Birlikte derin konular hakkında konuşabileceğim yeri geldiğinde beraber susacağım ve sadece dokunuşuyla sakinleşip bakışından aklındakini anlayabileceğim biri Aynı kafadan olmak değil bu belki ama ruhumuz benzerse kafaların pek önemi kalmaz
İlham verici, yarı deli, sofistike, yarı boşvermiş, kendince felsefe ve disiplini olan. Hafif ben merkezci, ilkeli. Kitap, film, travel anlayışı olan. Daha uzatırım da, gerek yok
Genelde ciddi ama bir araya geldiğimizde gülüp eğlenebildiğim birini isterim yalan dolan olmasın bı yere giderken izin almak yerine haberi olsun annem babam bir şey demiyorken ona düşmez yaptığım kötü bir şey olsa tamam derim ama erkekle bulusmuyorum etmiyorum anca izin almak hoş değil ihanet olmasın birbirimize değer verelim net olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Zeki, deli dolu, eğlenceli, sınırsız saçmalayabildiğim, anlaşıldığım ve anlayabilen, enerjisi enerjime uyumlu insan benim için kafa dengidir...
Eğlenceli ve herşeyden konuşabildiğim biri olmalı. Bôyle insanlar hafızamda daha çok yer edinirler yollar ayrılsa bile.
Birlikte saçmalayıp birlikte susabilmek
İçten neşeli mutlu asil
Birlikte derin konular hakkında konuşabileceğim yeri geldiğinde beraber susacağım ve sadece dokunuşuyla sakinleşip bakışından aklındakini anlayabileceğim biri Aynı kafadan olmak değil bu belki ama ruhumuz benzerse kafaların pek önemi kalmaz
Yeri geldiğinde olgun ama çoğunlukla komik , anlayışlı centilmen iyi ahlaklı merhametli vicdanlı kendine değer veren
Evcimen fazla uyumayan yemeyen para harcamayi seven ama birikim yapmayı da bilen temiz düzenli
Çok aynı olmak iyi değildir benden deli olmasın 😅😅 çok zıt arkadaslarim var hepsi kafa dengim
Ağır olucam diye kasıntı, samimi olucam diye kardeşim olmamalı.
Yaw şak olmamalı 😂
Ben deliyim kafa dengim yok herkes kendini çok akıllı sanıyor
Eğlenceli renkli ve değişiklikleri seven biri olmalı
Birlikte gülen birlikte ağlayan zamanı gelince susmayı bilen….
İlham verici, yarı deli, sofistike, yarı boşvermiş, kendince felsefe ve disiplini olan. Hafif ben merkezci, ilkeli. Kitap, film, travel anlayışı olan. Daha uzatırım da, gerek yok
Genelde ciddi ama bir araya geldiğimizde gülüp eğlenebildiğim birini isterim yalan dolan olmasın bı yere giderken izin almak yerine haberi olsun annem babam bir şey demiyorken ona düşmez yaptığım kötü bir şey olsa tamam derim ama erkekle bulusmuyorum etmiyorum anca izin almak hoş değil ihanet olmasın birbirimize değer verelim net olsun
Yeri geldiğinde birlikte bütün saçmalıkları yapabilmelyz arada benimle birlikte çocuk ruhlu olmayı becereblmeli mesela
Yağmurda benimle dans edebilmeli, insanların düşüncelerini umursamamalı, ruh ikizim olmalı yaa beraber çok iyi eğlenmeliyiz gülmeliyiz bakışmalıyız😂😂
Espiri anlayışımın uyduğu hangi konuları dalgaya alacağını bilen biri ile okeyim. Ki mevcut hayatımda.
mümkünse zeki gtünden anlayanlar çekilmiyor kafa açıyorlar çok çektim
Girisken, sosyal, iyi bir is sahibi, mizac anlayisi benzer, sekuler, acik fikirli, kendine guvenen
Eğlenceli, biraz deli, hayattan keyif alabilen birisi 😅
Sohbeti saran komik her konuda azda olsa bilgili olan bi insanın sohbeti sarar
Saygılı sevecen sempatik neşeli çılgın vs
Nerede nasıl davranacağını bilmesi yeterli.
Derin duygulara sahip olmalı
Kafa dengim yok insanlardan çabuk sıkılırım
insansın sende
Evet kendimde dahil
Tam bir zilli olmalı
Beni yormasın fazla yorgunum
Benden uzak durmalı, alanlarımı ihlal etmemeli.
Benim tam tersim deli dolu olmasını isterdim
Kötü niyetli olmamalı
Çatlak
Sıkılmayan
Komik olmalı
Eğlenceli
Mizahi olarak aynı olmalı
Koç burcu kadını olsun iyi anlaşıyorum
zeki ve deli olmalı
Eğlenceli
Ruh ikizi olmalı
Samimi.