Kişilik & Karakter Kalbinizdeki acıları gizlemeyi başarabiliyor musunuz? oɿƚꙅɘɒm Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 106 Yapay Zekaya Sor Kale gibi bir dış görünüş mü?Neyin var diyenlere "hiç bir şeyim yok" diyerek mi?Yüzünüzdeki sahte gülümsemeyi maske olarak kullanarak mı?Kendinizden vazgeçip başkalarının sorunlarına odaklanarak mı?Sizin sırrınız nedir? Kalbinizdeki acıları gizlemeyi başarabiliyor musunuz? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Aganınkızı Takip Et Xper 4 Yaş: 19 1 yıl Ben çok gülen pozitif bir insanım ama içimde ne savaşlar verdim kimse bilmez en yakınım öldü bile hala deli dolu birisiyim aslında acılarımı çok iyi gizleyen bir insanım 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl En iyi yaptığım şeylerden biri bu.. Güler eğlenirim ama kimse içimde kopan fırtınaları bilmez bilemez.. 1 1 Yorumla TatlıKızzzz34 1 yıl Teşekkür ederim hayatım.. 😍 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kalbimdeki acıları iyileştirdim sadece içimde bazı ukdeler var onları da helledicez. 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Benim kalbimde his yok. Duygularım illa ki var. Fakat yara bereyle yola devam ederken o sinirleri de kesiyorum. Yani acı duymuyorum. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Göstermeye gerek yok. Ben acım ile yaşamayı biliyorum 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kalbimde gizlemem gereken bir acı yok. Olursa, gizleme gereği duymam. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır gizlemek ile uğraşmıyorum.. kimseden çekincem yok bir de gizlemek yükü ile uğraşamam 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Başaracağım artık eskiden yapamıyordum 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Ben acı çekmekle uğraşmam. Bu nedenle gizlemeye de uğraşmam. 1 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl dostoyevski arkadasım bu sözü zamanında bana bakarak yazmisti 😀 1 2 Yorumla oɿƚꙅɘɒm 1 yıl Ardından bana ithaf etti sanırım Yorumla portakallıjöle 1 yıl öyle olmuş 😀 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Düşüş-rbe-uçuş diye 3 mod tanımlı bende reis. Rbe modundaysam her şeyi gizleyebilirim.Ama düşüş ve uçuş modlarında duygu kontrolü çok mümkün olmuyor. 2 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet başarıyorum ama https://youtube.com/shorts/1Emtk8YYBvc?si=loC0PLGP1odppKaS 1 0 Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Başkalarının sorunlarına odaklanmak daha iyi geliyor. 1 0 Yorumla
SıkıntıdanAçtım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eskiden daha güzel gizliyordum artık yüzüme yansıyor 1 0 Yorumla
Premuroso Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Gizlemiyorum ki. Bağırıp çağırırım, küfrederim, intikam alırım. İçimde bırakmam. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Acı çekmiyorum ki gizliyim ben zaten duygu dolu biri duygusal da değilim. 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kalbimdeki acıları gizlemem, gizlemeye çalışmam. 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eskiden çok iyi gizlerdim ama artık dayanamıyorum. Anlatıyorum her şeyi. 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Benim acılarımı kimseye göstermiyorum hep içimde kalıyorum. Iyi yöne bakıyorum. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Saklamaya gerek yok kimse kımsenın acılarını merak edip sormaz umrunda değil kimsenin 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Durumumu hissettirdiğim zaman ancak anlayabilirler. 1 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç beceremem ben 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Yio. Sevinçlerim kadar onlar da ortada. 🤣 1 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet başara biliyorum 1 0 Yorumla
Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Bu konuda oscar almam gerektiğini düşünüyorum..🤔 1 0 Yorumla
Misskinpanda Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 73% 1 yıl Bir şekilde bir gün ortaya çıkar elbet 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Bazen evet bazen hayır maalesef 1 0 Yorumla
Lazımbazıhatalar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gizleyebildiğim kadar gizlerim 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Başarıyorum, ödül almalıyım. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Başarıyorum evet 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla