandan korktuğum kadar hiçbir şeyden korkmam.
Soran1 yılGuven bir kere gidince gelmez maalesef. Ayrıca bazı fikirler ve karakterler oturunca geri gelmiyor eski saflık. Hem bu dünyaya ait değilim bu ait olmama hissini de doyasıya yaşamak istiyorum. Çünkü dünya kadın ve erkek bedenlerıne hapsolmuş üst bilinçte ki varlıklardan ibaret. Ben bu cehennemde yok olmak istemiyorum hormonlar çok sıg bir şey. Ben resmen kurtuluşa erdim. En azından erkekler belki ben kadar olamaz evet ama kadın bunu basarabılır ben de mutluyum. Kadınlar yalnız kalabilir ömer boyunca arastır istersen. Ama erkek hep kadın ister. Bu da benım uzaklasmama güzel bı sebep. Evde her gün dizi film eğlence müzik oyun araştrma yapıyorum. Bilgi her şeyden üstün.
Soran1 yılİnsan benı geren bir şey. korkuyorum insanlardan ve sıglıktan. Beni seven illaki sevmiyor da olacak aldatıyor da olacak maddesel dünya böyledir. Her güzel seyın iğrenç yanı var. Ben de iğrenç şeylere 1 saniye katlanamayan biriyim. Yani aklıma kötü şeyler geliyor hep. Beynim böyle calısıyor asla iyiye odaklanamam ben.
Soran1 yılO saydıkların olmazsa da olmasın yapmak zorunlu degıl zaten kadına yapmam bende ömür boyu. Küçükken doydum zaten yeterince.
Soran1 yılYa teşekkür ederim keşke ben böyle açıklama yaptıkca kuduranlar olmasa ben sadece tercihimi açıklıyorum yani bu kafaya gelmeden önce dünya çok kötü iğrenç diye hatta erkekler yüzünden bile intihar düşünen biriydim. Ama gerek yok kadının bir gücü var bu belli ben de o gücü yani yalnızlık gücünü kullanmak istiyorum sadece
- 1 yıl
Arkadaş sadece insanlardan korkan psikolojisi bozulmuş biri ilişkiler kadınlar içindir yoksa erkek yalnız kalabilir ama bu tam tersini savunuyor bir sürü yalnız yaşayan erkek var ayrıca kadınların erkeklere katabileceği hiçbir şey yok sadece cinsellik verebiliyorlar doğal seçilim diye bir şey var seçilmediği için oyundan çıkmak istemiş ayrıca işinde gücünde olan bir sürü adam var erkeklerin 7/24 cinsellik düşündüğünü sanıyor 😂
Soran1 yıl@Descartes1 erkeklerin yalnız yaşama sebebı paradır. Ben duyguları dışardan sağlıyorum zaten. İlişki için zorlayan bir organım da yok. Doğal seçilim kadını mı elesin yani hahah napalım. Seçilmek falan hep maddesel şeyler. Erkegın süreklı düşünmesine gerek yok cinselliği insan çok eşli bir varlıktır bunu sadece kafam kaldırmıyor. Erkeklerden daha dürüst ve rolsüzüm. Sudeyi düzüm. erkekler o zaman kadınları kıskanmasın neden kıskanıyor? Bu işin içine girince erkekler de beni kıskanacsk ben de onları kıskancam bu tamamen maddesel bir saçmalık. sen seçil de rahat ol madem ne diyelim haha. Ne kadar rahat olcaksın belli değil karını kıskanclıktan öldürme de. Naparsan yap.
