Kendi gibi olan biri olmalı, yapmacık kendini insanlara anlatmaya çalışan, iyi biriymiş gibi görünen kişiliksiz menfaatçi masum görünen tehlikeli insanlardan uzağım her, zaman Ne ise kendini öyle anlatan, doğal, kasıntı barındırmayan, kibar hoş, lafını esirgemeyen, eğlenmesini bilen, beni bunalıma sokmayan, yormayan, kaba olmayan hele ki telefonu yüzüme kapatmayan insanları çok severim. birinin kendini anlatması gerekir, kendini anlatamıyorsan boşuna tartışmayacaksın. Saygı çok önemli, bana saygı veriyorsa bende aynı şekilde giderim tam tersini yapıyorsa bende çekinmem yaparım.
Nerede konuşup, nerede susması gerektiğini bilen biri olacak, çok konuşmayı da, konuşulmasını da sevmiyorum. Uyumlu olmalı, bende uyumlu biriyim fakat sürekli karşımda ki insana uyan taraf olmayı istemem, bu yüzden yeri geldiğinde o da uyum sağlamalı ve ortak zevkler olmasa dahi beraber eğlenmeyi bildiğimiz takdirde yapılan şey önemli değil, yaparken ne kadar keyif alındığı ön planda olur ve alınırda…
Kafa dengim, benim gibi olmalı, deli dolu, çılgın eğlenmesini bilen uyumlu olmalı... Sadece iyi gün değil kötü gün dostu da olmalı. Merhametli anlayışlı olmalı... Bencil, egolu narsist, yalanci, menfaatçi, paragöz, oyunbaz olmamlı...
ben karşı cinsin giyimine çok önem gösteririm kesinlikle iyi giyinmeli zeki olmalı merhametli olmalı sevmeyi bilmeyi güzellik o çok önemli değil eli yüzü düzgün olsun yeter ben güzelliğin kimaeye bir ömür kaldığını görmedim de duymadım da
Kafa dengi olduğum söylenir ama gel gör ki karsıma cıkanlar karaktersiz. Hep benim tersim. Kafa dengi demek aynı konulardan zevk almak. Benzer düşüncelere sahip olmak ve sıkılmamak. Kafa dengim Dürüst Sadık Güvenilir Merhametli Vicdan sahibi Akıllı İyi mizah bilmeli Saygılı Ve sevgi dolu Biri benim kafa dengimdir.
Deli dolu, epsri yeteneği gelişmiş, pratik zekalı, eğlenmeyi ve zaman zaman saçmalamayı seven, hayata karşı bir duruşu olan, ne istediğini bilen, saygılı, çalışkan, mantıklı ama duygularını da zaman zaman gösteren, güçlü karakterde, kolay pes etmeyen, nazik ama bir o kadar da dişli yapıda olmalı bence.. Keyifli günler..
Deli dolu , romantik, eğlenceliyi anladım da ruh emici nasıl bişi onu çözemedim :) Emmesin benim ruhumu falan. Ben gelemem öyle ama diğerleri kesinlikle olmalı. Sakallı bıyıklı olmasın, vücut geliştiren birisi olmasın. Böyleleri çok itici geliyor fiziksel olarak.
Anime sever olmalı , Lahmacun deyince gülmeli , sinema da iken telefonla oynayanlara musır atıp kaçabilmeli , bazen beyni kadar ayaklarınıda kullanabilmeli 😁
Bir kere karizması olacak karizması. Disiplinliliğin önemli olduğunu bilen ve yüksek disiplin seviyesine sahip birisi nasıl karizma seviyesinde artış yaşarsa ve hayat enerjisiyle doluysa o da baya bir karizma olacak. Karizma varsa tamamdır...
Sıcakkanlı, güler yüzlü, yeri geldiğinde olgun yeri geldiğinde çocuk ruhunu ortaya çıkarabilmeli sürekli kasıntı bi tiple olmak istemem yer yer beraber sacmalayabilecegimiz bazense birbirimize içimizi dökebilecegimiz biri olmalı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler kafa dengi değil kasık dengi aradıkları ve 1.80den kısa erkekleri adm yerine koymadıkları için benim kafa dengimin nasıl bir olduğunun bir önemi yok. Herkese sevdiği tarzda kişiyle mutluluklar dilerim.