Sanırsam detaylandırmam gereken bir soru 💆♂️. Öncelikle her açıdan cevaplayabilirsiniz ancak benim kastettiğim; çekingen, fazla sosyal olmayan erkeklere çoğu kadın aşağılayıcı şekilde bakıyor. Argo sözlerden bahsedeyim pısırık, kılıbık, ana kuzusu, pasif gibi gibi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Argo kelimeler değil bunlar. Evet öyle erkekler pısırık, silik ve kendini gösteremeyen tiplerdir. Şimdi kadınları yargılamadan önce her erkek aynaya bakıp kendisine sorsun önce. Neden sevgilim yok? Hiçbir kadın güçsüz, özgüveni olmayan ve eğlenemeyeceği erkekle olmak istemez, zaten neden istesinler. Erkeklerin en büyük yanılgısı çok sevince her şey güzel olacak yanılgısı. Güzel sevmeyi öğrenemeyen erkek, hayata karşı tecrübe sahibi olmayan erkek tam büyümüş erkek sayılmaz. Kadınlarda çocuk avutmaz.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Detaylandırdığın iyi olmuş. İçim küflenmiş, direk cinsellik diye düşündüm.
Gel biraz ters gidelim yine.
Olayı hayatında ona eşlik edecek bir erkek olmayan kadındır bence bunu yapan. Personel alımı yapan işveren gibi bir tavır bu.
-Kaç yıl tecrüben var sektörde?
-Elime kadın eli değmedi efendim.
-Ooooo sen belini de sarmamışsındır kimsenin?
-Malesef efendim.
-Biz size döneriz.
Bir de tecrübeliden bakalım.
-Kaç yıl tecrüben var sektörde?
-Ortaokuldan beri birlikte olduğumun sayısını ben bile unuttum.
-Ooooo, genel olarak ayrılık sebepleriniz neydi?
-Ya sıkıldım anlatabiliyor muyum? Her gün aynı kadın, bayıyor beni, gelemiyorum buna.
Kafamda canlanan tam olarak bu. Daha ne diyeyim.13 Yorumla
+1 yılHayır. Pek çok konuda olduğu gibi bu konuda da büyük bir yanılgı var. Kadınlar, güçlü ve bilgili insanları severler. Hangi konuda olursa olsun. Çünkü insan bir konuda tartışabileceği, gerekirse karşılıklı savaşabileceği birini ister.
Ama pasif, ana kuzusu, tecrübesiz, asosyal kişilerde bu özelliklere sahip olabilir. Ki bende asosyal, çekingen yapıda bir insanım. Ama bu kişinin karakteri ve kendini geliştirmesiyle alakalı bir durum. Asosyal olup farklı konularda eğitimler aldıysan, evde spor yapıp kendini eğittiysen sende bu özelliklere sahip olabilirsin.
~yani bana kendini satan, pazarlayan kişiler harici kimse itici gelmez. Hatta öylen insanları mutluluk kaynağım olarak görürüm 🎶60 Yorumla
+1 yılAksine tecrübesi olmayan asosyal içine kapanık adamlari merak ederim ben.
Bu adam ne yaşadı da veya yaşamadıda böyle.
Ağır sevgisizlik kaynaklı oluyor genelde ama ben anlamaya çalışırım.
Eğer iyilesecekse ben onu çok severim gibi gibi ☺☺19 Yorumla- +1 yıl
Benden çok var bulamayan sensin demekki 😊
- +1 yıl
Ben bir kere yay burcu degilim üzgünüm tutturamadın 😊
Ama diğerleri de doğru az cok görüşlerimden anlamış olmalısın. - +1 yıl
Bu sefer oldu 🤭😊
- +1 yıl
Eyvallah 🤭😂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
23Cevap
Pasif bir insanın kendine yararı yokken karşı tarafa ne verebilir? Her zaman kendini bilmeyen insanlar itici gelir.93 Yorumla
+1 yılSebebini bilmiyorum ama ben nedense her iki konuda da yani hem aşk ilişkilerinde hem yatakta kesinlikle tecrübesi olan bir erkek isterdim hayatımda çünkü tecrübesiz körpe daha adı üstünde tecrübesi yok nerede ne yapacağını bilmez nasıl yapacağını bilmez nasıl anlayacağını bilmez gitsin ilklerini başkasında yaşasın ben de değil.
Şöyle kafada olan kızlar da var ben onun ilk olmak istiyorum eğer böyle kapat olan bir kız bulursan evet onu uyu olabilir aranızda ama sen gidip tecrübeli biri olmak istersen senin tecrüben yoksa ya da karşındaki kişi tecrübeli istiyorsan sonu hüsranla sonuçlanabilir.21 Yorumla- +1 yıl
Bence de ama bir kızın duyguları ile oynamamış olmalı. Çok var öyle erkek evlenme vaadi ile kızları kandırıyor sonra da marifetmiş gibi anlatıyor şerefszler. Öyle biriyle hayatta evlenmezdim
Hayat tecrübesi erkeğin en gizli silahıdır. Bu konunun dısında tutulmalıdır.
Çünkü hayatımızda yaşadıklarımız sadece bize fayda sağlayacaktır.
Erkeği gösteren zekası ve karakteridir.
Kişilik ve karakter olarak kendini geliştiren
Aynı zamanda kişisel gelişimi için sürekli kendini eğiten sağlığına dikkat eden, spor yapan, zekasını geliştiren merhametli, bir kadına nasıl davranması gerektiğini bilen olmalıdır.
Güçlü zekasıyla uslübunca tartışmasını haklı olduğu yerlerde susmamasını, karsısındaki kadın diye yelkenleri indirmeyen ama saygısını da koruyabilen güçlü bir erkek olmalı..
Sağlıcakla kalın.20 YorumlaMerhaba,
Kadınlar genel olarak kendilerini taşıyabilecek. Yanlarına yakıştırabilecek erkekler ile birlikte olmak isterler. Bunun adı ne olursa olsun. İster aşk, ister arkadaşlık. Kimse güçsüz görünen. Sessiz kalan ve tepkisiz erkeklerle birlikte olmak istemez. En azından güçlü bir karakter görmek isterler.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsiyetle pek alakalı değil genel olarak insan diyelim ve aslında bu durum biraz ekonomi ile ilgili para varsa kişi daha sosyal olur sosyal oldukça da arkadaşı olur çekingen olmaz yani yine her şey parayla alakalı paran varsa herkese her şekilde çekici gelirsin.
Ben böyle insanları itici bulmuyorum çekingen utangaç olabilir ozguven eksikliginden de kaynaklı çoğu napalim bu insanlar sürekli dunyadan dışlansın mı?
Benim hayatımda bu şekilde olan 2 3 insan var hiçbir zararları da yok esas tecrübeliler itici...30 Yorumla
+1 yılKendine güvenen insanları seviyoruzÇünkü dikkatinizi onlar çekiyor Ortamda adımlarını yere sağlam basan, özgüvenli bir kadın varken neden kafasını omuzları arasına gömmüş olan kadınlara bakmıyorsanız aynı sebepten. (Bu arada bu kişiler ciddi anlamda dikkat çekmiyor)
18 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir sorunu yook😅
- +1 yıl
Gördüğüm o kızlar hep yalnız ama🙄
- +1 yıl
Anladım😅
Yine de geri planda olmayanlar maalesef dikkat çekiyor
Neden maalesef
Çünkü egoist olanlarına rastlamak mümkün 😝😝 - +1 yıl
Doğrudur 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle ithamlarda bulunmak doğru değil herkesin kişilik yapısı farklıdır aksine bana fazla sosyal insanlar itici gelir kendini bilen mantıklı biri asosyal de olabilir bunun zekayla bir ilgisi yoktur ve böyle kişiler benim açımdan daha etkileyicidir ortamdan ortama atlayan herkesle laubali olan biri tercihim değildir
40 Yorumla Bu şekilde görmeleri gayet normal öyle insanlardan bende rahatsız olurum. Kendine biraz gövenmeli hakkını savunmalı, kendini geliştirmeli bir rahatsızlığı varsa destek almalı. Ben hem erkeklerin hem de kadınların bu karekterlerini sevmiyorum acıyorum bir yerde.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim manyak gibi sevdiğim tiplerdir kendileri aksine. Çevrem sürekli nerde çoluk çocuk onu topluyosun diye sitem eder hatta. Utangaç masum hayatın bokunu çıkarmamış insanlarla samimi hisler yaşamak duygularında veya sosyal hayatında çok aktif olup herkesleşmiş sıradan birinden iyidir. (Demek istediğimi anlatabildim mi iki tarafıda tam kötülemek istemedim aslında ama sksowkeiejriejrkwk)
50 Yorumla
+1 yılvalla bana hiç sevgilisi olmamış erkekler daha çekici geliyor kim söyledi sana bilmiyorum da hep kötülere denk gelmişsin demek ki. niye bir insan tecrübesizse o saydığın kavramlar onun sıfatı olsun çok saçma
11 Yorumla
+1 yılPasif, kılıbık değil kadını güvende hissettirebiliyorsan olabilir. Ama pısırık, kılıbık, kendine yararı olmayan bir erkeği bence kimse istemez. Doğaya aykırı bana göre. Fakat gel gelelim bir de madalyonun öbür yüzü var, kızlarda sorunlu bir ton şey yaşamış erkek aşkı da var, onlar işte belasını arıyor. Aldatılıp hala o karaktersizi bir şekilde aklamaya çalışan ve düşleyen kadınlar gördü bu gözler. Eee neymiş, bazısı aldatan erkeği bile tecrübeli görüyor. Ben çözümlemeye çalışmayı çoktan bıraktım kadınları, isteyen kendi gelir; istemeyen de uzak dursun.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 334 cevap paylaştı. İşin sosyolojik boyutuna girersek bunlar biraz da kadınların patriyarkal düzende istediği ölçüde özgür hareket edememesinden kaynaklı. Bir de tabii birçok kadın babasından gördüğü ‘erkeklik’i arıyor sevgilisinde ve eşinde. Toplumsal yaşamı kolaylaştırıcı kişiler arıyorlar doğal olarak ve TR toplumunda kolaylaştırıcı olmanın yolu da maalesef yırtıcı, gerektiğinde kural ihlali yapabilen, toplum tarafından biçilen erkeklik-kadın rollerini kabullenmiş olmaktan geçiyor.
10 Yorumla
+1 yılÇekingen durmasını istemem, karakteri oturmuşsa sorun olmaz. Anlaşabilmek önemli, arada ki iletişim kopukluğu ya da iletişim kuramama gibi problemler olursa sıkıntı çıkabilir.
10 Yorumla
+1 yılŞöyle düşünüyorlar bence demek ki kusuru varmış sevilmemiş, demek ki etkilemeyi başaramıyor. Bu açıdan dolayı itici buluyorlar bence. Şahsen ben itici bulmuyorum bu kişinin tercihi olabilir, bence tecrübesi fazla olanlardan çok daha iyidir.
50 Yorumla
+1 yılBiraz buradakilerin düşüncelerini okudum da herkes sosyal insan seviyor galiba ama sosyal değil diye kendine güveni olmadığını nereden biliyoruz ki belki kendine değil de başkalarına güvenmediği için böyle pısırıklık başka bir kavram uzak durmak durmaya çalışmak başka bir kavram. Öyle birkaç arkadaşım vardı kendileri de çoğu zaman gereksiz kalabalığı ve insanları sevmediklerini söylerlerdi
13 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi diyorsun
+1 yılana kuzusu erkek sevmem ama onun dışında asosyal ve çekingen olması iyi olur aşırı özgüvenli sevmem sosyal hiç sevmem
53 Yorumla- +1 yıl
yoo zaten öyle biriyle sevgiliyim
Kişilik & Karakter konusunda 504 cevap paylaştı. Toplumda fazla yer etmiyorlar genelde bu tür insanlar. Sadece erkek olarak değil cinsiyetten bağımsız olarak çok asosyal , çok utangaç her insan bu muameleyi görüyor.
30 Yorumla
+1 yılİç güdüsel ve evrimsel olarak kadınlar her zaman kendisi ve çocuğu için en iyisini seçmeye odaklıdır. Bu tür davranışlar bireyin zayıf olduğunu gösterir.
