AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hiçbirine istemem.
Herşeyden korkan ürkek savunmasız olmak istemezdim🥺
Yani cesur olma ozelliginizi pik yapmak isterdiniz. Bence düşüncelerinizi değiştirip yapabilirsiniz
insanlar hep söyler tek yaptıkları..
Anlamadım bana mı dediniz
evet
Ne yapmalıyım anlamadim. Ben bir ozelligimi degistirmek istediğimde önce düşüncemi değiştirip sağlam zemine koyarim düşüncem neyse davranışım da ona eğilir çünkü. Bunu da sana tavsiye ettim , böyle bir tepkiyi hak ettiğimi düşünmüyorum.
sen baya kibarlaşmıssın sultan bi erkeksi kabaydın
😄kimsin
Kibarlık değil bu insanca konuşuyorum bu arada karşımdaki kişiye bağlı
Merhametim. Hem insanlığa hem de hayvanlara karşı
Güzelllll⭐
❤️
Vefa seviyen pik değilse bunu kendi rızanla arttırabiliyorsun hdnfdfdf sadece kendini düşünüyormuş gibi diğerlerini düşün.
Soruda benlik bir şey yok örnek verdim
Tüh vefasız seni :D Şrefsizlik pik yapsın hdnfdfd
Vefada üstüme tanımam 😊henüz çıkmadı karşıma. Serefsizlik pik yapsa sen insan kalabilir misin hala
Banane Serefsizlik pik yapsın istiyorum birazda diğerleri kafayı yesin :D vefada üstüme tanırım seni endişelenme :D gururlu şey senii :D
Nayır geçemezsin eminim neyse.
Kııızzz beni anlamıyorsun gururdan :D vefada benden daha iyi olduğunu düşünerek seni ülke gibi tanırım diyorum aaa :D
Ne gururu ya normal konuşuyorum işte
Eyvallah
Eyvallah biraderim :D
Eyvallah erkeklere özgü bir şey değil bu da benden sana ufak bı ders
Öyle bir şey mi ima ettim :D birader de brotherden kayma bir kelime olduğu için kardeş saygısı gösterdim bu da benden sana ufak bi ders :D
Oy aman Allah'ım.
Omen tonrem :D özür dilerim eşşekkk :D
Özüre gerek yok essekcim
Oy :D
Mizah seviyemin daha da iyi olmasını isterdim
Güzel bir özellik evet mizah yeteneği insana ayrı bi mutluluk veriyor ne bileyim bazen hayata bağlıyor gibi
Mizah seviyesi çok önemli bir yetenek aslında fakat insanımız anlamıyor. Başına gelen kötü veya iyi her olayın komik veya gülünç yanını görebilirsin. Hayatla dalga geçersin bir nevi.
Hayat seni güldürmüyorsa espriyi anlamadın demektir...
-Joker
👏🏻🍀
Etkileyicilik ya da hissetmek
Hmmm
Taş kalplilik zirve olsa
Bence bu kendine zarar verir
Pamuk kalpli olmak zarar veriyor bana
Dozu ayarlarsan çok rahat edersin
Nasıl mesela
Kişiye göre kalbini ayarla. Ama kendi başına iken istediğin kadar pamuk olabilirsin daha mutlu olursun inan.
Teşekkürler ❤️
Rica ederim❣️
Özgüven, özgüven varsa her şey çok rahat.
Güzel evet
Hatta ego olsa bile iyi en azından ezik olmazsın
İşte bu yanlış. Ezik olmak kime göre neye göre. Ego aslında umursamanin üst seviyesi. İnsanlari fazla taktiginin belirtisidir. Asil eziklik odur
Kardeşim şimdi özgüvensiz olursan insanlarla bile konuşmazsın bu da seni üzer egolu olsan yine kimse seninle konuşmasa bile takmazsın
Ne kadar basit düşünceler bunlar. Ozguven bambaşka bir şey kendi içinle alakalı. Konusmama mevzusu bile değil. Egolu olmak karakter bozukluğu. Cekilmez bir insan. Uzulmemek icjn kendi kendinize bi seyler uydurmussunuz gibi gözüküyor. Neyse zihin yapimiz. farkli fazla yüzeysel sizinkisi. Anlasamayiz iyi geceler dilerim
Ben işte özgüvensizim. İnsanlarla konuşamıyorum, konuşurken geriliyorum. O yüzden egolu olmak daha iyi diye düşünüyor da olabilirim. Tartışmak değil amacım ben egolu olsan bu kadar strese gitmezdim. Düşüncemi tak diye söylerdim. Kimseyle konuşurken stres olmazdım. Bunu diyorum.
* olsam *gitmezdim işte dediğin gibi belki ben özgüvensizliği yaşadığım için egoyu kafamda böyle hayal etmişimdir.
Sürekli yazım yanlışı oluyor neyse
Neden insanlarla konusamiyorsun , geriliyorsun bunun nedenini bulmaya çalışırsan özgüvenli olursun asıl. Yani neyi neden yaptığını sorgularsan her şey daha kolay olur. Her insan bambaşka. Sınırı yok. Hepsinin istediği kişi olamazsin. Sadece kendin olabilirsin. Kendine odaklanirsan özgüvenin de artar
Anladım seni
Neden strese girdiğimi bilmiyorum ama tanışmak konusunda gidip merhaba demek saçma geliyor sanki birine yürürmüş gibi oluyor
Ben kendimi geliştirmeye odaklamistim kendimi hala oyleyim ama sonuç verdi insanlarla konuşmak artık içimden geliyor ve art niyet aramıyorum kendimde inan bana kendine odaklaninca çoğu şey değişecek
Bende onu denedim ama onu deneyince kimse ile konuşasın gelmiyor çünkü hepsinin derdi sevgili, eğlence böyle kendini geliştirmeye çalışan hiç yok.
E tabi o bı süreç ama dayan. ben de öyle düşünüyordum ama insanlara ayak uydurmak zorunda değilsin
Böyle iyiz
E peki