Bir insanı yolda gördüğünüzde türk olduqunu nasıl anlarsınız ? =D biraz Komik olursa sevinrm =D
Cevabın nedir?
Türk olmanın 47 belirtisi
1. Kagit mendili kumas mendil gibi günlerce burusuk sekilde cebinde
tasir.
2. Rüzgarli havalarda küller uçmasin diye küllüge su koyar.
3. Serçe parmagini kulagina sokup iyice sallayarak karistirir.
4. Ancak bir Türk gazete bulmacasini hep baskalarina sora sora
çözebilme
becerisini gösterip , kendisi çözdü diye sevindirik olabilir.
5 . Sakal trasi olduktan sonra kanayan yerlerine küçük kagitlar
yapistirir.
8. Soba borusu aktiginda yogurt kaplarini telle soba borusuna baglar.
9. Nezle olunca tuvalet kagidini uzun bir serit yaparak kullanir.
10. Dis firçasiyla disini firçalamayip da saçini boyamak için kullanan
birini görürseniz , o saçini seven bakimli bir Türk'tür.
11. Konusma yetenegi olan hayvanlara ilk olarak küfür etmesini ögretir.
12. Sahilde mayosunu kabinde giymek yerine arkadaslarina havlu
tutturarak giymeye çalisip bir de arkadaslarina "bakmayin lan" diye
çikisir.
13. Çorabinin kirlenip kirlenmedigini burnuna götürerek kisa süreli
koklayarak anlayan kisi temizligine düskün bir Türk'tür.
14. Daha birinci telefon zili çaldiginda telefonun basina dikilen ama
açmak için ikinci kez çalmasini bekler.
15. Bir dükkana girip , onun bunun fiyatini sorduktan sonra "abi araba
bes dakka dursun, ben hemen gelicem" deyip, 2 saat
sonra gelir.
16. Cebinden çikardigi paralarin içinde en eskisini özenle arayip
bulduktan sonra para üstü verir.
17. Trafikte ambulansin pesine takilarak sikisikliktan kurtulup ,
uyaniklik yaptigini zanneder.
18. Kagit paralarin üzerine not alir ve parayi harcadigi için notu
kaybeder ve ya elden ele dolasacagini bildiginden
komik yazilar yazar. ( Paranin ön yüzüne tehlike aninda arkayi
çeviriniz
yazip aninda çevirince de simdi degil salak tehlike aninda yazanlardan
bahsediyoruz .)
19. Çocugu yanlislikla elini kestigi veya düstügü için agladiginda elini
kesti veya düstü diye çocugunu döver.
20. Taksi tuttugunda taksicinin yanina oturur .Eger üç dört kisi taksi
tutuyorsa , taksi parasini veren kisi ön koltuga
oturur.
21. Kürdanla disini karistirip önce çikarip bakar , sonra tekrar
agzina koyar.
22. Ütü fisi , teyp fisi veya televiyon fisi kablosunun bakir teli
disari çikmis ise çocuklari elektrik çarpmasin diye bakir teli
selobantla yapistirir.
23. Ailece televizyon izlenen bir evde kumanda babanin elindeyse ve o ne
izlerse digerleri de onu izlemek zorunda kalir.
24. Çantasinin içinde yeni tanistigi birisine bile çekinmeden
göstermek üzere en güzel fotograflarini ve aile albümünü
tasiyan birisini görürseniz hemen boynuna sarilmayin yoksa çantayi
kafaniza yiyebilirsiniz , çünkü o kisi bir Türk kizidir.
25. Bir türk esnafi , müsterisinden aldigi parayi önce iki ucundan tutup
iki defa gerginlestirir daha sonra da günese dogru
tutup bakarak sahte olup olmadigini anlar.11 Yorumla- +1 yıl
Googleda olmasa napcaz ya =D
En İyi Cevaplar
+1 yılrecep ivedik tarzı yaşıyorsa buna ,hiç bir sporla ilgilenmemek veya hobi ile uğraşmamak değil,küfürbaz,kişiliksiz,yabancı özentisi gibi yabancı marka telefonları kullanıp hak etmedikleri halde 20 yaş altı çocuklara (aşağılamıorum ynlış anlamayın) 700-1000 liralık kocaman telefon almalarıdır tabi yabancı çocuklarda da var,okul yaştaki 18-19 larda bie kimi ise şarkıcılık yapıyor yabancılarda çocukça yazar şarkı sözlerini ama şarkıcı işte şans paralar dolu,ama türk piknik tüpü gaz kaçırıyor mu diye çakmakla kontrol eebilir,5 kişilik asansöre 15 kişi binebilir,SURVİVOR veya YETENK SİZSİNİZDE OBJEKTİF olmak her söylenene inanmamak yeniliklere açık olmak gibi kavramları bilmeyip boş kişileri birinci seçebilir bunlar TÜRKİYEDE NORMAL boş kişilerin birinci olması MEDYADA,peki sokakta günlük yaşamda hangi rezillikler var hadi yabancıda varda avpura,veya bazı doğu ülkelerinde ekonomi nedeniyle hayat kadınlığı yapanlarla birlikte olan erkekler ya türkiye SIRF KADINLAR ZEVK İÇİN BU İŞİ YAPIYOR DİYE BİRLİKTE OLUYORLAR ARKADAŞ SEN O KADINA YARDIM EDECEKSİN O KADIN YALVARSADA ZİNAYI,CİNSEL İLİŞKİ BİLMEDİĞİM HALDE SENİNLE İLİŞKİYE GİREMEM DİCEKSİN,ne meraklılar ya ama bir çok kadında TECAVÜZE UĞRAR BUNUN ETKİSİNDEN KALKAMAZ BU İŞİ yapar ama bizim halkta düşünce yok işte BUNA TÜRK İNSANI denir,ve hak etmediği halde GURBETÇİ gibi AVRUPA başta ABD (uzak diye pek giden yok) gibi gelişmiş ülkelere gitmeyi batıya gitmeyi HAK GÖRÜR KENDİNDE hak etmez ama
00 Yorumla
+1 yılSigarayi çoraba veya kulak arkasina koymak.
"Geldiniz mi?" veya "Siz mi geldiniz?" gibi gereksiz sorular.
"Kim O?" sorusuna "Ben!" diye cevap vermek
Japonlari kastederek "adamlar yapmis abi!" demek.
Yabanci dil ogrenirken once kufurleri ogrenmek, yabancilara Turkce ogretirken once kufurleri ogretmek.
Ortaokul ve lisedeki ani-hatira defterlerine yazarken "bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin... " diye baslamak103 Yorumla- +1 yıl
Çok güldüm yha =D =D ama sadece yolda yürürken görüosan ? =D
- +1 yıl
yuruyusundende belli olur ben yurtdisindayim isvecte ve stockholmda turklerin cogunlugu bazen oraya gittigimde esime diyorum bu turk kessin yuruyusunden bile anliyorum konusurken el kol hareketlerinden neyse az ilerledik yanlarindan gecerken abi kiz harbi manyak cikti canimi alicakti nerdeyse diyordu gecince onlari bastim kahkahayi :D turkleri tanimak pekte zor degil haa ama baska ulkede dogup buyuduyse ozaman tahmin etmek bile zor
- +1 yıl
öle bise isde nası anlıyolar yha =D
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipinden belli olur aslında esmer türkler tenleri bugday ya da beyaz ten olur saçları siyah olur. Sarisinlar ve kumralarin çoğu turktur dudaklari mor ise arap ya da cingen ya da kurttur böyle biliyorum yalnız alttaki yazıları okuyunca hayal kırıklığına uğradım kimse türkleri anlatmamis kürtleri anlatmış hepsi gerçek türk terbiyesizlik yapmaz en büyük örnek Atatürk'tür!
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
66Cevap
+1 yıltürk olmak genetik bir özellik değildir. insanların hepsinin geni aynıdır zaten, atası da tek noktaya gideri. farklı iklim koşullarından dolayı binlerce yıllık süreçte birkaç haplogrup oluşmuş ama bunlar sadece zaman ve mekandan kaynaklanan, çok nadir gerçekleşen y kromozomundaki mutasyonlar. bir insanın bugün türk olması demek, bundan önceki türk tarihini ve kültünü benimseyip sahip çıkmak demektir. anası babası türk olan biri, türk kültürüne geleneklerine göre yaşamıyorsa türk değildir, ailesinin hiç türklükle alakası olmayıp türk kültürünü yaşayış tarzını seven benimseyen tarihine saygı tarihiyle gurur duyan ise türktür. Herhangi bir milletten olmak genetik bağ ile olmaz, kalple olur. komik değil yazdıklarım ama kimlik meselesi çok ağır bir konu olduğu için açıklamak istedim.
