1 yılİlgisi bile yok. Erkekler zeki kadını daima çekici bulurlar. Kadının nasıl olduğu farketmez. Hayat bana şunu öğretti, bir kadın kesinlikle bir erkek için kendisine fiziksel ve ruhsal biçim vermemeli. Sadece kendisi için biçimlenen ve yaşayan kadın değerlidir. Ve asıl ana fikir şu, yemin ediyorum hiç bir erkeğe âşık olmaya değmez, değmez, değmez.. En güzeli yalnızlık..
01 Yorumla- 1 yıl
Bu kafayla istesen de yapamazsın ama. Değmez diyorsun çünkü. Nasıl evlencen, sevgili yapıcan, cinsel ihtiyacını karşılayacan? Sen yenilgiyi baştan kabul etmişsin. Bu şekilde mutlu olurum diyorsan sen bilirsin ama yalnızlık sağlık için iyi değil bence
En İyi Cevaplar
1 yılBu dünyaya geliyorsun. Tek hedefin tüm dikkatin kariyerin ve iş iş iş iş başka bir şeyi olmayan insanları hiç sevmem. Bırak sevgili evliliği arkadaş bile olmuyorum. Hayatta daha değerli olan şeyler var. Kafayı işe ya da her hangi bir şeye takanlardan uzak duruyorum.
00 Yorumla
1 yılAksine daha da mutlu olurum. Çok saygı duyduğum insanlardır. Lakin ilk ilişkisi olduğu için çok anlam yüklemesi, ayrıldığında çok kırılmasına ve psikolojik olarak çöküşüne sebep olacaktır. Böyle de bir gerçek mevcut.
34 Yorumla
Soran1 yıl👏👏👏 Bu şekilde yorum atan tek kişisiniz karşı tarafın ayrılık sonrası gireceği durumu da öngörebilmen çok ince
- 1 yıl
Teşekkür ederim, sağlıklı bir insanın bunu düşünerek ilişki yaşaması gerekli. Ayrılınca iş bitmiyor, halen arada gönül bağı mevcut. Ciddi ve net bir ilişkiye hazır değilseniz bu yola çıkmamanız en mantıklısı olacaktır.
- 1 yıl
En güzeli iki tarafın da ilk ilişkisi olması. Bağlılığın iki taraftan da en fazla olduğu ilişkidir. Ama şansına iki tarafın da karakterli ve birbirine uygun olması gerek ki bu da çok nadir denk gelir. O insanlar çok şanslılar.
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu soru gibi olurlar.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılYaklaşmaya bile korkuyorlar bu kadınlara zaten böylesi birine yaklaşınca bir çoğunun şansı dahi yok, hiçbir şeye ve kimseye eyvallahı olmaz bu tür kadınların. Kendi ayaklarının üstünde duruyordur, tipik ‘paragöz kadın’ algısından çok uzaktır. Fakat zor olurlar, fazla detaycı, fazla umursamaz, fazla ilgisiz, fazla mesafeli, işve cilve de bilmezler hele ki hiç sevgilisi olmadıysa falan, zaten erkeklerin ilgisini sadece anlık çekerler diye düşünüyorum. Bu tip kadınla erkeğin duyguları aç kalır.
