Merhabalar Herkese 🌸

Bir işi bitirmekte, başlatmakta olur. Cesaret; fiziksel ya da duygusal güç de algılanır. Öz güven olarak da yorumlanır.
Nasıl cevap vermek isterseniz...
Merhabalar Herkese 🌸

Bir işi bitirmekte, başlatmakta olur. Cesaret; fiziksel ya da duygusal güç de algılanır. Öz güven olarak da yorumlanır.
Nasıl cevap vermek isterseniz...
Selamlar,
Evet ben kendime güveniyorum tabi ki de her zaman çünkü benim için kendine güvenmek başarmak konusunda her şey demektir. bir insan zaten kendine güvenmiyorsa hiç bir şeyi başaramaz bu hayatta. öz güvenim yüksektir. yani hata bile yapsam kendimi suçlamam sadece hatalarımdan dersler alırdım ve tekrar denerdim bu şekilde deneyerek başarmayı düşünürdüm sadece.
Aynenn öyle, başarmak kendime güvenmekten geçiyor
Kesinlikle
Evet, altı boş bir egoya dönüşmeyecek boyutta. Kendime güvenim en çok da kararlarımda. Hangi adımı atabileceğimi, hangi yola girmemem gerektiğini bu yanım sayesinde bilirim.
Cevap
41Cevap
Evet güveniyorum.. Keyifli akşamlar..
Güvenirim kendime fakat büyük bir ego ya da kibir derecesinde değildir, herkeste olması gerektiği kadar diyelim.
En iyisi
Bazen biraz tembellik ediyorum. Ama sonra gerisini getirdiğim için güveniyorum.
İyi bari
Her konuda güveniyorum özellikle sadık kalma konusunda.
Çok iyi
İnsanlara güvenmekte hata yaptım kendimden nefer ediyorum güveniyorsun kalbini yakıyorlar
Ya öyle düşünme lütfenn, başkaları bizi kırsa da hayal kırıklığına uğratsa da hepsi tecrübe olarak dönüyor. Kendine güvenmez ve kendini sevmezsen döngüye saplanabilirsin
Birine numaramı verdim konuştuk ondan sonra engelemezmi
İsminiz ne
Olabiliyor böyle şeyler, bunu yapan çok kişi var. İnsanlar birbirine bir açıklamayı bile çok görüyor maalesef. İsmim Begüm, sizinki?
Merhaba
Kendime güvenirim. Çünkü kendime güvenmezsem kime nasıl güveneyi₥?
Aynen öyle
Kendine güvenmeyen insan sıfır insan her işin başı oo
Ne yazık ki öyle, belki de karşısına çıkabilecek pek çok güzel fırsatı tepmelerine yol açıyor
Her anlamda kötü hiç bir faydasını görmüyor insan zarardan başka
Evet kendime güveniyorum ama özgüven patlaması yaşamamak için de bu ölçüyü dengede tutmak gerekiyor.
Aynen öyle
Bildiğim yapabildiğim konular da evet iş olarak bakacaksak yani bilmediğim bir işse güvenmem genel de dış görünüş cesaret güveniyorum
Evet ama devamlılık yok bazı konularda. Ama olması gerekenler yolunda çok şükür.
Bence özgüven abartılan bir unsur. Hayatta hiçbir şey tek başına anlam taşımaz. Sinerji gerek.
Eğer kendime güveniyor olsaydım çok farklı biri olurdum.
Şakamı ihanete gelemem sude Allah belanı harbiden versin şerefsiz
Her işte iddialı olamam
Kendime hiç bir zaman güvenmemişimdir. Basit bir işi yaparken bile güvenmem genelde bundan dolayı kaybederim ama yapacak bir şey yok
Bende özgüven gelişimi yok ve bu beni rahatsız etti illaki özgüven lazım birde özgüveni nasıl elde edebilirim onuda bilmiyorum
Açıkçası bazen güveniyorum bazen güvenmiyorum. Durumdan duruma göre değişir.
Güvenirim ama irrite edecek boyutta olandan değilll
Bilgili ve yapabileceğim konuda benden iyisi mezarda
Her zaman elimden geleni yapan biriyim sonrası takdiri ilahi
İstediğim şeylerde sonuna kadar ama istemediğim bi konuda kendime pek güvenmiyorum ksjsbsg
Gerektiği kadar
fazlasıyla güveniyorum
evet kendime çok güveniyorum
Hayır güvenmiyorum 🙈
evet güvenirim
Kendime güvenirim.
Güvenmiyorum bir süredir.
Kendimle kavgalıyım ben
Evet öyle görünüyorum
Çok güvenmemeyi tercih ediyorum.
Güveniyorum
Güveniyorum 🪻