31 Yorumla- +1 yıl
Helal
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkekse yaşı kaç olursa olsun mutlaka bayanlara bakar (kapalı olsa bile)
bayansa abuk subuk saçma sapan giyim tarzından anlaşılır. Bunlar ciddi cevaplarım . :)
şimdi komikler;
otobüs durdurup hat veya saat soran :)
resmi bir yerde takım elbise giydiği halde pantolonun altına içlik giyen ve o kunduranın içinde de kalın yünlü çorabı ayagına geçirmişse :) (yapmam yapmadım diyen varsa uyrugunu değiştirsin)
en çok sigara kullanan bir millet oldugumuz halde hala çakmağın icadından haberi olmayan :)
yolda durdurup bir numaraya çağrı atabilir miyim diye soran :)
simitçiyle pazarlık yapan :)
lüks bir kafede , barda , restorantta 323 TL gelen hesaba 325 TL ile karşılık verip üstünü bahşiş diye bırakan :) (bazıları direk 323 TL veriyor)
hala sokakta düğün yapıp kamyonlarla yolu kapatan :)
bayramda düğünde boş mermi kovanı sayan :)
otomobile 5 TL yakıt atan :)
türk abi .. :) dahası mı var yanl bunun :D02 Yorumla- +1 yıl
hahaha cok muhtesem bir acıklama koptum burda =D
Cevap sahibi+1 yılkendimden biliyorum :D
+1 yılKim o? sorusuna Ben diye cevap,veren şahsın kimlik tespitini yapmaktır
yolda yürürken yanlış yolda yürüdüğünü anlayıp, telefonda acil işi çıkmış gibi yapıp geri dönmektir
trafikte sarı ışık yanarken kornaya basmaktır
annenin tüm futbolcuları alt eden terlik fırlatışıdır
konuşmayı yeni söken bebeğe küfür öğretmektir
Türkçe bilmeyen yabancı birine küfür etmektir13 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
KAfama sıkacam smdi =D
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılkunduranın topuklarına basmış ve altına da beyaz çorap giymişse kesin türktür :D
91 Yorumla- +1 yıl
bunu cok yasadm =D
türk her yerde türktür abi ev telefonunu arayıp evdemsn diye sormak
kapı çalınca kimo sorusuna benm demek
ıslak mendili temiz yer kalmıcak kadar kullanmak
ekmek arası ayran alıp ayran la ekmeği aynı anda bitirmek
yolda yürürken adres sorulunca o temiz saflığıyla bilmese bile anlatmak için çabalamak
bir turist ona yabncı dilde soru sorunca türkçe anlatıp karşısında ki sanki duymuyorumuş gibi bağıra bağıra anlatmak vs... :D10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. yere tüküren, küfür eden, yolun ortasından yürüyen türktür. bir şaka yapıldığında sizi döverse türktür. duruduk yere korna çalarsa türktü.
https://www.youtube.com/watch?v=vtSPNcoCwXAhttps://www.youtube.com/watch?v=0S7hMssN_QA
00 YorumlaBütün bu dediklerinizin daha beterlerini diğer milletler de yapıyor. Saçma sapan şeyleri Türklüğe yamamayın...
51 Yorumla- +1 yıl
helal kardesm 1 numarasn =)
+1 yılbakışlarından :D seni baştan aşağı inceliyorsa kesin türktür :DD
63 Yorumla- +1 yıl
=D ben hiç sallamam insanları yürürken ben türk deqlmym ? =D
- +1 yıl
sanmıyorum :D
- +1 yıl
yoo türküm hemde laz cocuqym =)
+1 yılCevaplara bak.
Gurur duyulacak bir şeyler söyleseymiş keşke arkadaşlar birazda. .52 Yorumla- +1 yıl
Türküz gururluyuz =)
+1 yılErkek: Elinde tesbih, omuzlarında kolları dışarıda bir ceket ve anormal, kendini dünyanın efendisi sanan bir yürüşü varsa Türk olmama ihtimali yoktur. Kadın: Çantası vücudundan ayrı özerk bir cumhuriyet oluşturmuş ve altında tayt, üzerinde kapşonu kürklü bir mont varsa Türk'tür.
