ՏҽӀɑʍՏ
affediyorum çünkü, ben başka türlüsünü bilmiyorum.

ՏҽӀɑʍՏ
affediyorum çünkü, ben başka türlüsünü bilmiyorum.

ՏҽӀɑʍՏ cann. sanırım fazla duygusal olmak olabilir.. çünkü çok duygusalım :D maalesef ki affetme özelliği bende de var karşımda ki genellikle tatlı dil kullanınca direk yumuşuyorum ama bu sadece sevdiklerime karşı olur herkese karşı olmaz
😅 büyük konuşma
@Sosyetic_SheqiiL Yok ablam ya valla işte senin gibi değer verdiğim insanlara karşı duygusalım sadece. 😅
Bir zamanlar değer verdiklerine karşı da yumuşama ihtimali vardır her zaman, büyük konuşmamalı
@Sosyetic_SheqiiL Yok onların Allah belasını versin :D ben ihaneti unutmam can ve affı yoktur.
😌🫰 helal sana
🙏💜☺️
yetiştirildiğim adam tarafından katıksız suistimalsiz hoşgörü ve incelikle prensesler gibi yetiştirildiğim için hiç bi zaman serseri zeki olmayan görgüsüz küfür eden erkekler bana çekici gelmemiştir ve yine sevdiyi tanıdığım için küçücük ilgiden etkilenmek yerine bu adam gibi adam mı diye sorgulayarak sevdim.. bunları görsele istinaden söyledim
soruya gelecek olursak şayet benden şikayet eden çevremde bulunmasın 😃 ki keza cadılıklarımın içinde yakın çevremde ki arkadaşlarım da dahil sevdiklerime hep güler yüzlüyüm en önemlisi başları sıkışsa yanı başlarındayım sırlarını güvenle kilitliyorum ve sabırla dinliyorum benle yanyana olmak sevdiklerime lunapark sevmediklerime buzdolabı 😃
Efso ahdha
Beş aydır saçlarımı sarı yaptım linç yemediğim akrabam ailem eşim dostum kalmadı bir Allahın kulu da çıkıp sen böyle bir tercih yapmışsın nasıl istiyorsan öyle yap çok da güzel olmuş diye benim isteğimi destekleyici konuşmadı garip bir şekilde de ben kimseye yorumunu sormamıştım ama bir yerden sonra zorbalık insanı yildirabiliyor. daha yeni uzak uzak uzak akrabam geldi yanıma hiçbir şey söylemedim daha bu saçın çok güzel olmuş eskisi çok kötüydü bir daha sakın öyle bir şey yapma dedi yanağını sıktı 23 yaşındayım ama insanlar her yaşta kendi saçma yorumlarını söylemekten sıkılmıyorlar
Soru detayındaki özelliğin bende de olması ve terapistimin de aynı şeyi söylemesi..."kizim biz sana niye ayak uyduramiyoruz" diye şikayet ederler genelde. Çevremdeki hiçbir kız kuzenim hiçbir kız arkadaşım spor yapmaz. Ben yaparım. Meditasyon yapmaz ben yaparım. Kendini anlamak için terapiste gitmez ben giderim. Yaptığım hicbirseyde bana eşlik edemiyor kimse. Ama ben herkese yetişip eşlik edebiliyorum. 😄
:)) 🌸
❤️❤️
Cevap
38Cevap
Arkadaşıma şu an sordum, olup olmadık yere değmeyecek kişiler için kendimi üzmemden şikayetçiymiş. Kolay affediyor olmamdan şikayetçi 🙄
Burçdaşşş 😅
Hiç sorma yaaa 😅
Çok konuşmam dışında bir şey bulamıyorlar genelde ikili ilişkileri ayrı tutuyorum arkadaşlık ettiğim kişilerden bahsediyorum ailemden vs 🤣
😅😅 sen hep konuş.
