Diyelim ki buradan biriyle tanıştınız ve date e çıkcaksınız attığınız fotoğrafların söylediğiniz sözlerin arkasında duracak kadar kendize güveniyo musunuz?
17 gü
Tabi güveniyorum. Burada görüntülü konuştuklarımda oldu onlar bilir. Ama buradan reele taşımaya ben güvenir miyim? Asıl konu bu olurdu:))
Zaten kusura bakma biscolata sen gğvenmesen kafama sıkardım
Kafana sıkma yaşamak güzeldir:))
Herşeyine eyvallah derim de bu ciddi resmi dilinden nefret ediyprum 😂 ama olsun biscolatasın yapcak bişi yok
Hahaha aslında resmi değilim pek😅😅
Yo yo biraz öylesin ahaha ama bişi olmaz o da nazar boncuğun olsun hanfendi😂
Oo sen beni biliyorsun demek buralarda 😅😅
Ama beni bilenler resmi olmadığımı bilirler ve oldukça şaşırırlar.😁😁
Valla ben seni bilmem sadece baktım master falan yazıyo dedim kesin bu tapınakçıdır fazla bulaşmıyım😂
Hahaha ehh yani ne yaptın sende😅😅
Ama resmi dilime dikkat kesilmişsin:)
Bak gene😂 bişi diycem para kazanıyonuz mu burdan
Hayır yok ya 😅
İşim var şükür burası kafa dağıt geç benim için.😆
Hee ne bilim sizin sayfaya girince sanki uzay mekiği anasını satim dedim ay noluyo noluyo😂
Neden ya aaa😆😆
Ahahahah öyle ya😂 ne diycem normalde ne iş yapıyosun
Psikoloğum.😌
Hee incinmişsin reis tayfadansın e iyi ahahha 👌sana psikolog lazım olsa napcan malum terzi kendi söküğünü dikemez ya (gerçi ihtiyacının olacağını düşünmüyorum umarım olmuyodur da)
Arkadaş bol aynı meslekten onlae bile yeterki:))
Evet incineni onarıyorum😅😅
Uzay mekiği falan sen fazlaca ciddi bulmuşsun bence😆😆
Şaka yapıyom ya bakma sen uykum gelmiyo takılıyorum napimm bu arada sen niye uyumuyon
Hiç keyfine🤣
Tabi yarın erken kalkma derdi yok keyfine😂
Normalde var da yarın için daha geç😁😁
Yav nası bi dünya dimi kendimizi anlatabilmek için bize bi saat veriyolar o zaman gel anlat diye ne kadar garip 😂
Çünkü çoğu insanın en büyük sorunu dinlememek. Dinlemeden diller, gözler duygusalsa bedenler dahi anlaşamaz 👍🏻
Evet ama buna bi saat biçilmesi garip geliyo canım psikoloğum😂
O saatte bir zamanlama ihtiyacı. Tıpkı yemek için veya gideceğin bir okul işe biçilen zaman gibi veya herhangi bir randevun sanal danışanım:))
Sanal danışanım olmıyım ya nolur😂😂😂😂😂😂
Ben gelsem sana seansa derdime odaklanamam güzelliğinden unuturum dertlerimi bu arada hahaha
Şu an sorduğun için anlık olmuş bulundun.🤣🤣🤣
Teşekkürler eig için.
evet kendime güveniyorum
Cevap
5Cevap
Evet kendime güveniyorum. Bazıları gibi atıp tutmam ve olmadığım biri gibi görünmeye çalışmıyorum. Görüştüğüm hiç kimse dumura uğramadı aksine neyse😂😂
Her zaman kendime güvenim tam EvelAllah ama başka insanlara güvenmiyorum maalesef.
Kendime güveniyorum ama buradan kimseye güvenemem. O yüzden buradan birisi ile asla görüşmem. 💅
Kendime güvenim tam
Fotonun neyinin arkasında duracağım anlamadım 😂
Date ne ayrıca niye buluşma değil jsmxjynd
Evet, nuluşmuşluğum var, hatta iki kez:D ama tekrar aynı hatayı yapmam
burdan biriyle isim olmaz da, diyelim ki cok begendim illaki gorusucem, her turlu guveniyorum
Asla sanaldan buluşmam buluşmadım çünkü kalbimde birisi vardı ama olmasaydı yine buluşmazdım.. Kendime güvene gelince kusurlarım çok olmasına rağmen asla güven sorunum yok:))
Tabi ki özgüven eksikliği olan insanlar genelde sorunlu insanlar oluyor
Sadece arada kendime güvenirim ama kendimden başkasına hiç kimseye güvenmem...
Ben mizahima guvenirim her zaman tipimin konusmasina gerek yok
Tabii ki ama karşımda Öyle birileri yok maalesef herkes ıy
Kendime değil de başka kime güvencem
👸🏼💅🏻
Niye guvenmiyim mal ortada zaten
Gözünü ssseveyim
Şu ana kadar aksi olmadı. Kendime güvenim tam
niye güvenmim kendime
Yeapps herr türlü keenkss
Tabikiii
Yani
Güveniyorum🐈