Hayatta mükemmelini aradığınız şey nedir?
17 gü
Hayatta mükemmelini aradığınız şey nedir?
bu hayatta karakter olarak mükemmel bir karaktere sahibim her zaman.. ve bu konuda kendimle gurur duyuyorum kendimi seviyorum.. kendime güveniyorum.. ve kendimle ilgili en küçük bir pişmanlığım bile yok.. olmak istediğim kişiyim.. sadece yaşadığım hayatı maalesef pek sevmiyorum.. ama o da zamanla geçeceğini düşünüyorum bazı dertler ve bazı sorunlarım özellikle de...
Sevginin mükkemeline sahibim güzel seviyor ve seviliyorum ❤️🐨
Benim için karakterimde vucudumda ama bazen keşke karakterim iyi olmasaydı diyorum duygusuz acımasız empati kurmayan merhan
Metsiz bir insan olup daha mutlu olabilirdim belki.. bazen ne geliyorsa başıma gereksiz saflığımdan iyi niyetimden geliyor
Merhametsiz*
Cevap
16Cevap
Hayatımda hiçbir şey mükemmel değil ve olmayacak. Ve bu önemli de değil benim için, kusur dolu düşüncelerim ve hayallerim var ki o tutkuyu bir şeyin mükemmel oluşu bana vadedemezdi.
Hayatımda mükemmel olarak nitelendirebileceğim bir şey yok. Ama sahip olduklarımla mutlu ve memnunum.
bende mükemmel bir sey yok galiba herseyde biraz kusur vardir
tavus kuşları çok güzeldir ama ayakları çirkindir her seyin bir kusuru vardır kusursuz olan Tektir
Hiçbir şeyin mükemmeline sahip değilim çok şükür. Her alanda bir kusurum var ve bu kusurlar beni ben yapan şeyler. Hepsiyle gurur duyuyorum onlar olmasa ben, ben olamazdım
Mükemmel olmamanın bir mükemmellik olduğuna inanmaktayım, içimizde her şey olması bizi hem mükemmel hem değil kılar.
çocuklarımdan cok memnunum. Allah bozmasın. mükemmelerler
Mükemmelliğe inanmıyorum. Herkesin ve her şeyin illa ki bir kusuru oluyor ve bence normali de bu.
Hiçbir şeyin mükemmelini aramıyorum. Kendimde mükemmel değilim.
İnsanım insan arıyorum anlayana.
Kendime :D
Manitanın mükemmelini buldum.
Karakterimin, zekamın ve dış görünüşümün
Kişiliğimin…🥳
Güzel şanslısın o zaman kıymet bilen de varsa
Mükemmel olup olmadığına karar vermek zor
Sanırım hiç bir şey
Kardeşin.
Ablanın en mükemmeline sahibim 💙
Zeka
Annelerin