- 1 yıl
Ben hayatım boyunca rol yapmadım hiç bir kadını da kıskanmadım o zaman sana göre erkek değilim? çok eşli olmayı da istemiyorum bi tane kadınla mutlu olabilirim o zaman sana göre yine erkek değilim? Kendi kafanda kurduğun dünya yalan yalan sana bunu anlatmaya çalışıyorum sadece şunu biliyorum Dünya herkesi kırar beni de çok kırdılar şimdi ben o kızlara baksaydım bi daha kızlarla ilişki düşünmezdim bu kızlar ne kadar bencil ve akılsızlardı onlara bakıp ha bütün kadınlar böyle demedim işte o an dedim herşeye rağmen ben oyunun içinden çıkmıycam eğer dünyaya geldiysem Kendimi geliştircem okuycam araştırıcam gezicem ve harika da bir ilişki yapıcam dedim senin gibi kırıldım diye oyunun içinden çıkmıycam
Soran1 yıl@Descartes1 kıskanmadın ama çok eşlisin sadece kültürel olarak tek eşliyiz senınkı bır tercih. O kadını başka bir kadına bakarak da aldatacaksın bu o kadın için sahte bir mutluluk. Ve ben bunların farkındayım. ben çok ince düşünen biriyim sen ise çok yüzeysel kırılmalar yasadın belki de. Bu da derinden kırılan birini anlamaman demek. Yüzeyde kalsaydım ben de geri dönerdim. Ama işin temelinde insan çok eşlidir sen sence sadece bir erkek misin. Seni seven kadın sana bir erkek olarak bakacak sadece. Çünkü dünya bizi böyle yapıyor. Ben şuanda hala bir erkek sevebılırım ama Fikirlerini severim sadece. Mükemmel ilişki de yok gözümde. İnsan çok eşli kadın da çok eşli. O da bır gün başka bir erkeğe bakabılır ve isteyebilir ilişkiler çok karmaşık. Ben bu riski aldıgımda büyük bir sıglık içinde hissediyorum
Bunu hissetmek takıntılı kişiliğimii tetikliyor. Ben artık kötüyüm dediğimde sarılayım diyen erkek görmek istemiyorum. Erkeklerin kullandığı her cümle maddesellik barındırıyor en çok benı dusunenın bile. Bundan çıkan uzaklaşan erkek bulmak çok zor , buda falan olması lazım maddeselliği cagrıstıran cümleler kurmaması için. Öyle biri de yok. Sonra neden sinirlendin neden engelledın oluyor. Farklı bırı oldugum için engelledim kardeşim. bana uygun erkek budadır o da dünyada yok. Onu bile kıskancam. Bu mükemmel ilişki mi. Benı strese sokan bir şey. Kendi kendıme bencil bir Varlık olarak yasayıp ölecegım kimseyi kıskanmadan kıskanılmadan. Ben çok ciddi biriyim. Her seyı takarım. Siz normal insanların önemsiz gördüğü şeyler bana batar. Benı seçilmemek değil kendı karakterim sizden uzaklaştırıyor.
Soran1 yıl@Descartes1 ayrıca kıskanmaman bile bir Problem teşkil edebilir kadına göre degısır. Bu da senın seçilimini etkiliyor. çok rahat kafadaysan neden ilişki yapıyosun zaten orası da ayrı çelişki. Demek ki ihtiyacın var.
- 1 yıl
Kaçırdığın bir kısım var kollektif bilinçaltı denen bir şey var yani toplumdaki kişilerin erkeklere ve kadınlara belli sorumluluklar yükleniyor yani ben şimdi ilişki yapmak istesem o kız benden erkeğe ait sorumluluklar istiycek bu arada ben bu sorumlulukları kabul etmeyen biriyim eğer ki sen bunları düşünüyorsan ve tek olduğunu sanıyorsan yanılıyorsun dünyanın başka bir yerinde başka bir erkek senle aynı düşünüyor ve spiritüel yaşamla ilgileniyor o da etrafındaki kadınların 7/24 dış güzelliğini iyileştirmeye çalışan sürekli ilgi bekleyen kendine hiç bi değer katmayan sırf kadın diye kendini değerli sanan kadınlar var etrafında şimdi bu adam da aynı senin gibi düşünüyor bu adamın amacı da maddesel değil daha ruhsal şeyler belki de senle aynı düşünen bi erkekle karşılaşıcaksın işte ben Umut diye buna derim sadece Egoistlik yaparak kendin Çok Özel sanıyorsun senle aynı fikirde olabilecek bir erkeğin varlığını inkar ediyorsun
Soran1 yıl@Descartes1 tamam vardır zaten yok demedim. ama bir erkek bedeninin yine de saflıga daha uzak olduğunu düşünüyorum çünkü erkek olarak doğdu kadının spiritüel liği ile erkegınkı bence farklı olur. Kadının doğuştan çekici olması ilgi alması da aldatma türü zaten benım erkekte takıldığım konunun yani erkegin beğenme kapasitesinin geniş olması konusuyla bu konu aynı zaten. Erkek olsaydım buna takılırdım zaten ben büyük ihtimalle. Ama çirkin kadın napsın bakanı yok o zaman dengeler değişiyor. Çirkin kadına bakan olur mu? Aldatmasını sağlayacak hiçbir etken yok iyi biriyse de eğer. Ama erkekler iyi de olsa kötü de olsa çirkin de olsa yakısıklı da olsa kadınlarn hepsini beğenme kapasitesine sahip çok eşli varlıklar. Dine zaten inanmıyorum bu yönden düşününce yani bir erkeğin bakmaması mümkün degıl. Maddesel bir dünyadayız. Kadın kapanınca da bir şey fark etmiyor demek ki dinin islamın kaçırdıgı nokta da bu işte. kadında değildir suç kadın doğuştan çekici zaten. Ama erkekler çoğu kadını beğenebilir her yer kadın kaynıyo. Bu fikirlerime bile saçma dedi sevdiğim kişiler zaten. Çünkü bakmamayı başaramazlar. Mümkün degıl kendı ayıpları ya da gerekliliği diyim. Ben de bunu kaldıramam işte. çirkin kadına bile bakarlar. Ama çirkin kadın baksa ne olur ki erkeklerin tipi bize hiçbir zevk vermiyor onlarla duygusal bağ kurmamız gerekiyor. Ama erkek varlığı kadına en ufak baksa zevk alabilir göz zevkine hitap eder zevkine yardımcı olur falan. Ama kadınlar bunu neden yapsın? Boş yakısıklı bir erkeğe bakmak benı ne cnsl yönden etkiler ne de göz zevkine hitap eder. Hadi kadını da etkiliyor diyelim bu sefer de şunu takardım kafaya toplum. Toplum erkeğin daha çok bakmaya hakkı olduğunu kabul etmiş bir kere. Kadında da aynı şeylerin geçerli olduğunu bilmiyorlar.
