Bu hoca öyle diyor.
Peki sıkıntı yaşamayan kişilerin günahı yok mu neden onlar mutlu?
Bu hoca öyle diyor.
Peki sıkıntı yaşamayan kişilerin günahı yok mu neden onlar mutlu?
Bak hayat bir sınav ama ben hiç affedersin yatmadım yatsam işim daha zordu atıyorum kardeşi gelmese atıyorum ben uyanmasam tacizler ederken kapı açılmasa o korkmasa sonra hep uyanmasam muhattap olsam akıllanmasam sonra sezmezem onun ve arkadaşının tuzaklarını ne olurdu konuşurdu aa yanımda arkadaşımla oldu bu kız kendini bozmuş derdi ona dedikodu çıkardı şimdiyse iftira atıyor pislik bence önceden Allah'tan hep sezdim tuzakları kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki kızda da kurtulamadım kazıklar attı olanlar bana oldu doğruysa olanlar ona olmuş o şekilde kurtuldum ben kimseye bir şey yapmadım hepsini has ettim
Soruyla ne alakası var yazdıklarının illa günah zinadan mı ibaret
Zina da en büyük günahlardan şaka mısın? beğenmediysen sil yorumları
Cevap
2Cevap
Asıl günahkarlar mutlu
Evet kesinlikle öyle katılıyorum
Videonun detayında şuda var yalnız hocaya göre allah bu dünyada kötülerin her duasını kabul ediyormuş ki tek ameli kalmasın diğer dünyası cehennem olsun
Evet söylüyor da bunlar kitapta yazıyor mu yoksa biz Müslümanları avutma şekli mi?
Neden gavur ülkeler ileride Müslümanlar geride. Acaba bizi uydurma din ile avutuyorlar mı valla eskiden bu hocaya çok inanırdım ama artık böyle düşünmeye başladım. Bi de bu hoca kurandan din öğrenilmez diyor evliyalardan öğrenilir diyor ne alaka? Kurandan yanlış anlarsınız vs Allah neden anlaşılmayan bir kitap göndersin ki.
Acaba hepsi plan mı avutuyorlar mı
Gavurlar önde çünkü çalışkanlar. Kuranda allah çalışana veririm diyor inkar etse bile çünkü sonsuz merhametli olduğu söyleniyor.
Bence dini bize yanlış öğretiyorlar kafamda o kadar çok çelişki var ki namaz kılmama rağmen Dinin uydurma olduğunu ve Allah ın olmadığını düşünmeye başladım
Neden böyle bir şey yapsınlar Ne kazanıyorlar bunu yaparak
Din adamları kazanıyorda normal halk Ne kazanıyor ki bunu savunsun
Bilerek değil belki onlarda okumadığı kitabın haricindeki dine inanıyor olabilir çünkü kurana karşılar gibi. Tgrt belgeseli izle orada evliya filmleri var bazen etkilensemde saçma geliyor niyeyse
Filmler uydurulmuş çünkü tabi saçma gelir
O uydurma filmlerin olduğu kanaldaki hocanın söylediklerine ne kadar güvenebilirsin
Hocalarda uyduruyor bazen
Bu hoca güvenilir ama sadece başkalarının dediğini aktarıyor kendi okuyup araştırmıyor gibi geldi özellikle kuran la alakası yok. Hem meal okunmaz diyor hemde aynı kanalda başka hoca tefsir okuyor hep çelişki var
Hoca doğru söylüyor
Nesi doğru
Dinledim
Mutlu olanlar sıkıntısı olmayanlar hiç günahı yok mu?
Bilmiyorum artık kafamda çok çelişkili sorular var
Bu hocayı çok dinliyorum ben sevdim ama derdime çare bulaşmıyorum. Bütün dertlerin çözümü istiğfar diyor
İnstagram yok ki kullanmıyorum. İstersen WhatsApp olur
cok komikler ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?