Gerekli ya da gereksiz defter alma huyum var özellikle kapağı güzelse almamam için bir sebep yoktur, bir de aynı şekilde kahve kupası bağımlılığım var. 😊

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerekli ya da gereksiz defter alma huyum var özellikle kapağı güzelse almamam için bir sebep yoktur, bir de aynı şekilde kahve kupası bağımlılığım var. 😊

Evet ama almam. Hâlâ daha lisedeki bütün dersler için kullandığım tek defteri kullanıyorum lazım olunca 😀😀 20 yıllık defter. Ama içinde ders yok çizim yapmışım hep 😂😂
Şiir yazmayı çok sevdiğim için sürekli alırım. Aldıklarımın hepsi sayfası boş. Senelerde durur.
Yazı yazma işini digital yaptığım için defter pek kullanılmıyor.
Ama yazacağım bir gün. Kısmet olursa…
Severim bende defterin güzelliğini bakiyorum yoksa almam 😆 neden böyle takintilarimiz varya
Olsun böyle güzel takıntılara can kurban 😅❤️
Thanks güzelim
Ben de severim hiç kullanmasam bile durur elbet bir gün lazım olur diye.
Cevap
13Cevap
Kırtasiyedekiler beni tanıyor defter almaya gittiğimde kesinlikle bu bir aşk olmalı 😃✌️
Ülkenin okuma yazma oranına bakarsak çok sevdiğimiz söylenemez :)))
Okuma neyse de rahatlamak için yazmak gerekiyor bence doktorlar söylemez belki ama yazmakta bir terapidir, okumakta öyle ama herkes okumayı sevmiyor maalesef.
Okumak yerine platformlarda 3 sezon dizisini izlemeyi tercih ediyoruz artık ne yazık ki.. yazmanın bir nevi ruhu boşaltmak içini dökmek olduğunu izlemiştim. Bak izledim dedim çünkü okumuyorum :))
Seviyorum farklı farklı defterlerim var birine düşüncelerimi yazıyorum diğerine rüyalarımı yazıyorum diğeri de resim çizmek için sketchbook yani.
Bendensin. Çocuklara kırtasiye alış verişi yaparken kendime de bir sürü defter aldım.
Çizim için, not tutmak için, kitap alıntılarımı yazmak için kullandığım defterlerim var.
Ben de gerekli gereksiz alirdim. Cogu da hala duruyor bir gun kullanilmak uzere. Severim kullanmayi da.
Benim de çizgisiz sarı yapraklı defterlere zaafım var
evet çok severim özellikle süslü puslu şeylere bayılıyorum ya cok tontisler falan ahahshshsh
Sonra da onları hiç kullanamıyorsun neden çünkü çok güzeller ve kıyamıyorsun☺️
Alacakları yazmayı seviyorum ondan defterde sevdiriyor kendini
Deftersiz bi hayat olamaz... Sevdiğim sözler.. harcalamarım... Günlük ruh halim her şeyi ama herşeyi yazarım
Bende seviyorum kupa almayı 🥺🤝
❤️
Severim arada bir kullanıyorum
Pek sevmem
Alıyorum tabi bazıları tam koleksiyonluk
Cikss hiç sevmem
Hayır Üniden sonra mesafe koydum arama
Hiç sevmem ya
Severim
Hayır :D
İhtiyacım olmadı
Evet ilgimi çekiyor