Ya bunlar 4 arkadaş çok iciyolar arkadaşlarından biri rufilin diye bir ilaç karıştırıyor ickilerine sonra arkadaşlarının teki striptiz barda bir eskortla evleniyor kilisede. balaskılı cupalar baseball şapkaları vs yaptırmışlar. Tabi gece hicbirsey hatirlamadiklari için polis arabası çalmışlar gece Vegas'ta bol aksiyonlu bir film. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film sana ikinci soyleyisim bu filmi. Senin yerinde olsam KS den çıkar filme bakardım 😃😃efsanedir. https://youtu.be/epOVyRsaF7A
Pek izlemediklerine bu film girmemeli bu film. Ben telefonuma indirdim belki 50 kere izledim 3 seriyi bu kadar eğlenceli film. İlkini izledikten sonra sakkadanak 2-3', ü izliceksin 😅😃😃😃😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır hiç hoşlanmam bu tarz hediyelerden falan ben.. Ya bide yastığa falan bastıranlar var :D ahsh romantizmden kusarım yemin ederim Keyifli günler..
🤭😍Prifiline bayıldım aşko kuşkoo
😄 Teşekkürler bebeim 💋❤
Rica ederim gerçekler 💋😂🥂
bebeksin 💋💋🔥
Sen dee💃🔥
Manitaya şöyle bir sey vermek. Var bir hayalimiss..
Hahahahhaahh🤣🤣
Çok var ama görsel bana ait değil, sevdiğim karakterlere ait.
Ney o karakterlerr acaba kiii
Resimdeki gibi karakterler, gerisi de bulaşıklıkta. :D
https://www.hizliresim.com/d812xcz
Güzelmiş, pikaçunun altında ne yazıyorr 🤣🤣
Adım soyadım, deşifre olmamak için karaladım. :D
Hahaaha iyi düşünmüşsünüz 😂
Evet içine sıcak bir şey koyunca resmim çıkan bir kupam var. Sihirli kupa deniyordu sanırım eskiden baya yaygındı
Fenerbahçe dergisinden benim ismimin yazılı olduğu özel atkı hediye grlmişti ama resim baskısı yok
Kendime aslanlı kupa yaptırdım olur mu
Olaar
Taaam
Bir hediye vardı çöpe attım.
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Nasıl son soru?
Nereye gidiyorsun?
Arabanın kadını/erkeği olur mu, "tam bayan arabası" tabiri doğru bir şey mi? ↗
Bu soruma da beklerim demek istemiştim 🤗
Sonradan anladım :))
Geldim :) 😅
Nereye gidiyorsun derken ben de onu anlamadım 🤣
Son sorunu sorup gideceksin sandım.,
Veda gibi bir şey 🤣
Ayy yok çok beklersiniz buradayım ben gitmiyorum bir yere 🤣🤣
Daha sana farklı kategorilerde fenomenlik sunacaz 🤣
Aynen daha mod olucam been hedeflerim var benim 🤣
Modluk zor ya 🤣
Biliyorum, zor aynen ama onı da halledicez yiuv elbet bir gün 🤪
Destekliyorum seni 😅🍀
Hahah dankeşön 🤗🌿🙏
Hangover'deki sahne aklıma geldi 😅😅
Nasıldı ki sahne
Ya bunlar 4 arkadaş çok iciyolar arkadaşlarından biri rufilin diye bir ilaç karıştırıyor ickilerine sonra arkadaşlarının teki striptiz barda bir eskortla evleniyor kilisede. balaskılı cupalar baseball şapkaları vs yaptırmışlar. Tabi gece hicbirsey hatirlamadiklari için polis arabası çalmışlar gece Vegas'ta bol aksiyonlu bir film. Kesinlikle izlenmesi gereken bir film sana ikinci soyleyisim bu filmi. Senin yerinde olsam KS den çıkar filme bakardım 😃😃efsanedir.
https://youtu.be/epOVyRsaF7A
Hahahahaha 2. söyleyişin mi allah beni kahretmesin ya pek film izleyen biri değilim ya ondan ötürü 🤣🤣
Pek izlemediklerine bu film girmemeli bu film. Ben telefonuma indirdim belki 50 kere izledim 3 seriyi bu kadar eğlenceli film. İlkini izledikten sonra sakkadanak 2-3', ü izliceksin 😅😃😃😃😃
tamam bu sefer harbi not ettim beynime filmin adını unutmadan izlicem 🤣
Söz uçar yazı kalır Google Chrome bir sayfaya yaz orada dursun bence 🤣🤣
Son sorumada beklerim 🌸🙏
Kilim vardı, şu duvara asmalı olanlanlardan.
Hayır hiç sevmem öyle şeyleri
Hayır yok
Yok.
Hayır sevmiyorum öyle şeyler
Eveet😇✨☁️
Hayır yok.
Hayır
Var çok seviyorum 😄
Hayır
Hayır, yok.
yok.
Hayır yok