Sanatçı Haluk Levent konserinde kağıt helvalarını satamayan bir gence yardımcı olmak için bir tepsi kağıt helvayı kendisi satmayı denedi ve kısa sürede hepsi satıldı. Ardından genci sahneye davet ederek toplanan parayı da gence teslim etti. Ben bu adamın yüreğini seviyorum 🫶
Ben de bu adamın iyiliklerini seviyorum ama kızlar bu adamın iyiliğini manipüle edip feminizme kaydırıyor bu adamı. O noktaya dikkat ederse sorun yok. Erkek sorunlarıyla, taciz tecavüz iftirası gibi sorunlarla, erkeğe yönelik şiddetle pek ilgilendiğini görmedim
Evet yürekten gelir.. Yüreğinden gelmeyen bir insan iyilik yapamaz.. Yapmaya çalışsa bile yapmacık olur..
Haluk Levent kral adam.. Ne kadar güzel bir şey yapmış.. İyi insanlar iyi ki var.. Ben bu alan insanları da anlamıyorum.. Satıcıdan alınca zehir mi yemiş olacaklardı.. Neden öncesinde ondan almadılar..
Evet , iyilik koşulsuz olur ve yürekten gelir. Bunun için iyi kalp taşımak ve insanca bakmak gerekir Dünya'ya. Bunu başarabilenler, gönlü zengin olanlardır ve değeri bilinecek nadir insanlardandırlar.
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Evet iyilik her zaman için yürekten gelir. kötülük de öyle.. bu yüzden de bize kalmış hangisini hayatta daha çok seçeceğimiz.. ben her zaman için iyilik seçerim bu dünyada.. kötülükten uzak durmayı deniyorum.