118 Yorumla
Soran1 yılEğer bu kadın kendini her yönüyle donatmış akıllı biriyse sadece eşine karşı işveli cilveli olmayı da bilir. Hani kafalarda çok sert imajlar düşunülüyor hemen ama o kadar değil
- 1 yıl
Yok, var etrafımızda böylesi. Elbette istisnalar vardır ama kaideyi bozmaz. Erkekler biraz onlara muhtaç kadınları seviyorlar hani ‘erkeğimsin sen yaparsın’ tarzında, ee bu kadın bunu gösteremiyor çünkü her şeyini kendi hallediyor zaten bu sebepten bir zaman sonra soğukluk ve kopukluk oluyor, cicim ayları geçiyor pohum ayları başlıyor falan 😅
Soran1 yılKesinlikle durum öyle, vallahi bu erkekler parasını yiyeni kendisinden ödün verdirip yatırım yaptırana kör kütük aşık oluyor öyle iyi kız sendromu yapandan çok kolay vazgeçiyorlar hiç anlamadım 😁 en iyisi yalnızlık bsnsjsn
- 1 yıl
Aynen öyle, böyle kadınlara kaliteli erkekler lazım. Kendinden emin, sorumluluk sahibi, lay lay lom peşinde olmayan falan
- 1 yıl
@Betülcüm olabilir evet
Soran1 yıl@Sosyetic_sheqiiL ya konudan bağımsız ama güzelliğine aurana ben bayılıyorum bu arada eskiden de uğrardım ben bu siteye ordan beri bilirim seni maşallah Allah nazarlardan korusun seni😍😍😍
- 1 yıl
Güzel bakan güzel görür, teşekkür ederim ☺️ tanışmıyoruz ama dimi?
- 1 yıl
Bu kız bizi biliyor ya 😂
- 1 yıl
@NickBırakmadınız o ne demek öyle 😅
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Şimdi bizler tamamlayıcı varlıklarız ve biz erkeklerin doğasında koruyuculuk ve sahiplenme var. Haliyle biz de bize muhtaç daha feminen kişileri tercih ediyoruz. Bu sorudaki tipler maskülen de geliyor. Resmen sana ihtiyacım yok diyor, bizim doğamızı ters. Kimseye ihtiyacı olmayan kadınları pek tercih etmeyiz. Profesör doktor olup ihtiyacım yok diyen birini seçmek yerine feminen a101 kasiyerini tercih ederim
- 1 yıl
Hıı anladım o anlamda söyledin. Erkek olsam ben de öylesini tercih ederdim sanırım
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Tabii ki, sen bir kız olarak trip atan ilgi bekleyen sana ihtiyacı olan, senden koruma vs isteyen bir erkek ister miydin 😂
- 1 yıl
@NickBırakmadınız asla
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL işte o yüzden biz de istemeyiz ( ortalama erkekleri kapsar)
- 1 yıl
Anlıyorum biliyorum 😅
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL İyi o zaman hanfendi 😅
- 1 yıl
1 yılSanmıyorum enerjisi yerindeyse sıkıcı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTam da öyle bir kadınım hiç kimsenin elini dahi tutmadım lisans egitimimi bitirdim şimdi tekrar sınavlara çalışıyorum aynı zamanda da iş arıyorum ancak bu zamana kadar konuşmaktan öteye gidemedim erkeklerle iliskimde benim belirli sınırlarım var diye en başından söylüyorum, surekli ilgi beklemiyorum karsimdaki insanin is mesguliyetine ve iş sonrası gezmesine karismiyorum ancak yine de sevilmiyorum erkekler tarafından, çoğu onlara muhtaç sürekli mesaj atan hediye bekleyen , terk edip gitse de peşinden koşan kız arıyorlar.. 24 yaşındayım artık erkekler için cabalamaktan vazgeçtim nerdeyse çünkü gerckrten insanın kafa yapısına uygun birini bulması çok zor bu devirde..
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Betülcüm öyle erkekler genelde bayağı bir kızla konuşuyor zaten erkeklerin çoğu da ilgi istiyor , öyle böyle değil ancak siz ilgi gösterince de cepte biliyorlar ve hareketleri değişiyor
- Kişilik & Karakter konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılErkekler için yapmıyorsa niye sıkıcı bulunsun? pick me lik yapıyorsa zaten herkese sıkıcı ve itici gelir bu insan ve kendini geliṣtirememiṣtir. Saydığın kadını çoğu kiṣi itici bulur veya bulmaz ama sen o kadından daha iyi değilsin mesela. Farklıda değilsin. Farkıda iyiliğide seni seven erkek koyuyor ortaya. Sevildiğin kadarsın yani.
20 Yorumla
1 yılHiç sevgilisi olmamış=itici
Hiç ilişkiye girmemiş, bakire, amatör=iticiKişisel gelişim ve kariyer bizim baktığımız bir şey değil, ama bunu ben güçlü kadınım ve bağımsız kadınım kafasında yaparsan ve erkeksileşirsen işte o zaman İTİCİ
Estetikli dudaklar, estetikli yanaklar vs bunların hepsi itici geliyor bana. Doğal seviyorum ben
10 Yorumla
1 yılKriterleri aşırı yüksek olduğu için uzak duracağım kadındır kendisi. Genelde kendileri gibi tek dertleri kariyer olan erkeklerden hoşlanırlar. Aşk değil mantık evliliği yaparlar. Ve işin sonu tarafların birbirini aldatması ve aslında birbirlerini o kadar da sevmediklerini fark ederek biter. Sonra da klasik zaten , ben erkeklere/kadınlara güvenmiyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
s 1 yılBir kesimi överken diğerini gömmesek keşke. Hemcinslerimizi biz kötülersek erkekler neler yapar. Erkekler kariyere vs değil egoya bakıyor genelde ve muhteşem fiziğin veya kariyerin olsa da egoluysan istemiyorlar
00 Yorumla Hayata dair hedefleri ve bir ideolojisi olması çok çekici özellikler. Yaşam tarzı veya hayattaki öncelikleri kişiyi sıkıcı yapmaz. Sıkıcılık veya eğlenceli bir yapı kişinin karakterinde yer alıyor diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTek derdi kişisel gelişim ve kariyer olan herkes aklı başında insanlardır zaten. Sırf böyle olduğu için de kimin neyi sıkıcı bulduğunun hiçbir önemi yok. En iyisinin bu olduğuna karar vermiş insanın böyle şeylerle işinin olmaması gerekir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılsıkıcı bulmam ama benlik değil okuyan okuyanı zengin zengini alsın
davul dengi dengine
tonla diplomayı duvara asmış hatuna ortaokul diplomamla merhaba bile demem :D 😝 🙈
00 Yorumla
1 yılKesinlikle sıkıcı bulur öyle hissettiği anda çıkarcı bir insan değilse ilişkiyi bırak muhattap bile olmaz. Çünkü ilişkide öncelik her zaman panter olmalıdır, bu erkek içinde geçerli sen sadece kariyerini düşünen seni ikinci planda tutan bir erkek ister miydin?
00 Yorumla
1 yılSıkıcı bulmak için sohbetinin sıkıcı olması lazım. Telefon da, mesajlaşmada, buluşmada, Sohbeti sıkıcı değilse buluşmaya geliyorsa neden sıkıcı olsun
00 Yorumla
1 yılŞunu fark ettim ki bazı kadınlara evlilik yakışmıyor meselaa fener bahçe kadın teknik direktörün gördüm, düşünsenize bu kadının evlendiğini çocuk yapıp evinin hanımı olduğunu
00 YorumlaUzak durulması gereken ilk 5 tipten birisi. Görüş alanına girmek için uğraşacağın zaman kaybını daha güzelleri ve idealleri için ayırmak mantıklı.
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Keşke bütün kadınlar böyle olsa. Öncelik her zaman kişisel gelişim olmalı.
12 Yorumla
Soran1 yılBi de şu var ki bu tarz bi kadın hayatındaki bir erkeğin nasıl sıkmadan yormadan yanında tutacağını bilir. İlişkiler hakkında birçok bilgi öğrenmiş ve kendini geliştirmiştir ama gel gör ki sırf sevgilisi hiç olmadı diye itici diyen bir sürü hemcinsin var 😃
- 1 yıl
Her ağzı olanı ciddiye alırsan olmaz. Söylediklerinde çok haklısın, ekleme yapmak istiyorum. Böyle bir dünyada kariyeri olmayan, kendini geliştirmemiş, birilerine muhtaç kadınların yaşamaları cidden çok ama çok zor. İlla evlilik veya arkadaşlar için yazmadım yani bunca şeyi. Ben çok istiyorum böyle bir insanla tanışmayı ama insanlar alışmış koca parası yemeye. Bırak böyle bir eşin olmasını, arkadaşın olsa seni benide alır götürür ileriye. Bu dünyaya böyle insanlar gerek.