10 YorumlaNeden Türk olmak kötü bir şey mi ? ama senin gibi türküm diyen insanlar oldukça iyice dalgaya vuran insanların olması doğal birşey.
32 Yorumla- +1 yıl
Türk olmak kötü birşey yazyrmu kardesm yukarda ? Senşu anzaten kendi karaktersizliğini ve seviyenin ne kadar aşaqıda olduqunu belli ettin. Levelin 7 olabilir ama ufacık bir aklın war.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBugun suna tanık oldum. yolda yürüyor bir genç tip telefonda konusuyo ama telefon kulaklıkta.Kolum agrıdı abı dıyıp sonra konusalımmı dıyor.Bakıyosun ulan elı kulagında degıl telefon kulaklıkta bide abimizsin sen yalan soylenmez falan dıyo maval okuo .Çok basit bir şekilde yalan soyluyosa Türktür :D :D
01 Yorumla- +1 yıl
yha simdi ben öyle yapmyrm mesela 2 tane face caldydm yolda giderken facenin sahibi aradı öyle artizlik yapmak için telefonun hoparlör yerine yanlslıkla basms gibi yaparm =D
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Asıl Türkler cesur atılgan korkusuzdur...
Yere oraya buraya tükürenler yeni nesil asimilasyon ürünleri.Türkleri bilmek isteyen Göktürklere Uygurlara islamiyet öncesi Türk devletlerine bakar.11 Yorumla- +1 yıl
=D tm bakarm bir ara =D
erkekse pantolonun üstünden malını kaşıyorsa :) bayansa hem yürüyüp hem düğüm olmuş kulaklığı tek elle çözmeye çalışıyorsa her bayan yapmaz ama ya kilot lastiğini düzelte ya da memelerini ikidebir iki eliyle .yukarı ittriyorsa kesin türktür.
00 YorumlaÇimlere basmayınız yazısı kocaman olan biryerde kocaman bir yol olmasına rağmen çimlere basıyorsa birde üstüne yüzünde gevrek bir sırıtma varsa o kesin Türktür :)
04 Yorumla- +1 yıl
Çim yoksa oralarda =D
- +1 yıl
=D koptm =D
Türk gibi düşünüyorsa; zihniyet olarak Batılılaşmamışsa, yerli bir duruşu varsa, Özenti değilse, gleneklerini küçümsemeyip yüceltiyorsa, ateist veya müslüman düşmanı değilse, vatanı ve dini için malını canını verebiliyorsa, o kişi Türktür.
31 Yorumla- +1 yıl
=D
Beğendiği bir kıza " pardon bayan saatiniz kaç acaba?" ya da " sizi bir yerden tanıyor muyum acaba" diyen Türk'tür. ((.
02 Yorumla- +1 yıl
ne alakası var...
- +1 yıl
=) bu doru bisey =D
simasına veya fiziksel özellikleri ile algılarım türk olup olmadığını.giyim tarzı falanda belli eder.
02 Yorumla- +1 yıl
İspanyollarında Tipleri Türklere Benziyor Ona Bakarsan :D
- +1 yıl
hayal demir'e katlyrm smdi acıkla bakim =)
Avrupa'da Türk'lerin çok az olduğu bir ülkede sokakta Türk gördüm, yemin ederim gidip te konuşasım gelmedi. O kadar rezil ve belli görülüyor.
08 Yorumla- +1 yıl
Nerden anladn ama =D
- +1 yıl
Nasıl anladn yani ne yaptıda ? =D
- +1 yıl
oke =D koptm yha =D
- +1 yıl
=D
+1 yılbir bayan çalan telefonunu çantasında 3 dakka arayıp bulamıyorsa sonrada evdemi unuttum acaba o.O diyorsa..