Soran1 yıl@Descartes1 kısaca erkek mükemmel olsa bile illaki kendisinde şuna inanacak ( erkek bakarsa sebebı var ama kadın bir erkeğe bakarsa onda bir şey olmaz) bunu bilen erkek bilinci kendinde pek çok şeye hak görüyor. Gidiyor şey izliyor falan başka kadınlara bakıyor. Ömründe çekmemiş erkek bile yoktur. Tüm bunların yaşandığı bir dünyada ben sevgiye mi inanacağım bir de. bu inancı da toplumdan gelecek. Erkektir yapar. Bakar. bakmamaya calısan erkek olsa bile etkilenme pazarı sizde daha bol. Yani sokakta bile zevk alıp eve geri dönebilirsiniz. Bir kadında bu neden olsun çk nadir bence oluyor evet ama sizde belki daha çok eşit olsak bile bu konuda maddesellik işte ne beklersin ki? Blog lara baktım yabancıların olduğu blogları da okudum bu konularda. kadınlar erkekte bu konuyu takmıyor kafasına başka kadına kalksa bile yanında ben varım ben kullanacağım onu diye kendılerını inandırmışlardı. Bu bana mantıklı gelmiyor. Ayrıca kadında da olan şeyler zaten erkekler de haksız degıl karamsar olmakta. Sadece şuna da sinir oluyorum ne kadar eşit olursak olalım erkek de ne kadar mükemmel olursa olsun erkek algısı olacak ve bakmamam mümkün olmadığı için buna normal gözüyle bakacaklar. onların normal gördüğü şey benım dunyamda eş olmak istemememin en temel sebebı olacak. Bu dünyada 2 tane spiritüel karakterli cinsiyet bile anlaşamaz bence. Spiritüellik yalnızlık gerektirmez mi?
Soran1 yıl@Descartes1 ayrıca en sinir m olduğum seylerden biri de şu ben bunları bir erkeğe diyince erkek beyni sacmaladıgımı düşünecek. Bu da yalnızlığı istememe sebep. Çünkü görsel güzelliklerin dolu olduğu bir dünyada benım kıskanmamam mümkün degıl. Erkegın de benım görünüşümden ilgi almamamı ve bundan zevk almamamı beklemesi mümkün degıl. Belki de kadınlarda ilgi alınca ıslanma bile oluyordur. Nekadar iğrenç şeyler degil mi. Erkekler sokakta gördüğü kadına da böyle oluyor. Bunlar elimizden gelmeyen şeyler diye kabul etmek zorunda mıyım mesela veya bir erkegın spiritüel karakterde olması bu düşüncelerimi bastırır mı sence? Bunlar hep aklımın bir köşesinde olacak.
- 1 yıl
Öncelikle bende dine inanmıyorum Agnostiğim sen biraz doğanın koyduğu kuralları reddediyorsun doğa kadınlara spiritüellik ve fiziksel çekicilik vermiş burayı kabulleniyorsun ama iş erkeklere gelince salgılanan testosteron hormonunu var bu hormon Başarma arzusu fethetme arzusu daha yüksek Enerji kurallar koyma yönetme isteği Eril düşünce yapısı veriyor bu hormon sende yok denicek kadar az olduğu için seni güzellik etkilemiyor erkekler görsel varlıklar kadınlarda işitsel varlıklar bu yüzden kadınlar makyaj yapıp güzelleşmeye çalışıyor erkeklerde yalan söylüyor kadını birlikte olmaya ikna ediyor kadınlığın doğasını kabul edip erkekliğin doğasını kabul etmiyosun sen ne istiyosun erkeklerde kadın gibi olsaydı rahata mı ericektin
Soran1 yıl@Descartes1 yani erkeklerin bu soylediğim şeylere saçma olarak bakma olasılığı çok yüksek toplumda benım bulacagım erkek belki abddedir bende de dil yok yani. Bir dünyada bu fikre katılma olasılıgı en düşük erkekte yse onun spiritüellliği daha az diye düşünüyorum. Çünkü neyi normal kabul edersen maddesellikte maddeyi normal kabul etmiş olursun bu da çoğunlukla erkeklerde oluyor bence. Mesela kadın erkeğe çoğunlukla bir kadına baktıgı için kavga çıkarır erkek de kadına çok paragöz olduğu için kavga çıkarır. Sence hangisi daha büyük maddesellik? Biz kadınlarda paraya bakmayan da var erkeğe bakmayan da var ama erkekte kadına bakmayan var mı ya da diğer takıldıgım konu (bakmayı normal değil diye nitelendiren erkek var mı? ) hadi bakmayı normal görmeyen erkek var diyelim bu yine de bakmamasına engel mi? Kadın erkeğe baksa yine sizle aynı etki olur belki evet ama bu hak erkekler arasınds daha yaygın dünyada. yani kendınde kadınlara bakmaya düpedüz ayı gibi hak gören erkekler var. Ben böyle bir dünyada napayım. Eşitiz aslında bak o da bakınca zevk alabilir bız de bakılınca ıslanma olabilir ama erkeklerde bu daha çok oluyır bedensel tepkiler. Ayrıca bedensel tepkide eşitiz diyelim yine de Buldugum en çok gözünü kaçıran erkek bile bunu saçma bulacak zaten çünkü erkegin kadına bakmasının normal olduğu bir dünyada buyumuş. bunu ister öğrenmiş olsun ister kendısı bılsın yıne de bakmaması mümkün değil. Ve kendınde hak görme kısmına kzıyorum en çok ben. Dünya kadınlarla aynı olan erkeklerin kendınde pek çok şeyi hak gormesıyle dolu bir yer.