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. benim yaşantımda böyle bu arada.
sevgilim olmadı değil ama oldu da denilemez. öyle kendimizi kandırdığımız ilişkilerdi.
10 Yorumla
1 yılNerdeyse öyle kadın beni bulsun lütfen, 8.80 karat pırlanta süslemeli yüzüğü hazır 🥰
23 Yorumla
Soran1 yılİnşallah bi gün gönlünüzce biri çıkar karşınıza 🙏
- 1 yıl
abi sende bu yüzüğü herkese teklif ediyon ya hangisi tutarsa kafasindasin
- 1 yıl
@geneldedefnederler 💍💍 alıkız sana 2 tane kıskanma 😂😂 bu kadar stalklıyorsan beni özelden yaz bebeğim 😘 ciddiysen konuşalım 😂😂
Gizli Üye(30-35)1 yılAslında bu güzel bir şey. Çoğu erkek sever de böyle olan birisini. Fakat dışarıda baktıkları kadınlar , bu saydıklarınla uzaktan yakından alakası olmayan kişiler
20 Yorumla
1 yılİşi işyerinde bırakabiliyorlarsa sıkıcı olacaklarını sanmıyorum. Herkesin bir şekilde bir sosyal hayatı, genel kültürü vardır.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 716 cevap paylaştı. Bu saydıklarının hiç biri tek başına itici olan bir özellik değil
02 Yorumla
Soran1 yılHiç sevgilimin olmamasina itici diyenler olmuş 😂😂 bazen siz bile ne istediğinizin farkında değilsiniz bence
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılBana zaman ayırmıyorsa çekilmez hiç. Ama iş zamanı iş, iş olmadığında bana zaman ayırıyorsa o zaman sorun yok 😇
00 Yorumla
1 yılErkeklerin nasıl bulduğu kimin umrunda?
Senin de olmasın. Erkekler her zaman var ama kendi gelişimine ve kariyerine yaptığın yatırımm00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBulmayız bence, toplum kadın üzerinde de kariyer para kazanma baskısı falan oluşturuyor, ben şaşırıyorum bu duruma ama çoğu erkekte bunu kabullenmiş durumda, yani çok normal kariyerlerine önem vermeleri, hiç bir anormallik yok bunda
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Tek derdi sadece kariyeri değil de ciddi gelecek düşündüğü sevgilisi ise sıkıntı olmaz öbür türlü ise kabul edilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBu tarz kadınların testesteron seviyesi yüksektir. Ve ilişkilerde baskın olmak isterler. Erkekte bunu kabullenemez ve ayrılır. Böylece o kadın bir ömür evde kalır
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNerde öyle kadınlar?
Neden hiç ben öyle kadınlara denk gelmiyorum?
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılIster sıkıcı bulsun ister ne bulursa bulsun
00 Yorumla Karşımdaki ne olursa olsun ahlak yoksa benim için çöptür...
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılTanımak lazım hemen bir şey denmez ilişkisine önem vermeyecek bir karakterse olmaz zaten
00 Yorumla
1 yılErkeklerin nasıl gördüğü umrunda olmasn gittgn yoldan devam
00 Yorumla
1 yılEvet saçma sapan kadınlar bunlar genelde feminist olurlar. Zavallılar.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oturup sohbet edecek kültürlü akıllı kız çıkmıyor ki karşımıza
00 Yorumla
1 yılHayır genelde böyle kadınlara aşık oluyorlar
00 Yorumla
1 yılTek derdi kisisel gelisim ve kariyer ise erkekler onu bulamaz gibi geldi bana.
