Kişilik & Karakter İçe dönük biri misin dışa dönük biri mi? 0daisy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soruu 🥹 teşekkürler İçe dönük biri misin dışa dönük biri mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben içime dönüğüm her zaman 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Dışa dönük sadece ya da içimdekiler hep dışarıda diyebilirim! 😅 1 2 Yorumla 0daisy0 1 yıl Bu ben 😂 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Ne güzel 😅Öyle insanları severim 😅 maskeli olanların canı cehenneme Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. dertlerim konusunda ice donugum pek kimseye bir sey anlatmam ama genelde disa donuk pozitif eglenceli biriyim 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yerine göre bir insanım kimi zaman ciddi ağır başlı, kimi zaman esprili ve sıcak🔥 durması gereken yeri bilenlerdenim kısaca. 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Artık içe dönük biriyim…ne yazıkki , gittikçe de kapanıyorum. 1 0 Yorumla
yenidendogdumbennn Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 95% 1 yıl Alışana kadar ortama ve insanlara içe dönük biriyim alıştıktan sonra dışa dönük oluyorum 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Mutluluğumu dışa dönük üzgünlüğümü içe dönük yaşarım 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. İkisi de hem içe dönük hem dışa 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. İce dönük 1 0 Yorumla
mesafeler123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl İkisi de var bende ama dışa dönüklük daha fazla 1 0 Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. İçe dönük 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,4b cevap paylaştı. karışık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben içime dönüğüm her zaman
Merhaba,
Dışa dönük sadece ya da içimdekiler hep dışarıda diyebilirim! 😅
Bu ben 😂
Ne güzel 😅Öyle insanları severim 😅 maskeli olanların canı cehenneme
dertlerim konusunda ice donugum pek kimseye bir sey anlatmam ama genelde disa donuk pozitif eglenceli biriyim
Yerine göre bir insanım kimi zaman ciddi ağır başlı, kimi zaman esprili ve sıcak🔥 durması gereken yeri bilenlerdenim kısaca.
Artık içe dönük biriyim…ne yazıkki , gittikçe de kapanıyorum.
Alışana kadar ortama ve insanlara içe dönük biriyim alıştıktan sonra dışa dönük oluyorum
Mutluluğumu dışa dönük üzgünlüğümü içe dönük yaşarım
İkisi de hem içe dönük hem dışa
Net biriyim bence
İce dönük
İçe dönük
İkisi de var bende ama dışa dönüklük daha fazla
İçe dönük
Dışa dönük
İçe dönük
İçe dönük
İçe dönük
İçe dönük