- 1 yıl
Aslında evet Spiritüellik yalnızlık gerekitirir ama bu bazen çok yorabilecek bir yalnızlığa sürükleyebilir ilişkilerin olayı zaten şudur Eril ve dişil karakterin birleşimi birbirini tamamlaması 2 eril veya 2 dişil sadece arkadaş olabilir sen erkekten erkeksi hislerini köreltmesini bekliyorsun gibi bişey oluyor yani adam Spiritüel bir karakterde ama istiyosun ki tüm cinsel arzularını yok etsin ben sevgiye inanıyorum tam istediğim karakterde ve güzellikte bir kız şu an karşımda olsa birbirimizi karşılıklı seviyorsak neden başka kadına ihtiyaç duyayım birlikte çok mutlu olabiliriz ben niye yanımdaki kadını kaybederim Spiritüel konulara benimde ilgim var beraber araştırmalar yapabiliriz yani her şeyin bir çıkar yolu olabilr
Soran1 yıl@Descartes1 Kadın da çok esli erkek de neden çoğu erkegın bılıncı kendınde pek çok şeyi hak görür o zaman? Bu hak görme kısmı beni çok sinir ediyor. KISACA ERKEGİN BİLİNÇLİ YA D A BİLİNÇSİZ ŞEKİLDE KADIN GÖRMEYİ NORMAL OLARAK ALGILAMASI VE BANA SAÇMA DEMESİ ONUN KENDİNDE HAK GÖREN BİR VARLIK OLDUĞUNU GÖSTERIR benım gözümde bukadarbasit. Ben normal degıl demiyorum zaten. Sadece erkek beynı bu mütevaziliği anlamayacak kadar saçma buluyorsa benı benım en temel sorunumu bile cozemıyorsa neden ilişki kurayım. Onlar sureklı benı saçma bulacak zaten. tum bunları geçtim kendinde bakmaya hak görmeyen bir erkek diyelim aynı zamanda bakmamaya da calısıyo kadınlaea diyelim zihni de temiz diyelim. Hatta zihni bile pis olabilir. Tüm bu olasılıklar benı normal bir insan olmama engel. normal degılım ama kendımım. Erkek beynının mütavaziliktrn ne kadar uzak olduğunu düşünerek bile bulabiliyorum. Çünkü beni anlamayacak. Farklı calısıyor beynimiz. Bu bile yeterli ilişki kurmamaya. kaldı ki aldatılma olaylarına girmeye gerek yok. İlşki kurulmaz kısaca bu sadece dünyada kendını eglendırmek başka bir şey degıl. Kadın da çok eşli özünde erkek de çok eşli bu bile ilişki kurmaya engel. Beyın yapısı farklılıgı ve aldatmanın çok yönlü olması da engel. Ayrıca sence kac erkekle bunları konusabılırım ömrüm biter onlar anlayana kadar. Anlasalar da bir şey degısmez zaten işte tum mesele bu. Ben anlaşılmak isteyen bir varlıgım ama erkek sureklı anlamak istese bile çoğu swyı saçma bulan bir canlı. Ben mantıklı tastikler bile asla alamayacağım bu dediklerime karsı. Çünkü doğrular.
Soran1 yıl@Descartes1 Bir kadının olabileceği en kriilgan en hassas haliyim çünkü en dipteyim. En temelden bakıyorum. Sağlıksız de istersen. Kadın onay almadan yaşayamaz ama ben onay almanın bile işe yaramayacagı kadar derine indim. O yüzden kadın değilim artık bır varlıgım sadece. Erkeklerin bunlara saçma demesi bile yeter istemememe çünkü kendi içimde mantıklı oldugumu biliyorum. Kadın da çok eşli erkek de çok eşli ama dünyadaki erkek bilinci erkeğe her şeye hak gormesını sağlayacak şekilde sekıllenmiş. Yani o anlattığım karşı cınsw bedensel tepkı verme olayımız eşit olsa bile çok eşli olsak bıle ben bunu kabul edıyor olsam bile tüm erkekler kendısınde buna daha çok hak goren bır bilinçte olacak. Bu benım çok sınırımı bozuyor. Eşit olduğumuzu bu kendınde her şeye hak gören bilince açıklamaya calısınca karşılıklı aldatmalar ortaya çıkıyor.
Çünkü onlar benı en başta anlamadı. Ben de çok eşli yim ama neden sen kendınde hak görüyorsun kadına bakmaya? Veya bunu toplumda normal görülse bile hiç sorgulamadın? Bakmamaya calıssa bile onemsız olduğunu anladığım için bu kavgaları da bıraktım artık.
Bu fikirlerim seçilmemiş birinin fikirleri olsa ne olur ki? Ben seçilmişken anladım bunları... O yüzden dünyadaki her şey saçma. Tek gerçek ölüm.
- 1 yıl
Tamam sanada bütün hakları verelim ZATEN TÜM HAKLAR ELİNDE böyle bi durumda erkeklerin bişeyleri kendine hak görmesi seni nasıl rahatsız ediyor seninde herşeye hakkın var bişeyleri hak etmek tamamen kendimizle alakalı bi durum kendi dünyanda çok mantıklı konuşuyor ve saçmalamıyorsun seni anlıyorum dediğin her şeyi anlıyorum merak etme okuduğumuz herşeyden anlam çıkarabiliyoruz ama bu kadar derin düşünerek hayatının tadını kaçırmıyor musun olanı olduğu gibi kabul etsen daha mutlu olmaz mıydın yani kasıtlı olarak bu kadar detaylı düşüncelere dalman insana kafayı yedirtir benimde bildiğim toplumla çok ters düşen düşüncelerim var ama kimi ikna edebilirsin ki benim kafamda kurduğum ilişki modeline uygun kızda nasıl bulucam ben benim işimde kolay değil
Soran1 yıl@Descartes1 evet yani bunu doğa koymuş ama belki başka dünyada başka sekılde ama bu fark etmez bir tanrı olmadıgı için hesap sormak da mantıksız sadece reddederek yaşamak daha güzel geliyor. Hayır yine sorunlar cıkabılırdı şimdiki sorunlar bunlar bence. Bana hepsı saçma gelıyor kendimınkını kabul ettiğim de söylenemez sonuçta erkegı etkilemek isteyen bir doğa size çıkıyor her yol bu da testesteron ne o da gereksiz dememe sebep oluyor. Kısaca benım şuanda doğayla bir ilgim var mı yani dogum da yapmıcam erkek için hormonlarımı Ostrojenımı artırmayacagım şuanki Ostrojenım neyıme yetmıyor da hamıle kalayım daha fazla fazla östrojen ureteyım bu da saçma geliyor yani doğa bana bilinçsiz liği çağrıstııryor atomların ve hücrelerin bilinci yoktur o zaman biz de bilinci olmayan şeylerden meydana geldik yani doğa bilinçsiz dir neden onun kurallarını kabul edeyim? Ben bilinçli bir varligim illa doğayı kabul etmek zorunda dgılım mesela. bilinçsiz doğa bızı gerçekten bız mı yapar? Yani erkeklerin testesteronu da alt tarafı bir hormon. Bu onu bilinçli yapmıyor. Doğaya uygun yapıyor sadece. Yani biz gibi olup olmamanız benım kadınlıgımla alakalı ben Değişin diyemem. Sadece bilinçsiz kurallar ve ben çok farklıyız erkekler neden bilinçsiz atomları ve hücreleri savunuyor öyle oldu diye öyle olmak zorunda mı hep.
Soran1 yıl@Descartes1 Aseksuel olmuşum ben çoktan sanırım. Yani reddetmem de bir şeyi değiştirmez ama en azından bilinçli bir varlık olarak mutluyum bana mantıklı gelıyor yalnızlık. Yani doganın kurallarını beğenmek zorunda mıyım işte. Değilim. Doğa da fiziksel zaten. Sevgi bile yok zaten her şey yalan. En azından ölümü beklemek daha güzel. Karşi cinsle evrimleşme sürecine katılmak istemiyorum. Çünkü bazı gercekler evrımle de degısmıyor. Kadın erkeğeevrim sürecinde ne kadar duygusallık katarsa katsın erkegi beğenmeyecek erkek de degısmeyecek çünkü erkegin beynı farklı hormonlar farklı dedigın gibi zaten erkek kadın gibi olsaydı bile sorunlar olurdu bu sefer kadınlat arasında kıskanma olurdu dunyanın maddeselliği asıl konu bu yüzden sorunum testesteron değil. Kadın da iğrençtir zaten.
