Kendini soyutlamak?

Sorum çok açık aslında ; bazı insanlar var hani suratına sövseniz de gülüp geçebilen. İnsanlar ne der nasıl bakar diye düşünmeyen, hatta insanları hiç yokmuş gibi yaşayan... Yani daha çok izdivaya çekilmiş gibi oluyorlar bu insanlar. Ve inanın ihtiyacım var buna. İnsanları çok kafaya takıyorum. çok. hem sinirlerim dayanmıyor hem kendime de dayanamıyorum. Yani kişilik olarak ben sanırım aileden kaynaklı seviyesiz şakalardan felan lavbalilik (yanlış yazdıysam kb) den mesela nefret ederim. Ama şu anda bulunmak zorunda olduğum arkadaş grupları çevrem ki az kaldı sıyrılmama hep bu tarz insanlar. Bazıları çok cimri kendini uyanık sanır. Bazıları afedersiniz g"tünü başını gösterip kendini bir b*k sanır. Ki gerçekten diğerleri de bunu olgunluk olarak görüyor. Yani bazen bir bakıyorum sapığın tekiyle pis pis espriler yapıyorum. Sonra irkiliyorum birden n'oluyo bana diyorum. Örneğin çok fazla şeyle ilgileniyor olmam (müzik aletleri, spor vb) sürekli dalga konusu oluyor. Ya ben kısacası çıldırmadan nasıl kendimi soyutlayabilirim. Biri gelip bana of kıza bak dediğinde nasıl * git diyebilirim. Özür dilerim öfkeme hakim olamıyorum.
Kendini soyutlamak?