20 YorumlaBana itici değil sevimli gelir. Genelleme yapmamak gerek
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Erkek yönünden evet kadınlar o tipleri sevmezler. Erkekte özgüven, ciddiyet ve ağzı laf yapması lazım. Kadın için maşallah çoğu konuşkan, özgüvenl yüksek.
10 Yorumla
+1 yılO tür erkekleri hiç kimse sevmez çünkü bu biraz da evrimsel bir şey. Erkeklerin kadınlara karşı birinci görevi onları korumaktır ki bu zaten herkesin bildiği bir gerçek. Bu yüzden her kadın gibi aşırıya kaçmamış ve bir kızın duyguları ile oynamamış olmak şartı ile cinsel anlamda tecrübeli, sert imajlı, katı kalpli, fiziksel anlamda güçlü ve bir kavga anında beni ve çocuklarımızı koruyabilecek bir erkek ile evlenmek isterim. Her şeyden önce bu biraz da babalık kavramı ile bağlantılı. Biz kadınlar aşık olduğumuz zaman sevdiğimiz erkekler ile evlenmek ve birçok çocuk sahibi olmak isteriz. Ve bu saydığım niteliklere sahip olan erkekler de iyi bir baba modelidir.
15 Yorumla- +1 yıl
O kadar yorum arasında bana en yakını bu. Ama 3 kişi eksilemiş seni. Bi tane beğenen yok. Demek ki biz az sayıdayız
- +1 yıl
@softpowerr ben her zaman linçlenirim çünkü ikiyüzlülük yapmak yerine doğruları söylüyorum ve doğruları hiç kimse görmek istemez.
- +1 yıl
bu senin dediklerine erkeğin kölesi misin derler. erkekler ise böyle kadını baş tacı yapar.
- +1 yıl
@softpowerr biliyorum diğer kadınları sevmiyorum. Kadın milleti hep kıskançtır kendi gibi olmayan kadınları yargılar halbuki bu dediğim bilim insanları tarafından devamlı araştırılan ve doğru kabul edilen bir bulgu. Ben kendi ayaklarımın üstünde dururum bu doğru değil derler ama hepsinin ne hikmetse en büyük hayali evlenip anne olmak. Tek başına bir hayat kurabileceklerine inanmıyorlar.
- +1 yıl
kadınlık içgüdüsü denen bir şey var dediğin gibi. iç güdüler böyle bir erkek isteerken kadınlar kendiyle savaşıp farklı erkek aramayı medeni sanıyorlar
Özgüvensiz olarak algılanır. Tipten ve kişilikten bağımsız, bir kadının gözlerinin içine bakarak rahat ve kendinden emin bir şekilde konuşulması gerekir.
10 Yorumla
+1 yılCinsel anlamda tecrübesiz ise bu itici gelmez bana ama senin saydıkların itici geldi. Öyle biriyle birlikte olmam.
20 YorumlaO şekilde bakmam ve asla kimseyle dalga geçmem fakat diğer yönlerden de iyi değilse yakın olmam o kadar
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 369 cevap paylaştı. Benim için aksine çekici ama bazı konularda komik duruma düşebiliyorlar yani çok aşırıya kaçılmadığı sürece bir sıkıntı yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirden fazla kadınla yatmış erkekler benim gözümde mikroptur kirlidir pistir iğrençtir
71 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Çünkü kadın bizden daha güçsüz olduğu için yanında daha güçlü tecrübeli ister normal bir durum, psikolojik.
20 YorumlaTecrübesi çok fazla olandan da korkuyorlar. Gerçi ben de biraz abartıyorum 3 saat nedir birader hangi kadın dayanır, onlar da haklı 😔
11 Yorumla
+1 yılHer konuda kendini yetersiz gören birisi ile uğraşamam ben ya sıkılırım annesi değilim
20 YorumlaBilgi güçtür. Ayrıca muhabbet ederken bilgi sahibi biri karşısındakine daha çok şey katar.
20 YorumlaBilgisiz tecrübesiz ve sürekli ezilen birini yanımda istemem.
Erkegın bir ağırlığı olmali20 Yorumla
+1 yılDominant bir kızım, pasif kalan karşı cinsi pek sevmiyorum.
20 YorumlaTecrübesiz seven kadın da var, ah bi' bulsam hahahaahha
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçılmamış bu kadar benmi açıcam benmi buyutucem diye düşünürler olgun gadinlar
20 Yorumla
+1 yılCebinde ki paraya göre değer görürsün. Kimse senin çekingenliğin ya da sosyalliğin ile ilgilenmez
20 YorumlaBu yaklaşım tam tersi kadınlara da uygulanıyo, bilemiyorum sorun sanırım ayak uyduramamakta.
10 Yorumla
+1 yılKızların çoğu eziktir hafiften özgüvenli bir erkeği çok çekici bulurlar
10 Yorumla#Bonjour
Çünkü tecrübe sahibi değil. Tecrübesiz erkeğe selam bile vermem ben.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı. Evet bu durumda olduğum için biliyorum çekingen içime kapanık sessiz asosyal biri olduğum için kızlar beni dışladı ezik gördü aşağıladı
10 Yorumla
+1 yılÇünkü kendimizi güvende hissetmek istiyoruz kendine güvenen özgüvenli erkek bize güven veriyor.özgüvensuz erkek bize daha güçlü hissettiriyor
36 Yorumla- +1 yıl
@cilginsey niye güçsüz hissedeyim özgüvenli bir erkekle birlikte olduğum için daha güçlü hissederim.
- +1 yıl
Ego ve özgüven farklı şeyler özgüvenli ve mütevazı olmasını isterim.
- +1 yıl
@cilginsey yanlış yazdım
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıcı geliyor olabilir. Eğlenceli olmakla tecrübeli olmak farklı şeyler
10 Yorumla Erkek dediğin dürüst olmalı Kendine benmiş , kendine çekicim ya da sosyalim falan filan ne gerek. Argo konuşmalara ne gerek var. Otur normal konuş ya Rabbim.
20 YorumlaKızlarla değilde erkeklerle sosyal olmasını isterim kimseyle anlaşamıyo gibi bi ön
Yargı oluyo yalnız olunca. Ana kuzusu olunca da karar veremiyo ne yapacağını bilmiyor o yüzden hoş gelmiyo20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen utangaç özgüvensiz çekingenim ben itici miyim şimdi?
20 Yorumla
+1 yılelde etmenin ve arkasından elde tutmanın zor olduğunu düşünür çünkü..
10 YorumlaArgo kısımda bahsettiklerinden kızlarda da var ve erkekler böyle kızları ezikliyorlar. Her türlü hakaret aşağılamayı yapıyorlar. Kadınlar sadece itici buluyor herhangi bir kötü söylemleri yok.
10 YorumlaÇünkü kendileri tecrübesiz ve yetersiz oldukları için çoğu konuda onları tamamlayan birini istiyorlar hayatlarında , genelde dolu görünen ama özünde boş olanların mevzusu...
( gözlemler)10 Yorumla
+1 yılBence genellemek yanlıs gibi, kimileri yanında güclü, görmüs gecirmis olgun karakterde birisini ister. Kimisi de tam tersi toy, çekingen birisini ister. 😂
10 YorumlaHayvanlar bile çiftleşirken en güçlüsünu, en suslusunu seçiyor normal değil mi
10 Yorumla
+1 yılBir kadına nasıl davranmasını bilmediği ve naz niyazi anlamadığı icin
10 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi oluyorlar çekilmiyor😂
40 Yorumla
+1 yılHerkesle yatan erkek net iticidir.
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle.
- +1 yıl
Valla benim için sakin tecrübesiz olsun daha iyi ama diger türlü olanlara tahammülüm yok ahahah
Sürekli soru soruyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geç olgunlaşıyor güvenilir erkek arıyoruz
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde itici geliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana gelmez. Aksine kontrol bende olurrrr😊😊
20 YorumlaTecrubesiz istiyorum
52 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. Şairin dediği gibi bunu diyende yoktur din iman...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocukmu yetistircez of
10 YorumlaBana itici gelmiyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tecrübesi çok fazla olmayan erkek kadınlara neden itici gelir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler