Türk olduğunuzu Türk'üm demeden nasıl gösterebilirsiniz?

Türk olduğunuzu Türk'üm demeden nasıl gösterebilirsiniz?

Tanıdıklarının üzerine araba sürmek, hesap kavgası, kumandaya naylon geçirmek, yabancılara küfür öğretmek, bir şeyler bozulunca vurarak tamir etmek, araba camlarına ‘beni yıka’ yazmak,
Evet bebeğim işte bunlar😅
Daha da var :D aklıma gelmiyor
Daha çıkar ya bugün cuma enseyi kapa diyerek enseye şaplak atmak
Seneye görüşürüz diye 31 Aralık günü espri yapmak😅
Aaa evet :D yakında o espriye maruz kalacağız jsdj
Geliyor yine yeni bir yıl evet😅
Boğaların şansı açılıyormuş :D napsak acaba
Yatırım yap sen hemen ben de hayal kurayım 🤣
Piyango falan oynayalım :D
inşaat izlemek, pahalı bir restaurant ya da otel vs. Gördüğü zaman hasılatını hesaplamaya çalışmak, sampuana su katmak, kavga izleyip yorum yapmak, tanıdık görünce arabayı üzerine sürmek, arkadan enseye vurmak, yeni ayakkabı görünce kirletmek, aidiyet duygusu yani bugün diyoruz ki lanet olsun bu ülkeden gideceğiz nasıl bir yer ertesi gün ufacık bir milli maçta şarkı türkü söylüyoruz birleşiyoruz, her yerde türk olduğumuzu söylüyoruz en azından ben öyle gördüm bunu belirtme ihtiyacı hissedebiliyoruz...
Çok güzel yazmışsın☺️
Islak mendili temizlik aleti olarak görmek.
İnşaat/yol çalışması izlemek.
Kaza olduğunda polisler ve ambulans görevlilerine müsaade etmeyecek şekilde olay yerinde bulunmak.
Kornayla küfür ettiğini zannetmek.
Tankın önünə yatmak.
Yemekten sonra maden suyu içmek.
Eic mi geliyor 🤣
Bilmem geliyor mu?😸
Gelsin mi 😅 ama 24 saat durmamız lazım
O nə ki?😸
Soruyu sordum ya bir gün geçmeden eic seçme hakkım olmuyor bekleyeceğiz mecburen 😅
Eic nə bilmiyorum ki?😸
En iyi görüş seçiyorsun 🤣 7xper puan alıyorsun seçilince profilinde yazıyor eic oranı 🤣
Ah tamam kısaltınca devreler yandı.😸
Anlaştık sonunda 😅
Evət.😸🩷
Birinin Türk olduğunu anlamak için bazen fazla düşünmeye bile gerek yok. Mesela yolda yürürken bir inşaat görüp duraksayıp izlemeye başladıysa ve hemen "Bu temel sağlam mı, bilemedim" diye içinden bir değerlendirme yapıyorsa, işte o kesin Türk’tür. Ayrıca çay içmeden güne başlamıyorsa, misafirliğe gidip sofrada "Azıcık alayım" deyip tabağını tıka basa dolduruyorsa ya da dolmuşta para üstünü en öndeki yolcuya kadar elden ele iletiyorsa... Bunlar tam Türk işi hareketler 😅😅
Rica ederim 😘
Cevap
25Cevap
Bence uçak geçerken yukarı bakıp izlemek :D
maalesef yerlere çöp atmak gadası
Bir hayvanın bir sürü cinsi var değil mi? Mesela bir kedi, birsürü kedi cinsi, ırkı var. Ya da köpek ırkı birden fazla. Bir deki veya köpeğin sırf ırkından dolayı birbirleriyle asalet yarışına girdiğini düşünsene , saçma olmaz mı? Kaldıki aynı ırktan olan hayvanlar arasında bile karakter farklılıkları oluyor. Güçlü bir ırktan korkaklar da çıkar, Korkan bir ırktan cesurlar da? Niye böyle saçma sapan şeyler konuşup Hay allahım ya dedirtiyordunuz kuzum siz?
