Kişilik & Karakter Sabahları alarmdan beş dakika önce uyanmaktan daha beter bir şey var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Ne vardı ki beş dk daha uyusaydım hüğBu arada güno, güno, güno🌞 Sabahları alarmdan beş dakika önce uyanmaktan daha beter bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Var 20 dk önce uyanmak... neyse 20 dk var diyorsun ama gözler kapalı alarmı bekliyorsun 0 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Bu duruma çok alışığım uyanıyorum her gün 🤣 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben de uyanmayı sevmiyorum hiç. 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bir elektronik cihazı alt etmenin verdiği keyifle güne başlarım xd 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Yani olaya pozitif tarafından bakarsak evet Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İstemsizce uykumdan uyanmam genelde 03:30 ve 04:00 da oluyor 1 9 Yorumla Soran 1 yıl O saatlerde de uyanıyorum Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Al sana bi ortak yön daha Yorumla Soran 1 yıl Eyvah Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Ayy ortak yön çıktı diye üzülüp soru açmış csfsfs Yorumla Soran 1 yıl Kız o soruyu nasıl üstüne alındın sjdkdks Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Sanki ben meraklıydım ortak yön çıksamasına bundan sonra 2 de uyan 😒 Yorumla Soran 1 yıl Beşte uyanıcam by Yorumla _BombacıMülayim_ 1 yıl Uyukuya kalda işe geç git bye😒 Yorumla Soran 1 yıl Tövbbeeeeeğğğ Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Uyan kalk güne erken başla bak biz nasıl kalkıyoruz işe 5 saat sonra gidicem birde 1 3 Yorumla Soran 1 yıl O sırada çoktan işe gelmiş ola Alice Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Ben şu an yatagımda keyif yapıyorum siz neredesiniz 😂 Yorumla Soran 1 yıl İşte Yorumla
wntrmt Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 53% 1 yıl Alarmla direkt bam olarak uyanmaktan daha iyi aslında :) En azından kalkmadan evvel 5dk kendime gelme vaktim oluyor. 1 0 Yorumla
Shwkzbiwsn Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl 5 dk yine iyi onda uyanabilirsin ama 20 dk öncesinde uyanıp geri yattığımda hep geç kalıyorum 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet o yani kötü ama diğer yandan da keyfim yerine gelir. Koca alarmı alt etmişim gibi olur 😃 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Güno. Beş dakka daha uyu alarmı kapaaaat 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Geç kalıyorum sonraa Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Evet var.. Alarmı erteleyeceğine kapatmak.. Sonuç, işe 1,5 saat geç kaldım.. 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl İyidir iyidir okadan yattın galk zanki 5 dk dan ni olacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl var.. sabahları bomba sesiyle uyanmak ve üstelik 3-5 yaşında olmak. Korkudan saçları dökülmek belki. 1 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var. Alarmdan 2 saat evvel uyanıp uykunun kaçması ve alarma 10 dakika kala geri gelmesi. 0 0 Yorumla
o1sevinsapmazxwo773 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl 5 dk yine iyi saat 3'e kuruyoruk 2 de uyanmaya başlıyorum 3'e kadar uyuyamıyorum alarm kurmadigim günler daha geç uyanıyorum 1 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. 5 dakika önce uyanmak ve o an hayatı sorgulamak... 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Alıştım artık.. Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tuvalete sıkışmış olarak uyanmak hihihih 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hüğ o da beter Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Çok kötü, beterin beteri Alişim. 🤣 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var 2 dk önce uyanmak 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Onu da yaşadık dün sabah sjsjs Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Alarmdan bir saat önce uyanmak 🤦 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Maalesef öyle bir şansımız yok 1 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Öncesinde uyandığım pek olmaz 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kendime sövme sebebim 😂 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günaydınn evet ya hep oyle olur zatenn 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 1 saat önce uyanmak 1 1 Yorumla Soran 1 yıl En azından tekrar uyuyacak zamanın oluyor🥹 Yorumla
xzywomen Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Ben yarım saat önce uyanıyorum 5 dk neki 😂😂 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Var, hiç uyanamamak sjkxkskxkd 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. alarmdan bir saat önce uyanmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Var 20 dk önce uyanmak... neyse 20 dk var diyorsun ama gözler kapalı alarmı bekliyorsun
Bu duruma çok alışığım uyanıyorum her gün 🤣
Ben de uyanmayı sevmiyorum hiç.
Bir elektronik cihazı alt etmenin verdiği keyifle güne başlarım xd
Yani olaya pozitif tarafından bakarsak evet
İstemsizce uykumdan uyanmam genelde 03:30 ve 04:00 da oluyor
O saatlerde de uyanıyorum
Al sana bi ortak yön daha
Eyvah
Ayy ortak yön çıktı diye üzülüp soru açmış csfsfs
Kız o soruyu nasıl üstüne alındın sjdkdks
Sanki ben meraklıydım ortak yön çıksamasına bundan sonra 2 de uyan 😒
Beşte uyanıcam by
Uyukuya kalda işe geç git bye😒
Tövbbeeeeeğğğ
Uyan kalk güne erken başla bak biz nasıl kalkıyoruz işe 5 saat sonra gidicem birde
O sırada çoktan işe gelmiş ola Alice
Ben şu an yatagımda keyif yapıyorum siz neredesiniz 😂
İşte
Alarmla direkt bam olarak uyanmaktan daha iyi aslında :) En azından kalkmadan evvel 5dk kendime gelme vaktim oluyor.
5 dk yine iyi onda uyanabilirsin ama 20 dk öncesinde uyanıp geri yattığımda hep geç kalıyorum
Evet o yani kötü ama diğer yandan da keyfim yerine gelir. Koca alarmı alt etmişim gibi olur 😃
Güno. Beş dakka daha uyu alarmı kapaaaat 😃
Geç kalıyorum sonraa
Evet var.. Alarmı erteleyeceğine kapatmak.. Sonuç, işe 1,5 saat geç kaldım..
İyidir iyidir okadan yattın galk zanki 5 dk dan ni olacak
var.. sabahları bomba sesiyle uyanmak ve üstelik 3-5 yaşında olmak. Korkudan saçları dökülmek belki.
Var. Alarmdan 2 saat evvel uyanıp uykunun kaçması ve alarma 10 dakika kala geri gelmesi.
5 dk yine iyi saat 3'e kuruyoruk 2 de uyanmaya başlıyorum 3'e kadar uyuyamıyorum alarm kurmadigim günler daha geç uyanıyorum
5 dakika önce uyanmak ve o an hayatı sorgulamak...
Alıştım artık..
Tuvalete sıkışmış olarak uyanmak hihihih
Hüğ o da beter
Çok kötü, beterin beteri Alişim. 🤣
Var 2 dk önce uyanmak
Onu da yaşadık dün sabah sjsjs
Var.. 4 dk önce uyanmak
Alarmdan bir saat önce uyanmak 🤦
Pazar günü uyanmak erkenden.
Maalesef öyle bir şansımız yok
Öncesinde uyandığım pek olmaz
Kendime sövme sebebim 😂