Hayatımızın her dönemi farklı deneyimler ve duygularla doludur. Zaman ilerledikçe, yaşadığımız anların kıymetini daha iyi anlarız. Peki, şu anki yaşımızdan gerçekten memnun muyuz?
Her yaşımın ayrı bir güzelliği ve tecrübesi var. Şu anki yaşımdan evet memnunum. Hiçbir zaman yaş takıntım olmadı neyse onu söylerim. Yaşımı küçültmem yani 🤣
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Evet her yaşın bir güzelliği var bu yaşımı da severek yaşıyorum. Yalnızca gençliğin değerini pek bilemedik onun üzüntüsü var. Onun dışında 30 yaşın getirdiklerini memnuniyet ile karşılıyorum. Gerek olgunluk olsun gerek güzellik hepsine sahip olduğumu düşünüyorum.
En sevdiğim yaşım diyebilirim, manevi olarak kendimi güçlü hissediyorum. İnsanları iyi analiz ediyorum ve inanmıyorum artık kimseye, yaşımın ve yaşanmışlıklarımın verdiği tecrübelerde var tabii ki
Yani evet keşke bundan 2 sene önce falana gidebilsek şu an 18 yaşında olmak istiyorum nxsjsndbdb ( şu an da ztn 20 yim arada fark yok ama olsun ahahaha)
Bir daha bu yaşıma geri dönemeyeceğimi bildiğim için her yaşın önemini yeni yeni anlamaya başladım anladıkça daha da memnun olmaua başladim (cok bos yaptim tesekkurler)