Kişilik & Karakter Şanssızlık konusunda kimle yarışırsınız 😂? FıstıklıLolilop Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Şanssızlık konusunda şansınız ne kadar?Net bu abiyle yarışırım sjnkdŞansıma tukursem rüzgar eser bana getirir... Şanssızlık konusunda kimle yarışırsınız 😂? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Benden daha şanssız bir insan gelmedi bu evrene. 1 2 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Ben ben u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsdf
sedefffinci Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende resimdeki abiyle yarışırım 😂 1 3 Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Bayrağı kaptırmam ama 😂 Yorumla sedefffinci 1 yıl 😂😂 bende senden sonrayım o zaman sjjsjs Yorumla FıstıklıLolilop 1 yıl Bak o olur kdmdkmd Yorumla
Treesan07 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl + Çok sakar ve unutkanımdır. Fix her gün failim var djjsjwıww 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kimseyle yarışmam.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benden daha şanssız bir insan gelmedi bu evrene.
Ben ben
sdfsdf
Bende resimdeki abiyle yarışırım 😂
Bayrağı kaptırmam ama 😂
😂😂 bende senden sonrayım o zaman sjjsjs
Bak o olur kdmdkmd
+ Çok sakar ve unutkanımdır. Fix her gün failim var djjsjwıww
Şanssız olduğumu düşünmüyorum
Kimseyle yarışmam..