Kişilik & Karakter Sizlere de böyle güzel temennilerde bulunanız var mı? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Çok az kişiye temenni de bulunurum kiymetimi bilin derim 😉🤭🤭 Sizlere de böyle güzel temennilerde bulunanız var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef. bana genelde beddua ediyorlar 1 3 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Bütün güzellikler seni bulsun canım benim ☺☺ u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim.. aynı şekilde güzellikler seni bulsun ☺️☺️ özgürruhlu55 1 yıl Teşekkür ederim canım benim ☺☺🙏
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yok hemen üstüme aldım yazıyı teşekkür ederim snkxmskd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl benim kadar mutlu olmalarını dilerim genellikle. ama bu bir beddua mıdır yoksa iyi bir temenni midir tartışılır. 0 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Beddua ne demiş bilirmisin
Sjsjskakaka Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yok. Ama temenni için teşekkür ederim. 1 0 Yorumla
HayriiPotur Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Senin kıymetini bilmeyen manyaktır 😌 1 2 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Okadar da değildir herhalde ya abartma istersen Yorumla HayriiPotur 1 yıl O kadar 😌 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır yok maalesef. bana genelde beddua ediyorlar
Bütün güzellikler seni bulsun canım benim ☺☺
Teşekkür ederim.. aynı şekilde güzellikler seni bulsun ☺️☺️
Teşekkür ederim canım benim ☺☺🙏
Yok bana genelde beddua ediyorlar
Yok hemen üstüme aldım yazıyı teşekkür ederim snkxmskd
benim kadar mutlu olmalarını dilerim genellikle. ama bu bir beddua mıdır yoksa iyi bir temenni midir tartışılır.
Beddua ne demiş bilirmisin
Yok. Ama temenni için teşekkür ederim.
Senin kıymetini bilmeyen manyaktır 😌
Okadar da değildir herhalde ya abartma istersen
O kadar 😌
cok var
Annem