Sürekli düşünce halindeyim ve sürekli depresifm bir türlü geçmiyor. Antidepresanlar fayda etmiyor acaba uyarıcı ilaç mı almak laozm.
Anlamada sorunlar yaşıyorum, sınavları yetiştiremiyorum, duyarak ezber yapamam bu yüzden ezbere şarkı bilmem. Ezberim iyidir ama kesinlikle okumam lazım. Kalabalık ortamda sürekli yalnız kalmak istiyorum. Aşırı derecede erteleme var her şeyi ertelerim. Beni en çok yoran şey kafamı konuşmalara veremiyorum duyduklarımı anlamıyorum bazen okuduğum şeyleri de anlamam. Bu dehb mi
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Muhtemelen dikkat dağınıklığı dehb, bende de var çünkü doktoruna bu şikayetlerini anlat belki de dehb ilaci verirler
Çalışıyorum diye vermedi. Neden olabilir ki zararlı mı
Sanmıyorum bende çalışıyorum ilaçlarımı da alıyorum işe engel bi durum olsaydı rapor çıkartmazlardi zaten dene bi tekrar
Söylicem. Bana kaygı depresyon ye duxet verdiler ama sanki bnde başka bir şey varmış gibi hissediyorum o da ya otizm ya dehb
En önemli belirtileri nelerdir dehb nin ve ilaç faydalı mı dehb ilacı
Bana daha çok dehb gibi geldi bahsettiğin belirtilerin çoğu bende de var çünkü otizm belirtilerin var mı? 🙂
Mesela 4 5 yaşlarında konuşmuşum ve geç yürümüşüm
En önemli dehb belirtileri genelde aşırı dikkat dağınıklığı odaklanma sorunu tekrar eden hareketler istemsiz tabi yerinde duramama, işte duyduğunu algılamama veya okuduğunu üç beş defa okuma bu yüzden sürekli birşeyleri ertleme çünkü artık elli bin defa dinlemekten okumaktan sıkılmışsindir 😅
İlaç faydalı mı peki
Ilacım geçen senelerde çok faydalı geldi ama bu ay ki ilacim hiç iyi gelmedi tekrar doktora gideceğim mecbur ama çok iyi geliyor normalde bütün o aptallık hali gidiyo çok rahatliyosun..
Peki bu dediğin şeyler kaygı bozukluğunda da olamaz mı ve ya depresyonda
Kesin bnde dehb var ya. Kpss de matematiği yapmadan direkt tarihe geçiyorum yine yetişmiyor sınav
Bu dediğim şeyler depresyon anksiyetede de olabilir ama bu kadar da fazla değil yani İnan ilacını içip tedavi olmaya başlayınca çok rahatliyosun en azından bi okuduğunu bi kerede anlicaksin 😅hayali bile güzel
30 yaş birisinde otizm olabilir mi? ↗ Bunu okuyabilir misin bnde ne var
Ya sende otizm yok bence anksiyeteden dolayı sürekli sorunlarını düşünüp kafaya takmışsin sende sosyal fobi depresyon anksiyete dehb gibi şeyler var otizm gibi şeyler düşünüp kendini de üzme o kadar basit bi hastalık değil otizm zaten bu arayışın anksiyeteden kaynakli. Depresyon haplarına da keşke başlamasaydin mümkünse ilaca bağımlı kalma dehb ilacına da başlamanı öneririm bi uzman yardımıyla tabi anlatırsan anlar zaten hemen çok geçmiş olsun bu saydığım hastalıklar geçici şeyler kafana takma bu kadar
Depresyon ilacı ile dehb ilacı farklı mı neden öyle dedin. Dehb ilaçalri zararsız mı? Evet bağımlı yapıyor ve sürekli hastalık araştırmaktan yoruldum artık. Otizm olmasa bile dehb kesin var bnce. Birde depresyon ilaçları daah kötü yaptı beni. Her yerimi bozdu vücudumdaki
Depresyon ve anksiyete ilacı antidepresan yani bağımlılık yapar çoğunlukla çünkü iyileşirmekten kastı uyusturmaktir yani o yüzden tavsiye etmiyorum keşke kendini alıştırmasaydin ben ilaçsız yendim. Dehb ilacı öyle değil bütün dehb belirtileri ortadan kalkıyor dozuna bağlı olarak
Vala bilmiyordm ya benim başlama hikayem çok talihsiz oldu. Sonra bağımlı oldum maalesef. Sende ne vardı ki ilaçsız yendim dedin
Istek atmak ister misin daha detaylı konuşalım yardımcı olurum
İyi olur ya
Istek at
tamam
Depresyon
Emin misin. İnan konuşmaa bile yoruluyorum aşırı halsizlik var
Bilmiyorum be