Kişilik & Karakter Peki senin kafa dengin nasıl biri olmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Beyoğlu nu özlemişiz tabi eski halinden eser kalmasa da tüm kızlar toplandık)) Peki senin kafa dengin nasıl biri olmalı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Eğlenceli gözümle dahi irtibat kurabildiğim sesimden sesinden dahi ruhunu hissedebildiğim beni özümü bilen açıkçası ve buda çok nadide ve zor.. 1 0 Yorumla
emr7_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl İlk önce uyum olmalı, birbirlerini daima doğrularıyla yanlışlarıyla tamamlayan ve dürüst olmaları 0 0 Yorumla
Uyanannn_Güzel Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl doğal egosuz kendi halinde sınırları olan samimi iyi , eglenmekten eğlendirmekten mutlu olabilecek rahat biri 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Egosuz olsun, beraber gülebildiğimiz gibi beraber ağlayabilelim. 🌷 1 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yormasın Hani bazen sadece gözler konuşur anlaşır insanlar öyle olmalı 0 0 Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ateist islam düşmanı küfürbaz ahlaksız ama katil sapık falan değil cinsellik düşkünü. 0 0 Yorumla
BADAKKK Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Tiyatro sevmeli. Kitap okumayi sevmeli. Gayet nazik ve mutevazi olmali. 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel ve zeki olmalı benim gibi dürüst olmalı ve iyi anlaşmamız lazım 0 0 Yorumla
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Eğlenceli, ağzı sıkı, güvenilir, tripkolic olmayan, bana değer veren… 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Eğlenmesini bilen, mutlu, neşeli, ilgili ve sevecen 0 0 Yorumla
Theguardy Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yaşlandığımızı anlıyoruz sanırım hiç bir şey eskisi değil ve genelde aynı tadı vermiyor... 0 0 Yorumla
Wiitb Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl Beni olduğum gibi kabul edilecek ve birbirimize birşeyler katabilmek sevgi ve huzur dolu birisiyle olmak çok şey istedim sanırım o yüzden hayatım da sanırım bu yüzden böyle biri Yok 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Hâin ve yalancıları sonsuz hayırla gönderiyorum. 0 0 Yorumla
Cem_cann Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Sorumu veraplar misin , soruna da cevap veriyim , eğlenceli , sevecen , espirili , saygılı eğlenmeyi bilen , olumlu , rahat cinsellik yaşayan 0 0 Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kelimelerle değil konuşarak anlaşılır bu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Pinçin , itin önde gideni olsun tamamdır 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben niye yokum orada 🥹 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aynı şeye gülmeliyiz konuşmadan anlaşmalıyız 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Eğlenceli gözümle dahi irtibat kurabildiğim sesimden sesinden dahi ruhunu hissedebildiğim beni özümü bilen açıkçası ve buda çok nadide ve zor..
İlk önce uyum olmalı, birbirlerini daima doğrularıyla yanlışlarıyla tamamlayan ve dürüst olmaları
doğal egosuz kendi halinde sınırları olan samimi iyi , eglenmekten eğlendirmekten mutlu olabilecek rahat biri
Egosuz olsun, beraber gülebildiğimiz gibi beraber ağlayabilelim. 🌷
Yormasın Hani bazen sadece gözler konuşur anlaşır insanlar öyle olmalı
Ateist islam düşmanı küfürbaz ahlaksız ama katil sapık falan değil cinsellik düşkünü.
Tiyatro sevmeli. Kitap okumayi sevmeli. Gayet nazik ve mutevazi olmali.
Güzel ve zeki olmalı benim gibi dürüst olmalı ve iyi anlaşmamız lazım
Eğlenceli, ağzı sıkı, güvenilir, tripkolic olmayan, bana değer veren…
Eğlenmesini bilen, mutlu, neşeli, ilgili ve sevecen
Yaşlandığımızı anlıyoruz sanırım hiç bir şey eskisi değil ve genelde aynı tadı vermiyor...
Aynı anda susabilelim yeter
Beni olduğum gibi kabul edilecek ve birbirimize birşeyler katabilmek sevgi ve huzur dolu birisiyle olmak çok şey istedim sanırım o yüzden hayatım da sanırım bu yüzden böyle biri Yok
Hâin ve yalancıları sonsuz hayırla gönderiyorum.
Sorumu veraplar misin , soruna da cevap veriyim , eğlenceli , sevecen , espirili , saygılı eğlenmeyi bilen , olumlu , rahat cinsellik yaşayan
Kelimelerle değil konuşarak anlaşılır bu
Pinçin , itin önde gideni olsun tamamdır
ben niye yokum orada 🥹
Aynı şeye gülmeliyiz konuşmadan anlaşmalıyız
Ikizler burcu olsun gerisi önemli değil.
Kaçık
kültürlü
Komik