- 1 yıl
Kendini bu kadar kırılgan ve hassas hale sokan sensin yani kendi yolunu kendin seçiyorken şartları bahane etme artık kadınlıktan dışarı çıktığın doğru peki hala ilişkilerde seni rahatsız eden ne kadında değilsin erkekte değilsin
- 1 yıl
Zaten doğada güçlü olan hayatta kalıyor diğerleri elenip gidiyor mesela senin soyun devam etmiycek ilişkiler de sana saçma geliyor ben olsam bu konular hakkında oturup düşünmezdim ya hani zaten sen yalnızlığı seçmişsin erkeklik veya kadınlık senin ilgi alanın değil neden bu kadar düşünüyorsun
Soran1 yıl@Descartes1 işte zaten düşünmek yordugu için reddettim evet aslında yazdıktsn sonra biraz daha düşündüm. Ama erkeklerin kendinde çogu şeyi hak gormesı o zihin hali sınırımı bozuyo dedim ya hani aslında mesela kadınların da toplu bir bilinci olabilir ve bu değiştirilemez olabılır bır erkeğin sınırını bozuyor olabilir. Hani sen demiştin ya kadınların bıyerlerını göstererek kendını tatmın ettiği bır dünya gözüküyor ilk baktığında. Ama bu sadece görüntü daha takıntılı bir erkek olsaydı mesela kadınların genel düşüncesi ne bu dünyada ona bakardı. Aynı benım yaptığım gibi yani erkeklerin ne olduğunu ben kabul ettim zaten sadece okadar çok farklı iğrenç zihniyetler var ki gerçeği sapıtmaya algı yaratmaya en musaıit ç cinsiyet erkek cinsiyeti. Dünya da ataerkıl bır dünya olduğu için erkegın dedıgı kabul oluyor. Erkek bir şey dese kadın hakkında dünya onu kabul görüyor ama bir kadın erkek hakkında konuşsa duyulmaz bile. İşte ben bu güçten nefret ediyorum. Dunyanın böyle olduğunu bilmek asıl sorun. Kadınların topluca yanıldıgı bir ruh hali veya zihin hali ne olabilir sence?
Soran1 yıl@Descartes1 Erkeklerinkini biliyoruz erkek oldukları için doğuştan güçlü olmak zorunda oldukları yanılgısıyla dövüyorlar ve bu pek çok güç sandıkları şeyle yanlıs kararlar almalarını saglıyor. Bu da her seyı yapabılme güdüsü yapıyor bu testesteronun gücü. Ben bundan nefret ediyorum çünkü hayatım boyunca mütevazi yasadım. İyi kalpli yasadım. sonra da testesterona düşman oldum boyle işte çünkü o erkeklere yanlıs kararlar aldıran bir şey. En azından yanliş düşündüren bır sey. O her seyı yapabılırım hissi bana erkekliğinizi değil egoyu çağrıştırıyor. Bunun ayarını bir erkek nasıl yapabilir? Dünya bunlarla dolu. Guc elinde olanın yanlıs şeyler yapma ihtimali okadar yüksek ki ben korkuyorum gücü olana güvenmeye. Çünkü sıze güç verıldıgı gibi her şeyi yaparım yanılgısı da verılmıs. Bu da bana iyi insan olmanızdan çooook uzak gelıyor hatta engelliyor bence erdemli biri olmayı. Bilmiyorum ama çoğu erkekte yok mu testesterona baglamıcam tamam yine de tüm erkeklerde her seyı yapabılırım hissi var dünyada. Her seyı yapamaz ya o bir insan bu çok saçma. İyi olabilir mi? Önemli olan bu. Düzgün dusunebılırmı? Her seyı yapabılırım hissi okadar çok var ki erkeklerde ben iyi insanları erkeklerden seçmeyi bile bıraktım o cinsiyettrn aramıyorum artık resmen.
Soran1 yıl@Descartes1 Çünkü o bilinçsiz de olsa toplum ve dünya ona bu özgüveni verdi. Bana vermedi. Bana hiç kadın yapar özgüveni maalesef verılmedı dunyanın genelınde en çok hangi cinsiyete gaz verıldıgını tahmin edebılırız gaz verılmese bıle erkekler kendısı bile bu gazı içinde hissediyor. Ben sadece iyi insan olmakla erkek olma baglantısını kuramıyorum. Ayrıca kursam bile öyle bir erkek varsa bile çok ıyi düşünen falan kendini her seyın sahıbı hissetmeyen falan varsa bile dünya tersı erkeklerden oluştuğu için dünyadan nefret ediyorum. Kadınların narin olması daha insancıl gelıyor narinlik evet aldatıcı olabilir ama en azından konuşurken böyle karsındkarsında egolu hissetmiyorsun kadınları. O neyse ben de oyum. Ama erkekle konuşunca konuşmaya bile gerek yok bilmiyorum konuşamıyom işte o hava bana geçecek sanki. Benım de her şeye hakkım var evet tamamen özgürlük var ama dünya ataerkil bir dünya aslında erkeklerın kadınlarla aynı olduklarını asla kabul etmeyecek olmaları sinir bozucu. İkimiz de çok eşliyiz her şey her an olabilir ama günümüzde erkekler kendısıne aldatmayı bile hak goruyır erkek aldatır dıyor neymıs kadın duygusal aldatırmıs hayır tamamen aynı canlı yiz bedenler bahane.
