Kişilik & Karakter Yaşadığınız küçük çaplı şanssızlıklar oluyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 3 gün önceden zor bela sıra bulduğum bakım merkezinde ben gider gitmez elektriklerin gitmesi 👉🏻👈🏻 Yaşadığınız küçük çaplı şanssızlıklar oluyor mu? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Dün saçma sapan bir şekilde belimi sakatladım iki gündür beni oldukça zorluyor 😅 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Oluyor ya kral alıştı artık. Bende bir lazere gideyim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bi o kalmıştı 😄 Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl herkesin hayatında aksilikler olur. hayat bu. 0 0 Yorumla
Strain0 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Genelde yaşadığımız şanslı anlar küçük çaplı oluyor. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Oluyor tabi nazarımız olsun boşveeerr 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 1.5 saat bekledim 😄 Yorumla Redamancy-4 1 yıl Sonunda yaptırdın mı ona odaklan bakım bakımdır saatlerce beklesende değiyor jsjdjd Yorumla Soran 1 yıl Lazere gitmiştim bebiş dkks değdi valla 😂 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Evet oluyor 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Oluyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dün saçma sapan bir şekilde belimi sakatladım iki gündür beni oldukça zorluyor 😅
Oluyor ya kral alıştı artık. Bende bir lazere gideyim.
Bi o kalmıştı 😄
herkesin hayatında aksilikler olur. hayat bu.
Genelde yaşadığımız şanslı anlar küçük çaplı oluyor.
Oluyor tabi nazarımız olsun boşveeerr
1.5 saat bekledim 😄
Sonunda yaptırdın mı ona odaklan bakım bakımdır saatlerce beklesende değiyor jsjdjd
Lazere gitmiştim bebiş dkks değdi valla 😂
Oluyor bazen
Çok oluyor
Evet oluyor
Oluyor.
Oluyor.