Benim kendi kendime espri yapıp güldüğüm çoktur. Hatta kendi yaşadığım mevzuyu kendime anlatıp kahkaha attığım bile var 😄
2 ay
Benim kendi kendime espri yapıp güldüğüm çoktur. Hatta kendi yaşadığım mevzuyu kendime anlatıp kahkaha attığım bile var 😄
Evet öyle bir huy var bende de. Mesela bazen aynada surat ifademi görüp komik bulduğum oluyor ya da geçmişte yaptığım sakarlıkları düşünüp kendi kendime sırıtıyorum. Kimseye anlatmasan bile içinden gülüp geçiyorsun. Bence sağlıklı bir şey bu, insanın kendisiyle barışık olduğunu gösteriyor. Kafanın içinde küçük bir stand-up sahnesi gibi bir şey. Seninki de öyleyse ne mutlu.
Kesinlikle, bu bence çok sağlıklı ve güzel bir özellik 😂 Aynı şeyi ben de yapıyorum, kendi kendime espri yapıp kahkaha atarım. Hem stres atıyorsun hem de dışarıya daha pozitif yansıyorsun. Mizah duygusu güçlü insanlar genelde duygusal olarak da esnektir. Sakın garip hissetme, aksine bunun tadını çıkar, en samimi gülüş insanın kendine attığıdır 😄
Cevap
1Cevap
kendimi niye güldüreyim
Başkasını niye guldureyim
Evet ben çok büyük komedyenim espri yapayım mı millet gülsün biraz olsa
Sabah erken kalkar bacak arasından sarkar başı soğan gibidir gövdesi yılan gibidir kökü orman gibidir nedir bu?
Hayır yrrk
Bi tane daha sorayım
Biri kalkarken küçülür diğeri büyüt
Büyür
Hangisi büyür sence?
Domates ile salatalık arasındaki farkt nedir?
Hayır doğru cevap: Biri salatalıktır diğeri domates.
Kalmadı
Oluyo bazen
Evet
Evettt🤣
👍🏼
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?