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla söze gerek yok aslında karşındaki türkse eğer anlamana gerek yok o gelir belli eder kendini. :D Mk diye durmadan söver yolda anlarsn :D
04 Yorumla- +1 yıl
=D bunu ben cok yaparm =D demekki türküz =D
- +1 yıl
sende bizdensn gnkaa =D
Aile & Toplum konusunda 893 cevap paylaştı. Türkler akşam yemeğine falan değil, misafirlerini sabah kahvaltısına çağırır, bu cidden bizim millete has bir durum.
00 Yorumlayurtdisinda yasiyorum,100 metreden taniyorum turkleri.giyinimi,diger insanlari suzmeleri kisaba bastan assagi herseyiyle anlasiliyorlar ve yurtdisindakilerin %98 kismi 50 yil geriden yasiyorlar
01 Yorumla- +1 yıl
onu biliyorm ama ben anlayamyrm =D
+1 yılMilletine hakaret etme fırsatı bulan karaktersizler toplanmış yine, iğreniyorum lan sizden.
13 Yorumla- +1 yıl
emin ol ki onlarda senden iğreniyordur fakat bu bir hakaret değil yargılamadr
- +1 yıl
Verdiğin de cevap olsa. Neresi yargılama lan aptal herif yere tüküren türktür ne demek lan soysuz daha da uzatıp sinirlerimi tepeme attırma
- +1 yıl
he he git ekmeğine bak sen..
Penisini pantalonun cebinden kaşımaya çalıştığını görürsen anlaki türkiyedesin :D
00 YorumlaSener sen in bir filmini hatirlattin bana..yolda tukururse..
01 Yorumla- +1 yıl
Rastgele yürüosa ? =D ve tükürmüosa ? =D
türkler her yerde belli eder kendini almanyada ingilterede hep anlardım
01 Yorumla- +1 yıl
Nerdn anlan ?
+1 yılBir ortamda rahat davranıyosa Durmadan küfür ediyo Tamam :D
01 Yorumla- +1 yıl
tam benden bahsettn =D
+1 yılelinde tespiği diğer elilede bıyığıyla oynuyosa kesin türktür
01 Yorumla- +1 yıl
bende türküm ama 2sinide yapmam =D
+1 yılGaz kaçağını çakmakla kontrol ediyorsa o kişinin TÜRK olduğuna emin olabilirsin :))
01 Yorumla- +1 yıl
=D türkler malmıda böle bise yapsn ? =D
Adres sorarken kırk yıllık arkadaş gibi davraniyorsa
Müdür simdi burdan aşağı kaptırdık mi kazana mi çıkar :-):-):-)00 Yorumlaerkek : pipisini düzeltiyorsa, yere tükürüyorsa
kadın : gözün takılınca ne bakıyorsun be salak ifadesini takınmışsa.10 Yorumlayere tükürüyodur sesli konuşuyordur trafik kurallarına uymuyordur çöpleri yere atıyordur :D
01 Yorumla- +1 yıl
=D koptm =D
Karşı cinse bakış şeklinden
Giyim tarzından
Yürüyüşünden ve en garatilisi Elindeki bim poşetinden :D00 Yorumla
+1 yılİnsanların yüzünden ziyade g*tüne bakıyorsa türktür
11 Yorumla- +1 yıl
=D =D =D =D =D bayılacam gülmekten =D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir gelirken bir giderken her bir noktana bakıyosa türktür
13 Yorumla- +1 yıl
o nası ya ? =D
Cevap sahibi+1 yılbaştan aşağı süzüyorsa
- +1 yıl
benimi süzcek ? =D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsuratına baktığım an anlayabiliyorum vallaha Ç:DAdSASDSFSDF
03 Yorumla- +1 yıl
Bak bakim ben türkmym ? =D
Cevap sahibi+1 yılevet :DD
- +1 yıl
nerden anladn ? =D
Hepsi tamam da ev telefonunu arayıp da nerdesin diyorsa kesin Türk'dür alternatifi bile yok
20 Yorumlaserçe parmagini kulagina sokup iyice sallayarak karistirir. iğreç oldu ama idare et
00 Yorumla
+1 yılFransa yaşayan biri olarak rahat anlıyorum davranışlarından ve tipinden.
