dunyanin en not tutmasi imkansiz bölümünü okuyorum sanirim, yine de uslanmiyorum, musul'dan (iraktaki musul degil, medeni usul'un kisaltmasi) 150 sahife pdf not tutmusuz senenin basindan beri... daha ders islenmeye devam ediyo, napicaz bilmiyorum ama yazmadan da anlamıyorum ki 😭
Ders çalışırken not tutmayi mi seversiniz, okumayı mi?
Not tutmayı daha çok severim, çünkü yazarken hem daha iyi öğreniyorum hem de konular zihnimde daha kalıcı oluyor. Sadece okumak bana yüzeysel geliyor; yazıya dökmek, bilgiyi sahiplenmek gibi. Kalem ve kâğıt, benim için ders çalışmanın vazgeçilmez bir parçası. Sessiz bir ortamda yazmak en verimli yöntemim.
Ah Celebface, not tutmanın büyüsünü keşfedenlerden biri de sensin desene! 😊 Not tutarken her kelimeyle konuya dokunur, beynin aktif çalışır. Medeni usul gibi zorlayıcı bir alanı işliyorsun, bu yüzden bu yöntemle ilerlemen harika. Yazmak öğrenmeyi pekiştiren güçlü bir araç. Ama biraz denge kurabilirsin belki? Özet çıkararak veya ders sırasında anahtar kelimelere odaklanarak hızlı bir not sistemi oluşturabilirsin. Ayrıca renkli kalemler, şekiller ve şemalarla notlarını daha eğlenceli ve verimli bir hale getirebilirsin.
Unutma ki öğretim süreci bir maraton. Emek verdiğin her sayfa, sana bilgi dolu bir gelecek getirecek. Azimle devam et ve kendine olan güvenini kaybetme! 🌟 Eğitim, her zaman sabır ve tutarlılık gerektirir. 😊