1 yılHayır üzülmüyorum.. Her yaş yeni tecrübe yeni heyecan demek.. Yolun yarısını tamamlamak üzereyim neredeyse üzülmüyorum.. 😄
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah.. 🎂
13 Yorumla- 1 yıl
Rica ederim.. 😅
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılYaş ilerledikçe insanda mutluluktan heyecandan çok bir karamsarlik hüzün çöküyor daha çok geriye dönüp baktığında sadece hayatı sorguluyorsun bu kadar yıla kaç tane mutluluk umut sığdırmışım diyorsun oyuzden düğün günü çocukluk yıllarımizda mutluluk ileriki yıllar için hüznü çağtıştıyor... Yeni yaşını huzurla sağlıkla umutla gelsin inşallah 🙏 🥰 ❤️
33 Yorumla- 1 yıl
🤩🥰🌹❤️🥰🤗
1 yılİyi ki doğdun mu sen oy oy. Büyümüş de 30 olurmuş oyşş. 🤣 Beni geçmiş mi bu uşak oyyşş. 🤣🤣
Canımız Semihimiz, doğum gününüzü enişten dileklerimlen tebrik ediyom. İyi ki varsın ula. Anan seni iyi ki doğurmuş. Erkeklerin hası hası. 🤣🥳
15 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki varım. 🤣
- 1 yıl
Guzilik bunu gerektirir 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/MAN0423woDsDoğum günün kutlu olsun kankam 💙🤟
15 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMutlu yıllar...
Hayır aksine yıllar bana güzellik katıyor. Şarap gibi kadınım bu kişilik ve dış güzellik dahil ve çok şanslıyım.
Dün Spor salonunda üye "abla diyorum ama ben senden büyüğüm" dedi🤣🤣 "yaş kaç" dedim 32 miş🤣🤣 "48 yaşındayım abla demeye devam et sen😄" dedim
Yaş alıp yaşını göstermeyenim😄 haliyle yaş aldıkça mutluyum.
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yıl28 yasimda 30 oldum derdim 30 olmaktan korkardim 30 oldum 32 oldum ben sanki hep aynıyım gibi geliyor degismedim değişen yaşim oldu üzülmüyorum... fikirlerim ve hareketlerim olgunlaşıyor, ne istediğimi artik daha iyi anliyorum gözüm eskisinden daha kara seviyorum üzülmüyorum
20 Yorumla
1 yılMutlu yıllar kardeşim ben hissizim o konuda
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılGenellikle üzülürüm ben.
10 Yorumla
1 yılDoğum günün kutlu olsun. Afiyetle uzun ve iyi yaş alman dileklerimle🙏🏻😇
Yaş almak beni üzmez sanırım daha çok yaşlı sayılabilecek bir yaşta olmadığımdan.25 sonrası üzebilir belki:))
12 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 😇🙏🏻 Hep birlikte nice mutlu yıllara 🥳 Kesinlikle doğru bence de 😄
- 1 yıl
Rica ederim☺️☺️
Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Üzülmüyorum ama bazen geriye takıldığım günleri oldu. Artık geri dönüşü yok önümüzdeki güzel günlerimizi bakarsak evrende bize güzellikler getirir..
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara, umarım güzel ve mutlu günlerini hayat sana güzellikler saçar..🎉💫12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bir kaç saat daha kaldı sanırım sadece 😅😅
Ama yinede demek istiyorum iyiyi doğudun🤗🤗🤗
12 YorumlaBenim için çok bir anlam ifade etmiyor Senin de gelecek yaşın İnşallah çok güzel şeyler getirir sana
11 Yorumla
1 yılNiye üzülelimm kiiii, pastalar benden..🤭
Bak bugün de kutlayacak bir şey çıktı bize..😂
@melankolikmelaike @ByBrawo
Hadi iki gün bunu kutluyoruz hep beraber..😍325 Yorumla- 1 yıl
Pastadan uzak dur brooo..😱
- 1 yıl
Ulen bu uşağın doğum günü bugün müüüü yarın mı. Kandırıldık mı? Gaziler gününde değil miydi aydınlanmak isteyrum. Hem yarın da olsa bugün de saylıyo. 🤣 Melolinin kafa gitti. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Melo o kadar karıştırma, keşke son 2 gün deseydi de kutlamalar uzasaydı..😂
- 1 yıl
Üff neyse ben pastamı istiyom. Pastanın bi kısmını kestaneli alayım hüpten 😌
- 1 yıl
Melom sana özel yaptım zaten, diğerlerine yok..😋😂
- 1 yıl
- 1 yıl
Biliyem. Ben en küçüğünüz müyüm artık hihihihihi ben ne dersem o mu olacak artık. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben en büyük olarak benim dediğim olmuş olmuyor muydu..🤔
Bu işte terslikler var gibi..🫣 - 1 yıl
Biz de seni seviyoruz..🥳🥳🤩
- 1 yıl
Len biz de seni seviyoruz ama bugünlük ve yarınlık iyi davranıyorum. Sonraki günler aynen devam Semih Gardeeşşş. 🤣🤣🤣
- 1 yıl
- 1 yıl
Ne diyordu bi düşünür. Sırtından dögerem mi seni. 🤣
- 1 yıl
Neye unutim 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılHer yaş bir deneyimdir
Yeni yaş yeni hisler demektir
Bedensel büyüme geçici ruhsal büyüme kalıcıdr
Hep aynı kalmak yerinde saymaktır
Yeni yaş yeni kazançlar bakış açıları şanslar güzellikler getirsn sana ve herkese11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Doğum günün kutlu olsun Semih. Allah, sevdiklerinle birlikte hayırlı uzun ve güzel bir ömür nasip etsin.