Konuşmam mı 🤣
Konuşursun tabii, konuşma dersek daha fazla konuşursun :D çünkü sen bir boğasın shsj
Hahaha evet öyleyim iyi ki öyleyim💓
İyi kiii ♥️
Yarını düşünmeden yaşıyorum ona kızıyorlar
Boğazım olurdu gadası 🤣
😅😅
Hiçbir suçum olmadığı hâlde çok ağır ithamlar duyduğum birinden sevdiğim için arkamı dönüp gidemedim, vazgeçemedim. Gurursuzluğumdan ben şikayetçiyim.
Çevrem ise bazı insanlara gereğinden fazla tahammüllü davranmamdan, bazen çabuk parlamamdan şikayetçi.
Çok duygusal ve merhametli olmamdan şikayet ederlerdi..
Çenemden, insanlara kendileriyle ilgili şeyleri lafımı çekmeden söylerim. Bu da işlerine gelmez ama umrumda değil. 🤣🤣
Seni kovacaklar 9 köyden haberin ola shsj
:D şehire yerleşirsin
Şikayetçi olacakları bir konu bulamamaktan şikayetçi olurlar 😀
Hadi ordan ya
Ne hadi soyle hadi 1 tane 😀
Gıcık oluşun hddh
Ajdhh bulamayinca çok düz bi cevap verdin iste gicik olmak diye bi sey yok 🤣😀
Var sensin işte
Sen daha giciksin 😀😛
Aa aman efendim lütfen shdjs
Lotfon 😀
Böböböö
🤣🤣
Bilemedim şikayet edilesi özelliğim yok galiba 😂
Hadi ordan melek melek
Maşallah :D he
Wallaa herhalde hep empati kurmaya çalışıyorum belki bu olabilir beelki :d
Evet kötü
Amaaan bir kahve içerim geçer ya boşkoy SLKJAJLKSDFASDF
Şikayet edilecek özelliğim de yok ki adeta 10 üzerinden 20 lik bir profilim yani
Vardır, kendini övme bu kötü bir özellik
Saf olmadığın kesin , ama fazlasıyla merhamet sahibisin. Yoksa bu kadar affedici olamazdın.
Sen de mi?
Yemek seçiyor olmamdan, herkesin sevdiği yaptığı aktivitelere iştirak etmekten keyif almamamdan
Ne dandandan
Daha demin dayım elbiseme laf attı , neymiş çok süslüymüşüm🙄
😃😃 Allah başka dert vermesin
Dert oluyor ama insana eğer hevesli bir şekilde yeni elbiseni giydikten sonra kınayıcı bakışlar+erkeklere mi süsleniyorsun lafı🙄
Karışmasın her şeye işine baksın
Öylede işte anlamıyor laftan.🙄
Biraz çabuk sinirleniyorum ve bazen ne dediğimi bilmeyerek konuşuyorum
Yerıuum dhdj
Bende seni djfjdkdj
♥️ canımın ta içi
En bi çok sevdiğim ❤️
Şimdi sordum kimseyi kolay kolay beğenmemem (kız begendiremiyorlar )😂
😅 seçici olmak lazım
Tabi basit insan değiliz sonuçta
Ani ruh hali değişikliği bi parça ikizlerim galiba 😄
Aman Allah korusun dhsjs
Kendim diye söylemiyorum gerçekten aklıma gelmedi 😀
😃 yalan
sosyal biri olmamdan. Tabi ki ben öğretmenim mizacım bu sevecenim yerine göre yapacak bir şey yok yani. Donuk bir insan da olamam şimdi mesleğim edebiyat.
Diğerleri umrumda değil ama annem ağzım bozuk olduğu için benden çok şikayetçi oluyor. Onu üzmemek için artık küfür etmiyorum. Farkındaysan şeyimde değil demedim, umrumda değil dedim jjsjshs
Dik baslilgim ve inatciligim bundan herkes şikayetçi bir de sinirlendiğim de gözüm dünyayı görmüyor ağzıma geleni söylüyorum
Bu aslında çokça ben dhdhs
Aniden sinirlenip parlamamdan sikayet ederler ama elimden geldiğince kontrol etmeye çalışıyorum artık
Açık sözlü olmam olabilir. Seviyeyi düşürmeden karşımdaki kim olursa olsun doğru olanı savunuyorum.
çabuk sinirlenmem en şikayet ettikleri konu olur genelde çünkü çabuk sinirleniyorum ve çok can yakıyorum
Çirkeflik çünkü kendimi ezdirmek yerine rezil etmeyi daha uygun görüyorum.
Açık sözlülüğüm etrafımdaki kişileri aşırı derece rahatsız ediyor.
Sanırım benden herkes ayrı ayrı şikayetçi zaten hangisini sayayım 😂😂😂
İnatcılıgım. Birşeyi kafaya koyduysam gerçekleştirene kadar burnumun dikine gderim 😄
Fazla detaycıyım, hiçbir şeyi kolay kolay unutmam. Tüh huyum kurusun🤣
Çok çabuk parlayan biriyimdir, bundan şikayet ederler heralde.
Bazı şeyleri çok düşünebiliyorum işte bu sebep olabilir
Övülecek çok yanım olduğundan şikayeti kendilerine ar sayıyorlar
İnatçı olduğumu söylüyorlar, asla inatçı değilim oysa 🙄
Etrafa karşı hep bir duvarım varmış gibi hareket edişimden.
Detaycı olmamdan ederlerdi😀
Fazla merhametliyim
Onu ben de farkettim dhds
Evet iyi bişey değil
Sinirliyim birazcık 😄
Hiç denk gelmedim djdj
Yok geleyim, merak ettim 😅
Miyavlama şimdi
😃 bana be’li me’li konuşma djsha
Öyle miii
Hiçte değil
Sinirim 🥹
Sen mi civcivumm shsj
Ebettt askim chhjshsh tabii sen beni hep pamuk gibi gördün
Evet :D gözümde melek gibim bir şeysin
Askim ben yarı pamuk yarı sinir topuyum 🥹🥹
İnanmam ben buna :D
Ya sjsjsjz şapşal 😻🌺
İşsizliğim 😂 Ama bir umut göründü bakalım
Ay hayırlısı olsun 🙏
🙏
Affediyoruz ama unutmuyoruz
Unutmak imkansız
İnatçıyımdır. Biraz süratli kullanırım arabayı. Sigarayı fazla içmemden. Gece geç uyuyup sabah uyanamamamdan falan filan.
iş aşkı calisma azmi ve hevesi olurdu sanırım boş gezmeyi sevmiyorum deli Dumrul gibi
O kadar mükemelimki kimse çekemiyor. sanırım bu özelliğimden şikayet ediyorlar
Herkese karşı kötü olmayışım
Kötüsün kim demiş
@zeusunoğlusu buyrun beyefendi sizi dinliyoruz
Sizden duymayı çok isterim😌✌🏼
önce ben sorduumm
Kahvaltımı yapıp dönsem🙂↕️
Umursamazlığım, patavatsızlığım olabilir
yaa ahahahshaaa sen benimkini ben seninkini söyleyecektim 😆😆😆😆
Hee sorry☺️. Aşırı attığın tripler olabilirdi o kadar✌🏼
*aşırı tatlı attığın tripler, diyecektin sanırım 😌😌😌😌
Kendi özgür düşüncemi bile söylemiyorum 😭. Tabi ki de öyle
yavrum saçmalama tabiki de özgür düşüncelerini söylüyorsun 😍 gidelim 🚀🧿
Fiiççççuuvvv🛸🛸🛸
Albatrosum ama karabataklık yapıyorum 😅
Sürekli sinirli halime
Çabuk patlamam geçen annem şikayet etti
Konuşmamamdan şikayet ederdi.
Çok sinirli ve ağzım bozuk sanırım bu olabilir.
İnatçılık olabilir temizlik takıntısı olabilir.
İnatçı ve alıngan olmam
Her şeyden çabucak sıkılabiliyorum
Çok kendi başıma takılmam olurdu sanırım.
sinirlendiğimde çok küfür etmenden şikayet ederler
Fazla mantıkçı olmamdan
aşırı iyi niyetli olmam.
Çok dik kafaliyim kedi dediğimi yapıyorum hep
Somurtkan oluşum
Fazla sinirli ve agresifim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?