Kişilik & Karakter Bu gerçekçi tebrik kartlarından hangisi/leri sizi yansıtıyor? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Deneyenler teselli ödülünüz sjsjdHangi şıkta kendini buldun? #BarbieNazo 💖👏😂 Düşünüyorum öyleyse varım. Üşeniyorum öyleyse yarın... Herkese dağıtıp kendine çözüm bulamayan benim TL cim geçindiriyor musun geçiştiriyor musun beni Hallederim hep hallettim Kahve benim soyadım Güzel ülkem (tüm duyguları içerir) Dertlerimle baş başayım Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Sorunun en çok emek harcadigim sorulardan olması şaka mıı 💅 Bu gerçekçi tebrik kartlarından hangisi/leri sizi yansıtıyor? Cevapla Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Düşünüyorum öyleyse varım. Üşeniyorum öyleyse yarın... sdfsdf 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Bu kesinlikle ben.. 😂😂 Nasıl da beni anlatıyor.. 😂😂 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Esinlenerek yaptığım doğrudur 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl 😂😂 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Karar vermedim. Sen? 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Bugün yıkılmadım ama ayakta da değilim.. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Güzel ülkem (tüm duyguları içerir) olan 1 0 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 943 cevap paylaştı. 4. Kart🧚♀️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Düşünüyorum öyleyse varım. Üşeniyorum öyleyse yarın... sdfsdf
Bu kesinlikle ben.. 😂😂 Nasıl da beni anlatıyor.. 😂😂
Esinlenerek yaptığım doğrudur 😂
😂😂
Seyid Onbaşı olmuşum haberim yok🥹😢
Bugün yıkılmadım ama ayakta da değilim..
Üşeniyorum o yüzden yarın sjsjsj
Güzel ülkem (tüm duyguları içerir) olan
bunlarla cvmi doldurabiliyorum tsk
N
Bu ulkede yaşamak CESARETTİR
Yıkılmadım ama ayakta da sayılmam
Damarlarımdan kahve akiyor hahs
4. Kart🧚♀️
tabiki hic biri