Geri dönüşler için teşekkürler
Bu dünyaya ait olduğunu düşünüyor musun?
Geri dönüşler için teşekkürler
İnsanoğlu bu dünyaya uygun olarak yaratılmıştır. Başka bir evren görmedik ki bunun kararını ya da karşılaştırmasını yapalım. Bizler fani dünyanın fani insanlarıyız. Kendimi bu dünyaya ait olduğumu düşünüyorum. Bu dünyaya kendini ait görmeyen mesela nereye ait görüyor onu merak ediyorum. Bence hiçbir yere çünkü görmediğin, bilmediğin herhangi bir yere kendini ait görmek akıl dışı bir görüş olur. Mantığa aykırı
Soruma yapılan her yorum değerli, ama bu yorum ayrı bir değer taşıyor. Gerçekten mantık açısından çok doğru şeyler söylemişsin. Evet, bu dünyaya aitiz
Sanırım insan psikolojisi sürekli hızlı yaşadığından ve geliştiğinden dolayı kendini hiçbir yere ait hissetmiyor ya da ait hissetmeye çalışmıyor. Sürekli sorun odaklı ve olumsuz düşünüyoruz.
İhtişamıyla Sıratım Müstakim’den uzaklaştıran nasıl ola ki yurdum ola? Benim yurdum beni buraya misafir olarak yerleştiren ve Hak Günü günahlarımı temizleyeceğini umduğum Yaratanın yurdundan başka bir yurt değildir. Asıl aitlik Onadır
Cevap
11Cevap
Hayır düşünmüyorum.. Bu evrene ait olduğumu düşünmüyorum.
Marstan geldim sanırım gadası
hayir zaten hiç kimse bu dünyaya ait değil olsak ölmezdik
herkesin farkli nedenleri amaclari var yasamak icin benim de var ama bana kalsin 😀
ne anladın bilmiyorum da beni hic anlamadığın kesin 😀
Bu evrene ait olduğumu düşünmüyorum. Her şey çok saçma çünkü. Çok boş.
Hiç bir yaşımda düşünmedim. Büyüyünce geçer sanıyordum ama geçmedi bu aidiyetsizlik hissi
Düşünmüyorum. Salmak mı toparlanmak mı bilmiyorum aslında ama bu dünyadan göçmek için yaşıyorum sadece
Hayırlısı
Düşünüyordum. Ama bir noktada düşünmek yetmemeye başladı. Ben de kendi dünyamı yaratmak üzere yola çıktım. Şu anda da tuğla tuğla örerek ilerliyorum
Bence ben uzaya aitim
Dünyaya ait olmanın dışında bir amaç için gönderildiğimi biliyorum ve onu arıyorum.
Yok öyle zaman geçsin diye yaşıyorum ahiret inancım var diye
Herkes bu dünyaya ait yanlış giden her şey insanlar tarafındandir
Düşünmüyorum değilim de zaten burası geçici yer
Sadece bedenim burada, ruhumla buluşacağı günü bekliyorum:)
Çok iyi efaane
Hayır, bu zamana oldukça yabancı bir insanım 💫
Ruhum farklı çünkü. Zamanın ötesinde hissediyorum bazen.
Thank you very much💫
Evet düşünüyorum
Düşünüyorum niye düşünmiyim
Yaşadığımız hayattan keyif almaya çalışıyoruz işte. Ölmeyeceğimize göre mutlu yaşamakta fayda var
Hayırr dusunmuyorum
Kesinlikle düşünmüyorum
Benim anlamadığım bu düşüncede olan birçok insan varken neden bu dünyayı yaşanabilir hale yani bu dünyaya ait hissedebileceğimiz bir hale getiremiyoruz ki
Ne yazık ki haklısın ya
Toplumdan izole olmayı da pek kimse başaramıyor
Nedense kendim için pek sanmıyorum. Umarım sen olursun 😄
Çevreme yardımcı olmaya çalışıyorum da kendime bi yararım yok diyelim işte 😂
Kpss öğrencisiyim diyeyim tıbbi laboratuvar mezunuyum
Ama benim düşüncem daha çok patoloji de çalışma yönünde 😄
Mantıklı 😂
Sosyolog musun
Bir zaman sonra sıkar merak etme 😄 gayri resmi derken sende mi atama bekliyorsun yoksa 😅
Ne iyi koçlukta çok güzel bir tercih bu arada. Ama çokta toplumla kafayı bozma aklın şaşar 😅
Hadi inşallah o zaman 😄 bu arada tabi iyidir 😅
Benim rekor 100 küsür 😂
Hayır kesinlikle düşünmüyorum.
https://youtu.be/H503NXNsL0g
Al o zaman
Düşünmüyorum kesinlikle
Evet tabi ki
Ait olmadığını daha fazla düşünüyorum
Ben bu dünyaya ait değilim 💅
Geldik birt kere yasiyorux işte
Hemde hiç
Hayır