Soran1 yıl@Descartes1 Benım daha çok riske sahip olmam onla aynı olmadıgım anlamına gelmez. Sonra neden kıskanıyorlar öldürüyorlar eşlerini bundan işte. Kaldıramıyorlar kadının da çok eslı bır canlı olmasını. Çünkü onlar kendısının bıle ne olduğunu bilmeyen bencill erkekler. Kadın en ufak aldatma belırtısı gostereemez sonra kendılerı her seyı yapabilir buna inanıyorlar sonra ne oluyor? Kadın aldatır yakalanmaz gibi saçma kurallar koyuyorlar. Bastıran onlar kuralları da koyan onlar. Bastırılmasa kadın da erkekle aynıdır. Zihnimiz bilincimiz onunla aynı bedenler bahane. Mesela sen kıskanmayan birisin ama bu durum dunyanın erkeklerinin genel durumunu değiştirmıyo. Bu demek ki genellenılebılır bır durum. Kadınlarda toplu kollektif bir bilinç söyler misin mesela kadınların içten içe yaptığı en kötü şey ve degısmez şey ne. İnsan olamamakla ilgili ama. Bana göre bu dünyada kadının en büyük cehennemı bastırılmak
Bu en uygun erkegı bulsam bıle ıcımde kalmıs nerden boyleyım bilmiyorum belki genlerden geliyor. erkegın ne? Sadece erkeğe yapılan bir şey söyle ama kadınlar bencildir falan deme o insanı bir özellik. Erkek de bencildir kadının erkeğe kollektif sekılde yaptıgı bir şey söyle. Bence bize yapılan kadar kötü degıldır. Ve en kötüsü de hep böyle olacak degısmeyecek çünkü kadın duygusu önemsiz bu dünyada. erkekler genel olarak önemsemez. Önemsiz derken tarihe etki edemez yani kadın istekleri.
Soran1 yıl@Descartes1 Çünkü dünya ataerkil. Etkı etse bıle erkekler degısır mı bılmem sonuçta bugün bile ilişki dinamiğinde bir cinsiyetin alçak birinin yüksek olması gerektiğine inanılıyor yoksa ilişki olmaz erkeklere göre. ezilen onlar olsun da gorelım. Dünyada hakim olan şey sınır bozucu. Yani sen genel bir algıyla baş etmek zorunda değilsin senın en büyük sorunun sadece istediğin kadını bulamamak olur. Genel yargıya çok takılıyorum çünkü bunun nekadar çok kötü bır sey olduğunu hissediyorum instayı bile açsam her yerde kadına dair kural koyan erkekler. Yani herkesin iyi olamayacağını zaten biliyorum ama genel algı yaratmada kazanan erkek oluyor bence. çünkü aslında secıcı erkektır bu dünyada. Kadın temiz değilse elenır onlar için kendisi ne olduğunun onemı yok bu kirli bir gerçek. Dünyada buna önem vermeyen erkegın azınlkta olduğunu düşünmem de böyle düşünmeme sebep oluyor. Yani genel yargı erkegın istediği olur güç bizde gibi gözüküyor ama hayır onlar her zmaan kendısını üstün yapma yolu buluyor. Bunnekadsr önemli bilmiyorum ama erkek aramak istememekte büyük engel bence sen ararsın en azından ama ben genel duruma olan sinirimden dolayı aramam bile erkek. Çünkü gerçek daha agır basıyor. erkek kendısı naparsa yapsın temizi alır görünen bu dünyaya bakınca. Kadınlar da buna uyum sağlar sağlamayan elenır. Sağlamayanı kadınlıktan çıkarıyorlar resmen. Aybı zamanda benı isteyecek erkek de her seyı yapmıs olmalı ki benı anca o yüzden kabul ediyor olmalı. Bu acı gerçekler silsilesi maalesef. Her neyse her seyı bosverıyorum ben tamam mı en sonunda takıldığım tek şey erkeklerin o algısı oluyor.
Soran1 yıl@Descartes1 Bu takıldığım şeyı degıstıremem evet ama o benım umursamadıgım gerçekler arasından Hall edemediğim tek şey oluyor. Çünkü dunyayı umursamamak kadının elınde evet bunu yapabılırım. Her şey degısır çünkü. Ama erkek zihinleri degısmez çünkü maddesel dunyanin şartları böyle. Zar falan var kadında erkekler ona tabıkı önem verecek. Yanı erkekler 2 ye ayrılıyo bu yüzden dünyada. Ama genel erkek görüşünü sağlayan seyın zar olduğunu düşünüyorum yanı önemsemeyen azınlık erkkeker bile neden zarsız olan kadını kabul edıyor o bile çoook şüpheli. Erkeklerin bir şeylere hak görmesi evet bende de hak olduğu için takmamam gerekır ama maddi dünya erkekten yana anladın mı mesela ben aynıyız desem bile aynı olmadıgımızı kanıtlayacak binlerce şey var ama bu tamamen kanıtlamaz çünkü özünde kadın de çok eslıdır bedenler bahane ama anlamazlar. Onlarla aynı haklarda olmak bile içimi sogutmuyor çünkü anlamayacaklar. Anlamadıkları için takmayacak lar. Dünyadaki erkekler bunu takmadığı için de benım dediğim yanlış olacak anladın mı. Maddi dünya böyle. Ama ben de haksız degılım hatta haklıyım. Bunları erkeklere demek çok riskli ama anladığın için anlattım. Kısaca kabul gormeyecegımı her erkek biliyor bu da haksız yapıyor beni
otomatikmen kafalarında beni.