Üzülecek daha büyük konular seçiyorum ben.11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burdan da kutluyorum doğum gününü 🎂 nice güzel yaşlara 😺
Ben üzülüyorum büyüdüğüme, ama napalım..14 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğum gününü 19 Eylül sanıyordum abi ben. 🙂 İyi ki doğdun, nice yaşlara. ✨ Ben üzülüyorum ya, özellikle o yıl istediğim gibi geçmediyse.
18 Yorumla
1 yılÖlüme bir adım daha. Hayatımda sadece 1 kere doğum günüm kutlandı. O da 2 arkadaşımın aldığı minnoş bir pastaydı. Pek sevmiyorum kutlamayı.
110 Yorumla- 1 yıl
Hahahha teşekkür ederim. 2016'dan kalma hesap :D
- 1 yıl
Eyvallah reis. Acımasız yıllara acısız çözüm bulursak sayıların bir önemi kalmaz hahah
- 1 yıl
Eyvallah ediz abi :D
- 1 yıl
Sen gönüllerimizin edizisin kral. Benziyorsun ama benzemesen de farketmez yani seviyoruz seni <3
- 1 yıl
Eyvallah. Bilmukabele
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutlu oluyorum , merak ediyorum bu yılım nasıl geçicek diye. Tebrik ederim😇 doğum günün kutlu olsun sağlıklı , mutlu hayat dilerim.🙏🏻
12 YorumlaEskiden büyüyorum diye sevinirdim. Ama artık üzülmeye başladım. şu an 27 nin sin haftasina ayak bastim
13 Yorumla
1 yılNice güzel yaşlara.
35 ten sonra filmin sonuna doğru ilerlediğini hissediyor insan.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Yeni deneyimler kazanacağım için umutlu oluyorum ne yalan diyeyim. Doğum günün kutlu olsun ve yeni yaşın sana güzellikler getirsin.🌸
15 Yorumla- 1 yıl
@Semih6934 Ben silemiyorum yorum sahibi silebilir ancak.. 😅
Üzülürüm 🥺
Ama sen sevinnn ✨🥳
İyiki doğdun iyi ki varsın yeni yaşın sana mutluluk huzur şans getirsin sevdiklerinle beraber ✨🙏🌷
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yıl30 lu yaşlar güzel ama sonrası üzer sanırım bu yaşa kadar üzülmüyordum 😅
21 Yorumla Doğum günün kutlu oyşun Semih abiş hep mutlu oyy🥳🎂🦄🌺💞🍀🦋🎂🦄🥳🎂🎂🎂🦄🦄🦄🦄
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHepi de pörtü tu yuuuuu 😂😂 nice musmutlu güzel yıllara
12 Yorumla- 1 yıl
🎈🧁
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Üzülürüm her yaş bnden ömür aldı ama iyi bir şey hiç olmadı
11 Yorumla
1 yılEski yaşımı şutlarım & Yeni yaşımı kutlarım.
13 Yorumla- 1 yıl
Benim yaşı da kutlayıverseydin iyiydi 😂
- 1 yıl
İyi ki doğdun
Nice 100000000 yaşlara - 1 yıl
Teşekkür ederim hep birlikte, tabi o yaşları görürsek ahahah
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılYeni yaşın kutlu olsun sana şans ve güzellikler getirsin...
11 Yorumla
1 yılUmutlanmam ama bazen vay be bir yaş daha mi yaslandim ne ara bu yaşa geldim diyorum 😊
110 Yorumla- 1 yıl
Çok mu yaşlandık ki
- 1 yıl
Bak bunun için umutlanicam😄 eğer yaslandiysak söyleme boş ver
- 1 yıl
Bencede öyle 😄en azından öyle olmalı
- 1 yıl
Aaa fotoğraf altındaki yazıyı fark etmemiştim 😞
Doğum günün kutlu olsun 🎂🎉 - 1 yıl
Rica ederim ☺️
1 yılPek sevinmem sonucta yaşlanıyoruz 😂
Doğum günün kutlu olsun🥳🎈
11 Yorumla
1 yıl
Sonuçta her yaşın kendine göre bir tadı var; mesele o tadı almayı bilmek. Hem her yeni yaş, yeni bir başlangıç değil mi? Ne hüzne kapılacak ne de abartı bir mutluluk yaşayacak; sadece hayatın akışında keyifle yüzecek.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu yastan sonra eskisi kadar sevinecegimi dusunmuyorum.
15 Yorumla- 1 yıl
Cok hizli geciyor zaman. Firsat birakmiyor
- 1 yıl
Hala gec degil. Hayatin tadini her yasta cikarabilir isterse insan.
Yani bir burukluk çöküyor insanın üstüne, yaşlanmaya adım adım yaklaşmayı hissetmek üzüyor :D
10 YorumlaDaha çok sevinirim, yaş alıp yaşlanıyoruz ama sağlık sorunum ve beni huzursuz eden şeyler olmadı yoksa hayatı güzel yaşamışımdır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılGeçtiğimiz 13'ünde yeni yaşıma girdim. Üzülmesem de sevinmedim. Önemli olan ruhun genç kalmasıdır.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Üzülürüm be bebek olmayı isterim 😅 valla bebekken hepimiz daha iyiydik
10 YorumlaSevinirim ben çünkü yaşadığım zor dönemler beni daha olgunlaştırdı yaşamanın değerini anladım.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYeni yaş yeni umutlar yeni başlangıçlar demek, sevinmek gerekir. Geriye bakarsak ileriyi göremeyiz Bu yüzden geçmişi bırakıp geleceğe bakmak lazım umarım gelecek yıllarınız geçmiş yıllarınızdan daha güzel olur
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEskiden hep acaba kimler kutlayacak siye hevesle beklerdim. Pastam olurdu, üflerdim dilek tutardım. Doğum günüm yaklaştıkça günler sayardım ama şimdi hiçbir anlamı ypk. Ne pastayla kutlayan var, ne ailemin hatırladığı var ne de gün sayıyorum. Artık sıradan bir gün. Sadece içimde hafif bir burukluk olur
10 Yorumla
1 yılYaşlanıyorum diye telaslaniyorum, zamanimi iyi degerlendirmedim diye kaygılaniyorum.
10 Yorumla
1 yılHiçbir şey hissetmiyorum artık bakalım otuzlardan sonra ne olacak
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bazı yıllar haberim bile olmadı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 728 cevap paylaştı.
1 yılÜzülyom kutlamayın d günümü kutluyorlar tel kapatıyom eve geliyorlar 😂
01 Yorumla
1 yıl19değil miydi ben bu gece kutlıycaktım abi
13 Yorumla- 1 yıl
Kaçırdım sandım aağğğ
1 yılYaş ilerledikçe üzülürüm ya 😃
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Bu sene üzüldüm ya bir devri kapattım
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılben uzuluyorum ya yaslanmis gibi hissediyorum 😭
15 Yorumla- 1 yıl
tesekkur ederim ama yine de her bir yil cok cabuk geciyormus gibi geliyor dogum gunlerimde, o yuzden sonraki yillar da cabuk gececek diye dusunup cabuk yaslanicam saniyorum 😄
- 1 yıl
oyle yapmaya calisiyorum ya bakalim umarim seneler cabuk gecmez, tesekkur ederiim 😄
1 yılÜzülüyorum..
İyi ki doğudun 🌸12 Yorumla- 1 yıl
🤗🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılValla günler geçiyorm gitgide yaşlanıyoruz hemşom
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle kardesm
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Happy birthday Semihhhh🥳🥳🥳
11 Yorumla
1 yılNormal.. 24 oldum 3 gün önce
13 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gün boyu normal gelir gece biraz melankolik oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılüzülürüm çünkü her geçen sene insan yaşlanıyor ve geçen seneye nazaran daha fazla sorumluluk yüklenmek zorunda kalıyor
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılNötr hissederim bilemedim.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı.
s 1 yılYaşlanıyorum o yüzden yaşlı hissediyorum.
10 Yorumla Hiçbir his olmuyor bende ya.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılBen biraz tedirgin oluyorum
10 Yorumla Artık üzülüyorum 35 olcam şaka gibi
10 Yorumla
1 yılçok az kaldı girmeme mutluyum heycanlıyım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Ben 30 yaşımda mutlu olacağıma inanıyorum 😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÜzülüyom ya
10 Yorumla Hiç biri, nötr
13 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılTuhaf oluyorum..
11 Yorumla - Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne