Yanımda olacak arkadaşım yok. Yaşıtlarım evlendi işi gücü var ben hala 25 yaşında bir kadınla tanışıp flört bile edemedim utangaçlığımdan. Iş de bulamıyorum.
Kendimi sakat bir insan olarak görüyorum ama zihin olarak.
Dünyanin en kolay şeyi olan flört edinmeyi bile yapamayacaksam ölmem daha mantikli
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reis ilk önce çalışmaya baslayip gereksiz düşüncelerden siyrilman gerekiyor. Boş kaldıkça bu düşüncelere daha çok saplanacaksın. Bir işe gir ve çalış. Gerisini de düşünme, düşünmemeye çalış. Carpe diem
İş vermiyorki orrrr cocuklari
Niye
Bilmiyorum. Boş cv ile en iyi yerlerde staj buldu herkes ben kaldim ortada. Herhalde torpilim yok
Meslek ne
Elektrik elektronik muhendisligi (allah belasini versin)
En iyisi gidip asgari ücretle calis bir motor al ve kuryelik yap. Başında kimse olmaz. Rahat rahat takilirsin. Artı olarak motorcu erkekleri kızlar sever.
Sürekli kadin işlerini düşünecegine git kitap oku da gelişip kitapları kendine bak geliştir yoksa tabi bunalmış hissedersin beleşe bir şey yok misali
Cocuklugumdan beri okuyorum bir faydasini gormuyorum. Okudugum türler ağır akademik seviyede, ansiklopedi ayarında
Herseye bahane o zaman bu senin beceriksizliginden kaynaklı
Üniversite, akademi notlar kurslar sertifikalar envai çesit projeler ama sapim hala. Diğerleri clublarda alemllerde eğlenirken yapiyordum bunları ama ben dımdızlak kalirkennonlar isinde gucunde super hayat yasiyorlar
Yaşasınlar herkes aynı olmak zorunda değil kendine hobi edin sende birsürü hobiler yap tadını çıkar sanki biz çok mu farklıyız
Hayat keske size verdigini bana da verseydi böyle olmazdim
Öyle birsey yok çok negatifsin
Senin bir grubun var, gittigin özel mekanlar var, seni arayan mesaj atan bir erkek/kız arkadasin var. Yazın tatillere cikabilirsin. Çabucak iş bulursun. Ama bende bunların hiçbiri yok. Çalışırken ki yasadigim stres kaldi ustume yedigim akran ve ogretmen zorbaliklarinin travmalari kaldi
Cidden insanda bitiyormus hersey yo hayır benim bunlar hiç yok olması için de can atan biri olmadım hiçbir zaman kendimi seviyorum yalnız olmayı da
Hayatım vasıf sahibi olmak için çabalamakla geçti. Yolun başında etrafım keko dolu sürekli şiddete uğrayıp üzerimde yeni hareket denerdi karsi gelirsen it surusu gibi doverlerdi. Sen kitap oku demistin ya, o tipler kitapların sayfalarini yirtip burusturarak kagama atarlardi ders ortasinda. Aşırı saf bir cocuktum istisnasiz her halta inanırdım ne yetegimi kesfetmisim ne de potansiyelimi 14 yaşıma kadar baskı alanında büyüdüm ve ailem de buna katyitsizdi
Mesaj atar mısın bu özel konuya giriyor ordan detaylica konuşmak istiyorum bu durumunu
Çevrem degistigi an ne kadarda geride kaldigimi farkettim. Zira 18 ime geldigim zaman elimde altin bilezigim bile yoktu
Ders calismak zorundaydim ama hiçbir şey öğrenememisim o kekolarin oldugu sene. Haliyle 2 senede bunu toparlamak inanilmak acılıydı ama iyi kotu yaptim. O sırada sosyal olarak utangacın en dibiydim daha lokantada yemek soyleyemiyordum ama o sirada o kekolar aleminde eglencesindeydi
Bizim durumumuz farklı mı sanki boş ver