Yalan falan onları geçiyorum ama bana mesajla sadece ok yazan aynen yazan ve sadece emoji atan insanlara sesleniyorum bir kere görmezden gelirim ikinci de daha da mesaj atmam😂 küfür gibi ya 😂

Yalan falan onları geçiyorum ama bana mesajla sadece ok yazan aynen yazan ve sadece emoji atan insanlara sesleniyorum bir kere görmezden gelirim ikinci de daha da mesaj atmam😂 küfür gibi ya 😂
sürekli kendini, sorunlarını, mutluluklarını vs anlatıp sana hiç nasılsın diye sormayanlar. hep kendi anlatıp sen bir şey anlatırken dinlemeyenler. bana bir soru sorulduğunda oldukça açık ve basit şekilde cevabını vermeme rağmen peki bir sorum daha var deyip ilk sorulan sorunun aynısının sorulması. ilk aklıma gelenler bunlar
Konuşmak istediğini söyleyip sohbet edemeyenler. Sorumluluk alamayan insanlar. Yıllar önceki her olayı tekrar tekrar hatırlatıp dalga geçenler. Yanlış anlayan ve bunu kabul etmeyenler. Anlattığın halde anlamamazlıktan gelenler, dinlemeyenler. Sürekli seni suçlayıp yanlışlarını düzeltmeyenler. Sürekli mağdur psikolojisinde olanlar. Manipüle etmeye çalışıp olmayınca hakaret edenler. Cesareti olmayıp sürekli başkalarından iyilik bekleyenler. İyilik sizin sorumluluğunuzmuş gibi davranıp yapmayınca sizi suçlu bulanlar. Sürekli size neyi nasıl yapmanız gerektiğini anlatan kendini bilmezler. Her şeye tepkili sinirli yaklaşanlar. SİNİR Oluyorum! Liste uzar gider
Emrivaki yapılması, benim adıma karar alınması gibi davranışlar. Mesajlaşma konusunda ise uzun uzun bir şey yazdığında karşı tarafın sadece "ok" demesi. Anlattığıma pişman oluyorum sonra😂
Çok gıcık ya insanın bütün hevesi kursağında kalıyor 😂
Seni de kaybeden ne bileyim akıldan noksandır 😂
Sürekli ısrar edilmesi. Yav istemiyorum işte aa
Israr eden olursa söyle sen 😂
Teşekkürler ✨
Günaydın rica ederim 😇
Cevap
6Cevap
Bile bile yalan söyleyen kişileri sevmiyorum gadası
Beni en çok sinir eden davranış hakkımda bilgi sahibi olmadan hemen önerme yapılması "ayağa kalk yürü ki düzelesin" herkes bana bunu diyip duruyor kalkmıyorum zannediyorlar kendi gereğimi görebiliyorum en azından ona da şükür benim iyileşmem yürümeye bağlı değil, diyelim ki yolda yürüyorum araba geçerken bile bir rüzgar esintisi dengemi bozuyor benim düştüm arabanın altına girdim ne oldu yürüdüm mü insanlara bunu anlatmak çok zor gerçekten
Ve en sinir olduğum söz de "Özürlü" denmesi "Özürlü" değil "Engelli" diyeceksiniz
Bildiğim şeyi kendi yanlış bildiğiyle doğru olduğunu iddia eden tipler.
Herkes herşeyi en iyi biliyor ülkemizde 😂
Ahahah evet herkesin bir fikri var bilgisi olmayan konuda😄
bir şey yapacağını söylersin ne olduğu farketmez ve o sırada mutlaka şöyle birisi çıkar "sen neyine güveniyorsun" hayır amaç nedir yani heves kaçırıp soğutmak mı, cesaret kırmak mı, engellemek mi amaç nedir yani siz o kadar şey yaparken hep destek mi aldınız siz neyinizine güvendiniz diye cevap veririm kalırlar öyle... sinir olurum yani kendime güveniyorum başka ne gerekli anlamadım uyuz olurum diyenlere jskamnzjjs
Ah evet o mesaja ok yazanlara bende cok sinir oluyorum 🤭 ben genel olarak yavas uyusuk insanlara karsi cok sinirleniyorum yavas yürüyenlere falan😅 bide kelimeleri uzatarak konusanlara 🤭
Beni anlattın şu an 😇
Biri "nereye gidiyorsun cınım" gibi bi söz kullandı bana. 1 haftadır arkadaşlarla dalgasını geçiyoruz ahdjznsksn tiki kızlardan nefret
Hahaha tiki kızlar komik ya 😂
Hayattan devamlı şikayet edenleri sevmiyorum bir de kaba kelimelerle konuşanlar.
Hiçbir dediğime inanmayan birinin gidip direk ağzına çakarım
Yok deyince bana da mı yok diyenler gibi 😂
Evettt
Erkek tribi ve birseylerimin benden önce yenmesi 😂
Önce senin mi yemen lazım 😂
Evet 😏
Zaten bir centilmen asla bir kızdan önce yemez 😂
Abim noodleye karşı ama bana vazgeçmem için videolar atıyor Hint sokaklarıni 😂
Amaaan umurunda olmasın 😂
Ya sorma 😂 ama komik
"tamam neclacım haklısın"
"haklısın necla ben suçluyum"
"tamam necla özür dilerim haklısın"
kendimi kesesim geliyor 🤦🏻♀️
Israr, gereksiz soğukluk (bi sebep varsa açık açık söylersin), iletişim bozukluğu (bir türlü anlaşamama) vs vs.
Bugün bakkala gittim para bozdurmaya adamın meymenetsiz karısı çok ters bakıyordu ters cevap veriyordu dalasım geldi zor tuttum kendimi
Bana karışılması, lafımın bölünmesi, ısrar edilmesi, olmayan aklıyla bana akıl vermeye çalışanlar jfjfj
Geçer geçer merak etme" bizde biliyoruz geçer de ama nasıl geçer ondan bahset biraz bana
İnsana on defa iyi davran bir defa istediğini yapma kötü oluyorsun.
Sus denilmesi veya birinin beni kısıtlamaya çalışması
Sen bilirsin, farketmez kelimeleri
Onlarda gıcık ya evet
Ok , hmmm, neyse, canım...
Sinirlerim yükseldi bak 😂
Sakin ahahah
Küfür. Kadın erkek fark etmeksizin..
Bildiğim konuda kandırılmaya çalışılmam
Israr edilmesinden nefret ederim
Bu aralar her şeyyyyyy
Birseyin durmadan tekrarlanması
Beni ikna etmelerine sinir oluyorum..