00 Yorumla
1 yılSevgili olmak hayatın amacı değil ki. Kariyer yapmak da mutluluk
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBilakis esas olarak , ilgi çekici doğal ve harika olan kızlar bu tarz kızlardır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAşko maalesef öyle ya. Ama bana göre doğru olan bu zaten
01 Yorumla- 1 yıl
geçmiş olsun
Tek derdi kişisel gelişim ve kariyer ise bir ilişkiye hazır değildir dolayısıyla sıkıcıdırlar evet.
00 Yorumla
1 yılBulabilir sıkıntı yok. Bence o kadın yoluna bakmalı.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılHayır ne alaka yani hatta hayata anlam katacak çok cevherler vardır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.
1 yılHerşeyin fazlası zarar. Kişisel gelişim önemli ama hayatı bu kadar da abartmamak kanaatindeyim
00 Yorumla Aynı ben, ama illa ki hayatında biri olur bir insanın, o kadar da odun değiliz.
00 Yorumlaaksine severler böyle kadınları, ulaşılmayan hep en iyidir ya 😅
00 Yorumla
1 yılHayır ama bence seni mutlu edebilecek hobilerin de olmalı.
00 YorumlaBilmiyor olmamla birlikte bana son zamanlar çoğu kadın sıkıcı geliyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılHiç sevgilisi olmamış bir kadını sıkıcı bulacak erkeği döverler.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Özgüvenli ve ulaşılmaz bulurlar çoğunlukla..
00 Yorumla
1 yılHayır aksine birde güzelse hayallerdeki kızdır diğerleri gibi canım değildir kafası doludur, kültürlüdür her şeyi erkek yapsın kafasından uzaktır. Ama ilk ilişkisi olduğundan en küçük kavgada bile fazla etkilenecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıltam hayalimdeki insan valla. benimle kariyer yapacak, birbirimizi destekleyeceğimiz bir ilişki
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl😞😞 hayırlısı artık
Soran1 yılUmarım her ikiniz de istediğiniz gibi insanlara denk gelirsiniz
Cevap sahibi1 yılumarım sen de denk gelirsin
Evet cunku isi gucu hep iş dogru durust muhabbeti olmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 724 cevap paylaştı.
1 yılBu tarz kızlar erkekleri ikinci plana atar. Hatta kariyeri için erkekten de vazgeçer
00 Yorumla Kesinlikle. Kişisel gelişim saçmalığına bulaşmışsa o iş yaş.
00 Yorumla
1 yılSaygı duyarım zeki bir kadınla herşeyi yapabilir, herşeyi konuşur, kendini anlatirken zorluk cekmezsin iyi yapıyorsunuz baskalarinin ne düşündüğü kimin umrunda
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan karakter huyu suyu insana değer verişi ve bakış açısıdır fiziki özellik asla ve asla hiçbir insan için kriter olmamalı
00 YorumlaYani senin bunlara önem vermen onu mutlu eder takdir eder seni. Ama adamla da sürekli iş konuşulmaz o da hoşuna gitmez ortayı bulmak lazım.
00 YorumlaBenimde yok ama bana değilde millete çoluk çocuğa bile dert olmuş nedense neyimi merak ediyorsa hep bunu söylüyorlar
00 YorumlaHayir daha cok kariyerini eline alarak bir erkek eline düşmek istemiyor yani ya da babası yetiştirmiştir kendi ayaklarında duruyordur
00 YorumlaYaş 15 heralde? Mutlaka herkesin bir sevgilisi olur aile kurmak istemiyorsun heralde hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVallaha da bana lazım olan bu. Onun enerjisi bana öyle bi motivasyon verir ki ona sunabileceğim en güzel imkanları sunmak için gecemi gün eder çalışırım. Not:bende kariyer yapıyorum.
00 Yorumla
1 yılBazen evet. Sevgilisi olmamış iyidir ama. Bi yerden sonra birlikte eğlenebilmek lazım :)
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat