Ben kendimi çok seviyorum ve evet bunu tam da yeni öğrendim. Eskiden kendimi sevmezdim. Şu an ise mutluyum kendimi sevmeyi ögrendiğim için. Peki sizce kişinin kendisini çok sevmesi narsistlik midir?

Ben kendimi çok seviyorum ve evet bunu tam da yeni öğrendim. Eskiden kendimi sevmezdim. Şu an ise mutluyum kendimi sevmeyi ögrendiğim için. Peki sizce kişinin kendisini çok sevmesi narsistlik midir?

Özgüven ve ego arasında fark var sonuçta. Kendini sevmenin de narsistlikle hiçbir alakası yok. Kendini seviyor olman ve değerini fark etmiş olman çok güzel.
Narsistlik bu değil. İleri boyutta kendini ön plana atıp karşısındaki kişiye kötü davranması , manipüle etmeye çalışması, suçunu kabul etmemesi. Yoksa her kendine değer verene narsist diyemiyoruz zaten olması gereken bu kendimize deper vermek, bunu kendimizden esirgemeyen.
Esirgememek**
Eic için çok teşekkür ederim 🎀🎉🎉
Rica ediyorum 🥰😍
Değildir, sadece işin içine gereksiz kıyas ve olmayan şeyleri var edip buna inandırmak sıkıntı
Cevap
7Cevap
Kendini sevebilir ama etrafından sevgi saygı beklemesi narsistlik sevmek saygı duymak zorunda değilim egosunu yensinm
Hayır bence değildir. Narsistlik çok daha karmaşık başkalarına manipülatif davranmakla da ilgili bir durum
Narsistlik tadında ve dozunda herkeste vardır zaten olmazsa hayat olmaz
Önemli olan yapıcı narsistmisin
Yoksa yıkıcı narsistmi..
Yoo bence değildir kendini sevmeyen başkasını da sevemez zaten hem bu dünyaya yalnız geldik yalnız gitcez kendimizi mutlu etmeyi de bilmemiz lazım ☺
Sağlıksız bir durum ve popüler kültür zehri…
sevgi kendine yöneltilen değil karşıya yöneltilen bir olgudur…
Niye narsistlik olsun kendimi sevmek suç mu hayırdır
Hayranlık derecesinde değilse olmayabilir.
Hayır çok güzel bişey hatta
bence değildir
Bence değildir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?