Dünyaya aitim de bu devire ait olmadığımı düşünüyorum. Yaşadığım devir bu olmamalıydı. En kötü zamana denk geldiğimi düşünüyorum ben, insanlığın en leşleştiği bir döneme...🤷♀️
Koskoca dünya. Elbette bu yeryüzünün bir kıyısına, köşesine sıkıştırabildim kendimi. Belki bulunduğum yere ait hissetmeyebilirim fakat dünyaya ait hissetmeyecek kadar da fazlalık/değersiz hissetmiyorum kendimi.
Kesinlikle bu dünyaya ait değilim. Bu kadar enerjik yüzü gülen eğlenceli ponçik bir insanı haketmiyor bence :) Reklamları izledik şimdi gerçekler... Bu dünya da yaşayacak kadar kötü müyüm yoksa iyiliğimi sınamak için mi bu dünyadayım bilmiyorum Ama yanlış olan şey gezegen mi devir mi karar veremedim
bu dünya ya değilse bile bu devire ve insanların arasına ait olduğumu düşünmüyorum ya daha eski zamanlarda ya da bir hayvan olarak doğmayı tercih ederdim
Fazlasıyla. Sanki bu dünya evim yuvam değil, herkes yabancı hatta benim ırkım değil gibi. Ama en sevdiğim yemyeşil ormanlar, o kokusu ve rengiyle sahana toprak, su ve kuş sesleri. Tek tesellim bunlar.