Zekaya hayranım, aşığım diyebilirim. Erkekteki zeka kadar beni; ne şişirilmiş boş kas kütleleri ne de aynalardaki yakışıklılığın getirdiği bomboş egolar tatmin ediyor.
Bir tutam tip, dolu dolu zeka diyorum yanisi <3
Zekaya hayranım, aşığım diyebilirim. Erkekteki zeka kadar beni; ne şişirilmiş boş kas kütleleri ne de aynalardaki yakışıklılığın getirdiği bomboş egolar tatmin ediyor.
Bir tutam tip, dolu dolu zeka diyorum yanisi <3
Zeka yeterli değil. Zekasını hava atmak için kullananlar var, inanılmaz iticiler! Çok zeki olduğu halde mütevazı duruş sergileyenler, asıl hayranlık duyulacak insanlar...
mütevazı olması elbette çok önemli, egolu ve reklamcı insanları hiç sevmem.
peki
Zekâya olan hayranlığınız estetik kaygılarınızı tam anlamıyla ört bas edemez, böyle bir beklentiye girmek insan doğasına aykırıdır. Böyle diyerek bir noktadan sonra soğuyup farklı tatlar arama niyetine kapılıyorsunuz.
hiçbir zaman yazdığınız gibi bir duruma şahit olacak durum ne yaşadım ne de düşüncem değişir.
Ben tam olarak bunu yaşadım işte :)
anlıyorum
Sevdiğiniz şey güzel ama onla yaşaması zor birşeydir.. Zeki birinle yaşamak sürekli stratejik ve hazır olmak demektir.. Hayran olduğunuz kadar yorucu da olabilir :)))
ona göre siper alırız, sipermlere yabancı değiliz:)
m fazla oldu jdj
:D öyle olsun
Cevap
15Cevap
Akıllı kadınları severim gadası
zekilik ile ukalalık arasında ince 1 çizgi var
çoğu zeki olduğunu sanan kız ukalâ olduğunun zerre farkında değil hele ki Z kuşağı :D 🤦
o çizginin adı ego işte, onu da aşmamak karaktere nasip oluyor
Zeka feci karizma katan bir şey daha da iyisi zekanın mizah yaparken kullanılması ve egonun olmaması.
erkekler iki boş kasa ya da tipe düştüğümüzü sanıyorlar ama (düşen var) egosuz ve derin bir zekanın verdiği karizma cidden kıyaslanmıyor ya
Katılıyorum
teşekkürler
senin doğum haritanda juno veya mars başakta olabilir eğer astrolojiye inanıyosan.
inan o konulara hiç ilgim yok
doğum bilgilerini söylersen bakabilirim. merak ettim.
Herkes senin gibi değil, millet asalak oldu. Paraya tamah olduğu için kimse zekaya bakmiyor
zekaya önem vermeyenin ederi kendi hacmi kadar işte, herkes ederine nasip:)
Bu birazda kader ama
ederlerini seçmeleri kader değil, seçimli kadersizlik
Akıllı kadın, zekasını kullanan kadın candır. Neyi nerede, ne ölçüde, nasıl yapacağını bilir.
<3
Teşekkür ederim sapyoseksüelim. Birde şu var ne yazık ki; sapyo-seksüeller genellikle sap olarak yaşarlar. Kim bu adı koydu ise 12 den vurmuş namussuz.
Ben de beyin kıvrımlarını çok seksi bulanlardanım. 😊
o beyin kıvrımları yalanası :)
Katılıyorum. Zeka ve espri yeteneği bri çok şeyden daha önemli benim için
Kesinlikle ama fazla zeki olunca kandırmak zor
yalan söylediğin zaman hemen anlıyorlar, kafalarındaki tilkiler sürekli dönüyor:))
Ablam ne diyosun gece gece
daha ne yazayım
Zeki kadınlara ben de hayranım, zeka çok etkiliyor.
Zeki Metin gibi olmasında
Ama sen zeki değilsin ki...
zeki değilim evet
katılıyorum
teşekkürler canım
çok güzel düşünüyorsunuz
Daha göremedik öyle birini
Zeki her zaman iyidir
Doğru tespit
teşekkürler
R ederim
Bencede zeka buarada