Çok kötüyüm nolur okuyun bunalıma girmekten korkuyorum ne yapıcam?

2.5 yıllık ilişkim vardı beni terketti çok ağladım iki ay peşinde koştım sürekli evine gittim o süreçte benim zorumla bi iki kez görüştük. benden ayrılmadan bi kızla tanıştı erkekli bi ortamda sürekli oturmaya basladılar cok ağladım ama görüşmesine engel olamadım arkadaşlardı sadece ama yinede ben yapsam ayrılacagı şeyleri bana yapıyordu neyse 2.5 ay geçti ondan önceki eski sevgilim yazdı bana hala aşıktı. konuştuk görüştük o sırada beni terkeden sevgilim aradı barışmak istediğini söyledi bende cok sinirliydim ona istemediğimi söyledim. neyse bu bana mesaj atanla sevgili olduk sonra ben iyi hissedemedim baska biri denk geldi arkadaş ortamında onla görüştüm ve sevgilimden o gün ayrıldım. ikisiyle de bişey yaşanmadı o gün hepsi bitti. 2 3 gün sonra arkadasımla sahildeyken beni terkeden sevgilim denk geldi onu unutamamıştım ama kızgındım o gün barıştık onla ama bana güvenemiyor baskasıyla cıkarken baska biriyle görüştüğümü anlattım gizleyemedim daha fazla o da güvenemediğini söyledi bastan söyleseydin barışmazdım dedi ben de yıkıldım. kendisi ayrılır ayrılmaz tatile cıktı baska biriyle birlikte oldu bazen keske baskasını araya sokmasaydım diyorum ama pişmanım oldu bir kez iyi değildim o zamanlar. sizce ne yapmalıyım güvenini kazanmak için
Çok kötüyüm nolur okuyun bunalıma girmekten korkuyorum ne yapıcam?