Kişilik & Karakter Hayat sizce neler ile güzel? Gürkanbedir Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Sevgili KS ailesiHayat bana göre;Kitaplar ile güzelHayallere daldıran şarkılar ile güzelKendini geliştirmeye çabalamak ile güzelPeki ya sizler için? Hayat sizce neler ile güzel? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sevdiğim ve sevildiğim insanlarla güzel...✌ 1 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Teşekkür ederim. 😌💫 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Rica ederim Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Cikolatayla güzel 1 1 Yorumla Gürkanbedir +1 yıl Kadınların vazgeçilmezi Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Kendini sevmek, sevenlerin olması, kısaca hayalinde ki hayatı yaşamak insanı ve hayatı güzelleştirir 1 0 Yorumla
kübraekiz2 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl 7 köpegim var sevmek koyunlarim var kedilerim var keçi var güve var Benim hayalim var amelet olmak dişlerim yaptırmak yürüş yapiyorum koşuyorum 1 0 Yorumla