Size göre hayatta güzel olan ne var? Çoğu zaman küçük şeylerin bizi mutlu etmesi sizce de garip değil mi ☺️

Size göre hayatta güzel olan ne var? Çoğu zaman küçük şeylerin bizi mutlu etmesi sizce de garip değil mi ☺️

Hayata pozitif bakmaya çalışan biriyim. Küçük şeyler beni mutlu edebiliyor. Ama hayatta güzel olan, iyi olan o kadar az şey kaldı ki bu soruda ciddi zorlandım.
Maalesef ülkede yaşama sevinci bırakmadılar
Bana göre hayatta bir çok güzel şey var ama beni en çok mutlu eden şey aşk olurdu sadece yani sevmek ve sevilmek de diyebilirim. çünkü sevildiğim zaman çok mutlu oluyorum gerçi hiç sevilmedim ama sevilme duygusunu az da olsa hissedebilirim yani tahmin edebilirim bir de tabi ki de doğa ve hayvan sevgisi de olabilir. bunun dışında hobilerim ile zaman geçirmek yani film izlemek dizi izlemek bunlar da beni oldukça mutlu eden şeyler
müzik diyorum.
müzik olmasaydı hayat o kadar boş, o kadar anlamsız olurdu ki!
insan yaşamanın anlamıdır belki de müzik. müziksiz bir yaşam düşünemiyorum. kader benim için ne hazırladı bilmiyorum ama içinde müziğin olacağı kesin!
Minik şeylerle mutlu olmak, kişinin yaşam enerjisiyle alakalı ve hayatta güzel olanlar biz güzel gördükçe bize de güzel görunur ve o şekilde yaşarız yani guzellikleri yaşatmak kisinin elinde.
Cevap
9Cevap
Hiçbir şey göremiyorum güzelliğe dair, her şey siyaha bulanmış
Nickinin hakkını veriyorsun bakıyorum da 🙃
İnsan hariç her şey. 😃
Temsili ben 🤣
https://youtu.be/DSfo9y6kMQc
Haşin yağan yağmurdan sonra topraktan yayılan o buram buram koku 😊
Tek başıma sırt çantamla uluslararası seyahat etmek bence çok güzel ve rahatlatıcı
Doğa. Hayvanlar.. Hele kediler.. Allah'ın bize bir hediyesi..
hayatın kendisi güzel bir kere verilen bir yaşam hakkı.
Mesela bir papatya görünce gülümsüyorum ama sonra o papatyanın kendi varoluşu var ve sırf güzel diye gülümsememden dolayı beni gülümsetmeyen çiçeklerin ne farkı var diye düşününce gülümsemem gidiyor
İnsan mutlaka mutlu olacak bir şey bulabiliyor. Ben bulamadım 😔
Sen de bulursun inşallah ☺️
Sanat eseri gibi yakışıklı bir bey.
Ooooo 😱
Evetttt
çok şey var ama ulaşamıyorum çoğuna
Ne gibi mesela 🤔
Sizi sevenlerin olması
Bana göre hiç bir şey yok.
Hayvanların varlığı
Nefes alıyor olmak dahi mutluluk sebebi.
Yaşamak her şeye rağmen çok güzel
gezmek cinsellik
Ben kadınlar için yaşıyorum.
Sevmek sevilmek
hic bise
Money dolar euroo
Türk lirasına bulaşma hiç
Güzelliklerin farkında olunan herşey😁
Sevdiklerimle birlikte vakit geçirmek
Bebekler var
Tabiat.
Güzel kızlar var