Soran1 yıl@Descartes1 Kadının da çok eşli olması gerçek bir bilgidir. Ama erkekler kadının zarına ve topluma göre ya da erkeklik algısına göre konuştuğu için farklı olduğumuzu sanıyor bu da genel bir erkek algısı yaratıyor ben de buna sinir oluyorum. Bu algı da onlarla aynı olduum gercegıbı baskılıyor kadınlara bıle sınır oluyorum insan olduklarını sanıyorlar ama sadece kadın olarka yaşıyorlar erkeğe göre bir kadın. Her şey saçma işte. Eşitlik bile tamamen erkekleri değiştirmez. Degıstırse bıle ıllakı aynı olmadığımız düşünülür. Ama bilincımız aynı zihnimiz aynı kadının hamıle kalma riski veya zarı sadece maddesel zorluklardır. Bunlar engel değil. Bastırılmayı hak etmiyoruz buna rağmen kadınlar bunu kadınlık sanıyor bu dünyada. kadınların algısını hiç sorma sal*ak hepsi. Bu da degismez. Kendıme göre bulurum elbet bu benı korkutmuyor o çok kolay bır sey. ama bilmiyorum içimdeki sinir geçmez gibi o yüzden de bulmak istemiyorum.
Soran1 yılEvet aslında kadın da olmuyorum ama hala etkilenip istiyorum erkekleri yani dusuncesel olarak degılım sadece bi garip hissettim ya hep kızdım çünkü yeni bi şey keşfettim sanki şuanda 😂 cinsiyetsizler çift cinsiyetliler falan var ya hani bana uygun hangisi oluo cinsiyetsiz hissedenler var mı 😂 vardı sanki. Ama ben spiritüellikle biraz daha oyalanıcam bu hayatta. bunları düşünmüyorken nası bi kadındım ama var ya. Ama artk düşünceye önem veriyorum işte hormonlara değil. Çünkü farkimi bana hissettirdi erkekler. Eşit kalamadık onlar yaptı bunu. Eşit davrandım ama eşit kalamadım. Bu çok saçma. Çünkü esıt davranmıs bır canlı ben yani aynı zamanda erkekler eşit demektir. Mantıksal boyutta. Onlar bunu hissettirene kadar yani zara önem verene kadar her şey normaldi. nekadar büyük bir sığlık krizi geçirdim anlataamam bunu bana yapan erkekler bile bu krizi gecırmemıstır.
Soran1 yıl@Descartes1 tamam rahatsız etmiyor ama gormuyoken etmiyor. Görünce birden rahatsız oluyorum erkekleri. Belki ikna edilmeye ihtiyacım vardır sadece. Bukadar felsefik biri olup sureklı basitlikler yasayınca felsefik karakterim delirdi daha derine indi ve inadına hiçbir insan çözemiyor şuanda. Çünkü beynim basitliğe alıstı. Erkekler basit diye kaldı. Çozemediler halaa çözmeye çalışıyorum şuanda bile. Bana kalırsa hayat geçici ölcez zaten dedim kaç kere yukarda sana da çözdüm bi şekilde. Soyutlanarak çözdüm ama çünkü diğer turlu basitliğğin içinde yüzmek gibi hissediyorum. gormek bile tetikliyor. En genel fikir ölecek oldugumuz ve bu çok rahatlatıyor. evet devam etmeyecek valla benım beyın gelişimim bile onemsız şuanda zaten haklısın düşünmustüm ben bunu. Kendımı buldum o yeterli dimi. Şuanda da bunu paylaşmıs oldum güzel bir şey. Ben kendımı bulana kadar uyuyordum. Uyanınca da Neslimi devam ettirmeyeceğimı anladım. neyse doğru rahatsız eden şeyler gecmısım aslında. erkeklerin basit bakış açısı. Sanki bu dunyanın erkeklerini tanıdım ama gidemiyorum da ölemem de napayım. insanların hormon dan ibaret olmadıgını aklıma getirerek iyileşmeye calısıyorum ama hala yeterli gelmıyor. Kabul etme gücü basit bir şey gibi geliyor size ama ben kabul edemiyorum bu kadar hassas yapan ben miyim kendımı bilmiyorum. En umursamaz halim bu şuanda bu hayatta. Son düşünüşüm bu zaten.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklerle iletişimi kestim rahatım resmen farklı bir dunyadayım efsane bir şey dimi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler