Ben normal de içe dönük birisiydim ama son yıllarda artık dışa dönük birisiyim bunun da nedeni kimseyi takmadığım umursamadığım için aslında. açık sözlüyüm içim dışım birdir. insanlar ile kaynaşmak gibi dertlerim olmadığı için karşımda ki kişi konuşkan olursa bende konuşurum samimi şeklide
Oyy zor soru. 😄 Yani çok sosyal birisi olduğum söylenemez ve genellikle çocukluktan beri hep içime kapanık birisi oldum ama insanlarla iletişimim bana göre güçlü olmasa da ayaklarım yere biraz sağlam basıyor olabilir. Sen peki latte?
Dışa dönük bir insanım. İnsanlarla iletişim kurabilme konusunda zorluk çekmiyorum. Tabi dışa dönük olmak her önüne gelenle haha hihi yapmak demek değildir. Bazı insanlara ulaşılmaz duvarlar örerim
İletişimim güçlü oldukça sosyal görünen fakat gerçekte iç dünyasında çatışmalar yaşayan, kavga eden, öfkelenen, kendisiyle konuşan nerdeyse şizofren yapıda biriyim. İçim dışım başka, bir değil.
O anki durumuma bağlı oluyor mesela güzel giyinmişsem özgüven patlaması yaşayıp baya bı dışa dönük oluyorum ama kötü giyindiysem kendi köşeme çekilir otururum.