Selam ✨ Bu hayatta güzel bulduğunuz neler var, insan, hayvan, nesne, doğa her şey olabilir. size güzel gelen şeyler nelerdir

Selam ✨ Bu hayatta güzel bulduğunuz neler var, insan, hayvan, nesne, doğa her şey olabilir. size güzel gelen şeyler nelerdir

Yaşamak güzel, sevmek güzel, sevilmek daha güzel, evlatlarımın kokusu güzel, bakışı güzel, duruşu güzel, adı güzel.. Yemekler güzel, çay güzel, ayağını uzatıp keyif yapmak güzel... Temizlik yapmak güzel, çalışmak güzel, gezmek güzel... E biraz da kafamız güzel yetmez mi..🤭
Saydıkların çok güzel şeyler abla 🌺🤭
Hayatta güzel bulduğum şeyler ailem canımdan bir parça her biri hemen ardından da sevdiğim insan geliyor. Denizin görünüşü, dalgası sesi ve rüzgarın esişi de güzel
Bir çok şey var aslında başta deniz, gökyüzü, doğa ve hayvanlar olmak üzere. Bunun dışında hayatımın parçası olan alışkanlıklarım da.. Keyifli günler..
Teşekkürler Barış 🥂💫
Rica ederim 🥂🤗
Oğlum ve yeğenlerim🖤
Hep birlikte mutlu olun her zaman abla 😊🍂
Rica ederim abla 🤗🍂
Cevap
10Cevap
Aşk yaşamak,
belki Islamic bir kaynak olabilir.
Adem cennetteyken (Havva yaratılmamışken) elinde bütün cennetin imkanları varken cennette bir eksiklik var demiş ve uykuya dalmış ve uyku esnasında havva yaratılmış.
Koskocaman cennet bir hayat arkadaşı kadar mutlu etmiyor. Demekki
Çok fazla var belli bir şey belirtemedim şimdi 😀 Sevdiğim insanları , hayvanları , müziği , sporu veya dünyadaki doğal güzellikleri diyim o zaman.
Yaşamak mesela dünyadaki güzellikler
mesela imkanlar olmadığı için dünyanın
her yerini göremiyoruz ama
hayat yaşamaya değer🌟
Doğayı (özellikle gökyüzünü), hayvanları, bitkileri, iyi kalpli insanları, başarıyı, mutluluğu, sağlığı, kahveyi, çikolatayı, kitapları, şarkıları... Güzel bulduğum çok şey var son olarak kendi karakterimi ekliyorum 😄
Bence sağlıklı olmak güzel yine de ne olursa olsun önüne bir ekmek bir çorba konup karnında uyuyorsa dünyanın en güzel insanı sensin
Biraz bakmak gerek aslında çok güzel şeyler var Allah'ın yarattiklarini tefekkür edince çirkin bir şey göremiyorsun
Sessizliği ve yalnızlığı seviyorum. Şu hayatta sükuneti ve yalnızlığı güzel buluyorum
Deniz, gökyüzü, müzik, kahkaha, güzel arkadaşlarım, ailem ve ben
Barış bakarmısın seni le ilgili soru sordum bunu nasıl başardın sırrını açıklarmısın 😂
Hiçbirsey kalmadı gelde simdi güven veya dekrardan güven 😔
Çok şey var ama hepsinden uzak kaldık Yokmuş gibi geliyorlar
Müziklerim değer verdiklerim yemekler
Hayvanlar, manzara vs.
Sevdiklerim diyebilirim
Hayvanlar kitaplar
Kitaplar, doğa, hayvanlar, bebekler.
sen :')
Ben mi? :)
Teşekkür ederim senin kalbinin güzelliği o :)
Rica ederim kedileri bende çok seviyorumm ✨😸
Kedim, bilgisayarım ve alkol. Birde mangal..😁
Almanya jsj
Spor
Kediler 😃
Germen kızları
Hayvanlar, doğa
Hayvanlar 🦋
Bebekler ve doğa.
Belki gerceklestirecegim hayallerim
Umarım gerçekleştirirsin
İnşallah