Merhaba arkadaşlar... Size bir sorum olacak... Memleketimde de Ankarada da cami evime çok yakın aynı mesafe hatta. Memlekette camiye en uzak odada yatıyorum ve camlar kapı kapalı oluyor. Ankarada camiye en yakın odadayım camım hep acık tam caminin hopörlerine doğru. Fakat ben sabah ezanından 4-5 saniye bileden az önce uyanıyorum. İnternet camiyası gerek bana takılanlar namaz kıl diye uyandırılıyorsun diyorlar... Bir kere bunu geçelim, cünkü ben her gün gec yatmak zorunda kalan az uyuyup uyanan bir insanım. İslama aşkım ve inancım etrafımdaki herkesten çoktur hatta. Ki inancı olanın uyandırılmaya ihtiyacı yoktur. Ben kılmak isteyip kılamayanlardanım. Her gece yatmadan dua ederdim bu yüzden fakat bu aralar edemiyorum. Son aldıgım abdestim tam düzgün almamıs olabilir miyim? Bu arada bu uyanma sadece Ankarada oluyor. Ne Kumla ne Bursa ne Mengen ne Erdek ne İstanbul'da oldu. Vücudum strese dayanıklı ama şu aralar daha bir üzerime basınç yüklenmiş gibi hissediyorum o yüzden olabileceğine inanıyorum. Birde zaten az uyumaya alısık bir vücudum var. Okul dönemi gözlerim okumaktan yorgun geç yatıp dakikasına 6.30 da uyanırdım. Simdi bu aralar da ezandan önce uyanıyorum. Cok yorgun değilsem dinleyip yatarım ama birkaç kere elde değil , bayılır gibi uyuyakaldım. Kafam çok karışık fark ettiğiniz gibi... Bu aralar HIIT calışmalarım şiddetlendi yemek düzenim değişti ama son bir yılda arada oluyor, ya çok soğukta ya sıcakta oluyor. Kafa yiyeceğim cünkü yorgunlukla yakında kaldıramayacağım ve sanırım uyuyakalacağım tekrar sanırım. Bana uyumadan önce yapabileceğim yiyebileceğim şeyler önerir misiniz? :) Buraya kadar okuduğun için teşekkürler. :)
Caminin hopörleri ezan okunmadan acma kapama sesi veriyor onlardan uyanıyor olabilir miyim? Annem simdi söyledi de mantıklı geldi biraz :)
Caminin hopörleri ezan okunmadan acma kapama sesi veriyor onlardan uyanıyor olabilir miyim? Annem simdi söyledi de mantıklı geldi biraz :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer