Koca karpuzu kendim kesecek kadar bı gücüm var tabi😏..
27 gü
Koca karpuzu kendim kesecek kadar bı gücüm var tabi😏..
hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum hicbirzaman gitmeyecegim sonuna kadar hep seni birtek seni sevecegim diyenlerin su an hicbiri yanimda yok yarı yolda bırakılmaya alıskınım cok sevdim ama hicbirzaman sevilmedim sevilmiyorum sevmiyorlar kaderimdir dedim uzulmedimki ruhum hic iyi degil hislerimi kaybettim hissizlestim geriye bir yasasamda olu bedenim kaldi sadece yasayan oluden farkim yok herzaman yasadigim bir duygu zaten ben herzaman mutsuzum yorgunum uykusuzum halsizim hicbirsey istemiyorum hicbirsey hissetmiyorum iyi degilim manyagim psikopatim sizofreni hastasiyim deliyim narsistim mazoistim asiri derecede cok takintiliyim asiri derecede cok kiskancligim var cok sinirli birisiyim kendi kafamda bazi seyleri kurabiliyorum psikolojim bozuk sizofrenim coklu kisilik bozuklugum var kendimi kolumu kesiyorum kendime vuruyorum duvara vuruyorum duvarlara yumruk atiyorum koluma jilet atıyorum herseyi kırıp dokuyorum sigara alkol met esrar uysturucu iciyorum acı cektigim ne varsa herseyi iliklerime derinliklerime kadar hissedip sabaha kadar agliyorum sonrasinda uyuya kaliyorum kendi kendime guluyorum gulesim geliyor bir anlik geceleri uyuyamiyorum sabaha karsi uyuyorum biri beni durtuyormus gibi hissediyorum bir anda gulunce duygulaniyorum herkesten herseyden uzak soguk kalmak istiyorum cabaladigim herseyin enkazinda kaldim ben aglamaktan nefes alamadigim gece yanimda kimse yoktu icimdeki cocugu mahvettiler dayanacak halim yok cok yorgunum kendi icimde kayboldum kimse cıglıklarımı duymuyor..
var olan herseyin sonu gelecek birgun bana hak etmedigim sekilde davranan herkesle kafamda vedalasip birdaha bana ulasamayacaklari yerlerde biraktim hayat cesurlari sever birgun benden sikayet ettigin ne varsa ozleyeceksin herkes karakteri kadar oynadi gordugum kadarsiniz otesi yok once kafam karisti sonra gecem gunduzume icime attiklarim icimi parcalamaya basladi benden adım bekleme ben zaten ucurumun kenarindayim gucumuz yetene degil kalbi atan herkese butun k4hpelere inat gulumse bana yapilan k4hpeligi hicbirzaman unutmam unutturmam bana yanlis yapan herkesi mezara gomdum birdahada o mezarin onunden bile gecmeyecegime yemin ettim ant ictim herkesi icimde öldürdüm baskalarinin yoklugu koymaz bana ben en kralını bir gecede sildim igrenc basit bir yuregi ucuz orspu cocugunun hicbirseyi koymaz bana bu saatten sonrasi bedel odetecegiz sonumuz ya mapushane ya mezar yasattigini yasamadan olme birgun sevilmedigin igrenc kalplerde curumen dilegiyle bu devir menfaat cıkar uzerine artik seni seviyorum senden baskasiyla konusmuyorum dostumda dusmanimda farksiz oldu artik kimi k4hpece dusurmeye calisiyor kimisi arkamdan lafcilik yapiyor nankorsunuz aq yalanlarinizda bogulun yuregi ucuz ortam varosu k4hpenin cocugu or0spu cocuklari sizi bunca pisligin nankorlugun yalanin dondugu bir zamanda daha iyi biri olmaya kendime yakisani yapmaya calisiyorum hep sonuc hayal kırıklıgı olsada ben elimden geleni yaptim diyebilmenin ic rahatligiyla basim dik kalkiyorum hepsinin altindan siz bu devran boyle doner saniyorsunuz ama nefret bir gecede bileklerini kestirir insana..
Cevap
44Cevap
Şöyle söylim annem avucuna para koyuyor ve ben iki elimle serçe parmağını açamıyorum fkksks
Ahahahajaja
Bir şey diyemem bu konuda ama bir boğayı deviririm
Hiç güçlü değilim fiziksel olarak
55 kilo bir kızı kaldırmıştım. Birden kucağıma atladı, ne yapıyor bu canım derken anaa, ben de güçlüymüşüm demiştim.
Anladım anladimm
Köpeğimi korumak için bir pitbull ile vs atmıştım (şaka değil ama canımı zor kurtarmıştım)
Ya şansa yasiyon ya da güçlüsün ciddili
Bizim de 2 karpuzu avuçlayıp kaldırabilecek kadar ;)
Çok komikti
Aman yarabbim, karpuzu kesiyorsan damacanayı da kendin takıyorsundur sen sebile
Taşıyorum bile kendim😤
Sana part time piremses diyebilir miyiz
Full time külkedisi daha doğru olur
PPdeki sen isen eğer fazla dramatik bulurum bunu
Benim de abarttım tabi biraz. Yalnız yaşayınca her şeyi kendim yapıyorum mecburr ondan dedim
Sebili kendin dolduruyorsun ama sebildeki tüm su da sana ait ama, tadını da çıkarıyor olman lazım
Oooo sen bu güç ile neler neler yaparsın maşaallah maşaallaj tütütütüttütü😂😂
Evlerden Irak kız sen adamı ikiye bölersin korktum ben senden tırsıttın😂😂
Profesyonelim yaşımın yarısından fazla geçmişim var, daha ülkede mma kimse bilmez iken ben salonda kafkaslılarla dövüşüyordum ayrıca rivada bulundum herhalde bu yeterlidir.
O da bir şey mi , ben abimi bir çimdikliyorum adam çığlık çığlığa bağırıyor bırakmıyorum😂😂😂😌😌💅🏻💅🏻🙃🙃✨✨
hiç güçlü değilim ben karpuz kesemiyorum mesela 😒 ayrıca fiziksel güç gerektirecek şeylerde güçsüzüm kısacası
Çok değil ama 3-4 yıl önceye kadar dayanıklılık arttı yine de
Son zamanlardak spora gidiyorum fena değilim
Tek elimle çok ağır bir vantilatörü odamdan mutfağa taşıyacak kadar. 💪
Duvara yumruk attığımda sıvası dökülüyor ve hafif oyuk bir iz kalıyor
Kendimizce yetecek kadar ve kimseye muhtaç kalmayacak kadar 😂
Bence bunu aldığın eğitime borçlusun:)
Mühendis olmasan nasıl keserdin ki? İmkansız olurdu
Baya güçlüyüm hem fiziksel hem psikolojik olarak.
Ne bileyim çevremdekilerden güçlüyüm, boy kilo farkıda var tabiki.
kocaman olmasına gerek yok ki ben karpuz kesemem :)
gerektiği kadar
Şöyle Muşta ile Birkaç kişiyi böyle arka sokaklardaki Mesut gibi sabaha kadar dövecek kadar güçlü olabilirim
19 litrelik damacanayı sırtıma alıyorum HDBCMSJDHDJSJ
Y kromozomlulari dövebiliyorm
Helal kız
Yokmu karpuznu kesecek Biri
Yok.
Kıyamam sana...
Keste yiyelim o zaman
Bı saniye verirsen dilimliyim
Bekliyorum o halde 🍉
Oooo maşallah baya güçlüsün
Fiziksel olarak elime bir şey almayı sevmiyorum , yani gücüm yoktur başkasını kullanıyorum.
60-120 seramik yapıyorum diyim sen anla Terraces
Helal len
damacana tasirim mesela
Hayatta kalacak kadar
Karpuza kerata yaptığım videom vardı kdmdmsm
Vurdum mu boğayı devirirm.
hay maşalh nasıl kestin o karpusu
At gibiyim
Swni kaldıracak kadar
herhangi birisini sıkarak bayıltabilirim
Gerektiğinde çok gerekmediğinde hiç 😅
Nasıl bir ölçüt kullanalım şimdi jdjf
Hiç değilim. Çay demliğini bile zor taşıyorum.
E bi kadın içinde bu yeterli bence😉
Güçlüyüm bayagi
Çoooook ama sana bişi diyim mi
He söyle noldu
Teşekkürler🌼
Siksam suyunu çıkartırım
49 kiloyum 20 kiloluk suyu taşiyabiliyorum😂
Tek ellemi
Ben de taşıyorum kız aklıma gelmedi en son karpuz kestim diye fndjjdd
Ben 70 kg taşırım tek elle
Hiç güçlü değilim
Değilim