İnsan hayatımın anlamı dediği insana karşı verdiği sözleri tutmalı. Er veya geç, tutulacak... söz...

Soylenen sözün hiç bir hükmü yok , değeri de.
Fiile dokemedikten sonra.
Konuşmadan yapana değer vermeye başladığı anda insan , işte o zaman sevgiye , mutluluğa , huzura daha yakın olacak.
Hayatımın anlamı kendim olduğunu düşünüyorum. Anlamı başkalarına yükleyip, hayatımın merkezine koyarsam kendime haksızlık etmiş olabilir. Sağlıklı olmak, nefes almak ve yanında sevdiğin insanlar varsa hayatın anlamlı hale gelmiş demektir. 🎈
Hayatımın anlamı kendimim bir insan degil bir nesne degil önce kendim diyorum artık olmuycakla şavaşmıyorum koca koca umutlar bağlamıyorum insanlara kendimle mutluysam konu kapanmıştır diyorum
Herkese hal ettiği gibi davranmak
Bu daha çok, hayat felsefeniz ne sorusuna cevap olmadı mı?
Aslında evet ama anlam ne açıdan anlam yani insan olarak yok bir kedim var o yeter bana
Heh mesela öyle şeyler. Yani senin için maneviyatı olan bir şey. Sevgilin olur ailen olur eşin olur kedin olur araban olur veya sadece kendin olur
Kedim yeter o zaman insan sevmiyorum 😂
Güzel😂
Teşekkür ederim 😇
Cevap
10Cevap
Hayatımın anlamı şifa benim. Şifa da kedilerde.
Merhaba,
Hayatımın anlamı üç harfli, aşk, ötesi berisi ucu bucağı yok! 😅
Aşk aşk aşk❗
Değişim... Ben hep değişmeye odaklı yaşarım. Her değişimimde ruhen ve bedenen bambaşka bakış acilari kazanır farklı anlamlar bulurum.
Ben tuttugumdan ötürü yargilaniyorum dünya ne alem ne kadar garip
Hayatın anlamı, şu zaman ve mekanda tekamülümüzü tamamlayıp asıl yurdumuza dünmektir. Hayatın anlamı kendini bilip tekamülü tamamlamak
Hayatımın anlamı, sevdiklerimle birlikte huzurlu mutlu yaşam sürmek.
Çalışmak herhalfe
Hissetmek
oğlum olur kendisi
keyfim sadece
Anlamı yok
Hayatımın anlamı yok
Çözemedim maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?