Günümüzde Türk kelimesinin hakkını veren insanlar kalmadı. Birinin Türk olduğunu normal şartlarda; çalışkan, yardımsever, azimli, hırslı, çabalayan, iyi yönde hedefleri olmasından anlarsın. Çünkü tarihte turkler kadar çalışkan devlet yoktu. Ama günümüze bakarsak bilemiyorum o kadar asimile olduk ki. Beynimizi kullanmaktan aciziz. Sürekli bir şeyleri bahane ederek tembelleşiyoruz.
Balkona çmaşır asmak, böyle sarkita sarkita. Sokak temizliğini unursamamak; ama evimiz daima kimse girmemiş yaşamamiş temizliğinde olacak ( kapinin ön kismina bile ayakkabi ile basilmayacak- içeriye toz girer-, trafikte kavga kiyamet kopmali ve her yerde korna sesleri eşlik etmeli buna, erkekleri cahil ve öküz olacak- kari kiz pesinde koşacak ve onlara kültürlenmek ne demek bilmeden kültürlüymüş izlenimi vermeye çalisacak kadar vurdumduymaz olacak- , okullari hapishane yuvalari gibi olacak yani yurt sisindaki okullarla karsilastirdiğimizda eğitim kurumundan eser yok denilecek ( özellikle devlet okullari) , herhangi bir kurumunda çalisan üst düzey yöneticileri sorumlu olduklari görev hakkinda bir şey bilmeyecek ve agresif ve tutucu tavurlar sergileyecek falan filan...
Bunlarin olduğu yeri görüyorsaniz bu yerde Türk vardir veya Türkiyedir o yer.
Tıp okuyan sevgilim demişti ense üstünden biraz yukarısında kafamızda çıkık yer var o çıkık yer sadece Kürtlerde ve Türklerde varmış. Kazılarda türk ya da Kürt kökenli olduğunu öylece anlıyorlarmış
Woow değişikmiş aslında sorduğum soru atıyorum deprem olup olmadığından emin olmak için odadaki lambaya bakmak gibi şeyler 😅
asildir cesurdur sivri zekadır savascidir merhametli ve koruyucudur anactir babacandir
unuttum aauuuuu🐺🐺🐺
Türküm doğruyum çalışkanım ilkem geldi aklıma nedense 😅
e gelir tabi ezbeledik o kadar 😀
Seviyorum ve özledim
hadi bi okuda dinleyelim 😀
🤣🤣🤣
soru senin ama ben salca oldum baya 😀
Olsun sohbet ediyoruz🤣

yapılan işin ciddiyeti farketmeksizin ister çatışma ortasında kalınır ister kavga olur ne olduğunun hiç önemi yok elden o sigara asla düşmez 😂😂😂
Tipte kaçak var mı diye çakmakla kontrol ederiz mesela
Evet işte sorumu doğru anlayan birisi 😅
Çok anlayışlı bi insanımdır jdmdmxmd
Biliyom bilmem mi 🤣🤣
ben bu kızı yeni gördüm cok harika kafasi var bayildim😀
@portakallıjöle öyle ben de bayılıyorum ona😅 yandım buğa been
Ayyyh yüceltiyorsunuz beni hanımlar tişikkirlir tişikkirlir jxmdmdmd
ilk görüste asik olurdum amma erkek degil 😀
Ben böyle böyle bütün kızçelerimi erkek düşmanı birer lezbiyene döndürücem mxmdmxmd
🤣🤣🤣
erkekleri kölelestirsek 😀
Sadece yok olmamak için spermlerini kullanabiliriz. Böyle bir projem var zaten. Erkekler sadece çalışıp bize kölelik yapacak. Biz yapay döllenme yoluyla çoğalıcaz ama kendi aramızda lezbiyen ilişkiler yaşicaz. Döllenme sonucu oluşan erkekler yaşlananların yerine köle olacak yaşlanan ve elden ayaktan düşenler ötenazi ile yok edilecek
🤣🤣🤣 çocuğumu vermem asla orada dur
Maalesef erkoysa ya köle olacak ya da ölecek kxmdöxödöd
Olmaz canım bu plan bana uymuyor 🤣
Kötü oldu bu kxmdöxödöd
😀😀 zehir zehir ama sirine haklı hic bi kadin cocugunu vermez
Aşk acısı çekerken içip zil zurna kapısına dayanmak başka milletlerde olmasa gerek 😂😂
Belki vardır ya🤣
Babası anası Türk'se falan bellkiiii :)))
Yüksek sesle konuşmak çorabın kirli olduğunu koklayarak anlamak yoldaki kardan adama tekme atmak dişini karıştırıp çıkan parçayı tekrar ağzına atıyorsa kesin türktür😂😂😂
Yemeğin tadına bakmadan tuz atmak, çocuğu çok ağlıyor ve şımarıksa kesin Türktğr. Birde arabada lpg varsa.
Poşeti, poşetin içine ve bir daha poşetin içine geçirir. Ayrıca çantayı, valizi bir de iple bağlar. 🤦♂️🤷♂️
İlber kafasına göre sözde tarihçi.
söylediklerini pek ciddiye almayın.
Onun dışında bazı genetik özellikler olabilir ama onlarda önemli değil. önemli olan ne hissettiğin.
Yolun ortasına türükúr , yolun ortasında yürür, kimo? ben der
otobüs kuyruğunda öndekileri omuz ve dirsek ile saf dışı bırakmak
Erkekler iş makinası seyreder. Kadınlar cenaze evinde dedikodu yapar
Bakışları
Yere tükürüp geğirmesi de Türk erkeği olduğunu gösterir :D
Özür dilememek, yere tükürmek, her konu hakkında fikir sahibi olmak.
Birinin Türk olduğunu gösteren şeyler yemekten anlıyor olmasıdır bence 😂
Bir konuda dertleşmek veya uzun bir sohbet etmek gerektiğinde, hemen çay demlemesi.😅
TC vatandaşıysaniz ve Kürte benzemiyorsanız kimlikle gösterirsiniz
Doğu olmayan herhangi bir yer
Büyük dedesinden daha önceki dedelerinin ismini bilmez...
Yasak olan ne varsa çiğnemek
Yemeğin tadına bakmadan tuz atıyorsa türk kesin 🤣🤣
Arabayı tanıdığın üstüne sürmek
Eve giren birine geldin mi diye sormak
Kimoo dediğinde benim demek🤣
Yasak olan yere park etme
Buraya çöp atma duvar yazısı geldi aklıma🤣
Bi de uzun yazıları okumayız KS nin genel sorunu hatta okumadan yorum yazıyorlar sonra al sana curcuna🤣🤣🤣🤣
Detay okumamak bu çok var herkeste🤣
Youtube'ta yabancı videolara bayrak atmak.
İlk diye görüş atmak geldi aklıma aa 🤣
Şöyle göstereyim 😹:
Sorunu çok beğendim. Sana hayranım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷.
As bayrakları as as 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 💓
Akan deli kanından❤️❤️❤️
Deliyiz gözü Kara deliyiz😅
Oturup iş makinesini izlemek
Kavgayı da çok güzel izliyorlar hee 😅
Bazen oyun oynuyorum onda kavga çıkıyor çıkınca patlamış mısır ve çay emojisi atıyorlar sen düşün🤣
Evet aşırı eğlenceli oluyor atmayın şunu diyorlar daha çok kızıyorlar 🤣
50 derece olsa bile o çay içilecek skznakxjns
Ben su katıyorum ya acaba Bulgaristan göçmeni olduğumdan mı 🤣
Bende soğuk su katarak içiyorum, herkesim dalga ihtiyacını karşılıyorum böylece😹
Evet bir de eğleniyorlar komikmiş gibi ya 😅
Biz ve paşa çayımız gayet memnunuz, salla😹
Aynen öyle gülsünler bir şey olmaz😅
😼
Tarihine ilgili olmak mesela
Evet bu anlamda sordum teşekkür ederim 😅
Kepçeyi izliyorsa içli içli bil ki bizdendir
İnce belli bardakta çay içmesi
"Gel bı çay ismarlayim" 🙂
Günde belli aralıklarla uluyorum
Yerlere tükürmek 🤮🤮🤮🤮🤮
Kumanda çalışmıyorsa vururuz 😁