01 Yorumla- +1 yıl
=)
+1 yılhayırdır diyip üstüne yürüdüğümde türk olup olmadığını %100 anlarım
01 Yorumla- +1 yıl
=D
esmer killi kisa boylu o yuzdeki ifadeden turk oldugu bellidir
01 Yorumla- +1 yıl
o kişilikdedir ama
Göbek li ise ve sürekli kızlara bakıyorsa Türktür :D tip ile anlanabilecek birşey değil bu mesela ben Kürdüm ancak hiçkimse inanmıyor Kürt olduğuma :P
00 Yorumla
+1 yılBen arap alevisiyim ama ben ve çevremde ki benim gibi binlerce arap alevisi kendisini Türk hisseder ki; Yeri gelince Türk'ten daha bir Türk'tür.
00 Yorumla
+1 yıl5 liralk bir urun istedikten sonra kac para oldugunu soruyosa türkdür :D
10 YorumlaYok dendiginde hicmi yok diye soruyorsa turktur :-)
20 Yorumla
+1 yıldönerin son lokması ile ayranın son yudumunu aynı anda alıyorsa kesin bizdendir :)
01 Yorumla- +1 yıl
=D
+1 yılEve gelmis birine "geldin mi" diye soruyosa :Ddd
84 Yorumla- +1 yıl
salakmı bu adam yolda eve gelmiş birine diyoosun
- +1 yıl
ben öyle yapmyrm =D ben türk deqlmym ? =)
- +1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz :pp
- +1 yıl
Bu cihan bu civarda fazla tozmaz =)
selam ver aleyküm selam derse olur ya da beyaz çorap giyip kundura giyerse ya da yolda tükürürse
03 Yorumla- +1 yıl
=D tüm rusyaya selammı verim ? =D
- +1 yıl
=D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzüne bakınca bir sorun mu var birader varsa çözelim bakışı varsa :)
01 Yorumla- +1 yıl
Bu bende war isde =D
+1 yılKavgada birbirlerini tanımıyorlarsa o kesin Türk :)
A:Kimsin sen?
B:Sen kimsin lan asıl? :D00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhe rus kızlarımı güzel türk kızlarımı dendimi küplere binin türk erkeği nasıl dendimi ağızınıza geleni sayın ayıpdır ayıp bu nasıl çelişki..
01 Yorumla- +1 yıl
Çelişki değilki bu =D
eşine nasıl hitap ediyor ona bakarım :D romantiklikten eser yoktur :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sorma Bu aralar odun dolu buralar =D
uzune baxmaq kifayetdir) ama menimki anlasilmaz cunki turk deyilem
04 Yorumla- +1 yıl
kıfayettir kelimesini kullanıp türk olmadığını söylüosun oda ilginç
- +1 yıl
15 yıl önceki azerbaycanda çıkan gazeteleri bul bak bakalım azeri mi yazıyo türk mü yazıyo sizin için. Rusyanın zokasını bu kadar kolay nası yutarsınız aklım hayalim almıyo. Gerçi azınlıksınız ama yine de üzücü. Gerçi burda kendi milletini bu kadar hakir görenlerin yanında seninki nedir ki..
- +1 yıl
biri sunu tercüme etsin =)
+1 yılElinde iphone
kontörüm yok ara diyorsa Türktür.21 Yorumla- +1 yıl
bende s4 war 2 aydır tele kontör girmedi =D
sen Türk müsün sorusuna evet cevabı verirse
31 Yorumla- +1 yıl
=D
+1 yılHahuvahauhuhah diye gülüyosa kesin türktür
23 Yorumla- +1 yıl
Normal duruosa ? =D
- +1 yıl
Tipe bakarak anlaşılmaz davranışları ile anlayabiliriz
- +1 yıl
Nası ama ? =D
+1 yılYoldaysa kesin yere tükürür.
03 Yorumla- +1 yıl
Değilse ? =D
- +1 yıl
Değilse türk olup olmadığını anlamaya çalışma o kendini tanıtır her hareketiyle :)
- +1 yıl
anlat o zmn =)
+1 yıltipinden anlaşılır ya
01 Yorumla- +1 yıl
Peki ben türke benziyomym ? =D
Gizli Üye(36-45)+1 yılyolun ortasından yürüyosa:)
43 Yorumla- +1 yıl
Yolda ya trafik warda kenardan yürüosa ? =D
Cevap sahibi+1 yılvar oyllerı ben goruyorum:)
- +1 yıl
Türkiyedemi ? =D
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri