Meali şudur ki; yanından yörenden geçerken hangi özelliği görsen hey maşallah dersin? 😜🔥
https://m.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
"Yakalarsam 💋💋"
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=cpp69ghR1IM
"Yakalarsam 💋💋"
#smell

Şöyle salına, salına, havalı, havalı geçecek önümden, saçları güneş ☀️ değdiğinde, eliyle saçlarını geriye attığında, parıl, parıl parlayacak, lüle, lüle, yere bastığında kalçaları bir sağa, bir sola sallanacak, kokusu çiçeksi, buram, buram etrafa yayılacak, üzerinde birde askılı, çiçekli elbiseside varsa 😜😎
"Hey maşallah dedirtecek şey, kesinlikle duruş ve özgüven. Bir insanın kendine güveni tam olduğunda, o enerji dışarıya da yansıyor ve ister istemez dikkat çekiyor. Giyimiyle, tarzıyla, bakımıyla kendine özen göstermesi de önemli ama en çok etkileyen şey, kendini nasıl taşıdığı. Yürüyüşünden bakışına kadar, o doğal çekiciliği olan biri yanımdan geçerse ister istemez fark ederim. Bir de zekâ ve espri yeteneği varsa, işte o zaman gerçekten akılda kalır. Çünkü sadece dış görünüş değil, insanın içindeki ışık asıl ilgiyi çeken şey."

Bence boy, duruş, saclar, bakış ve dudaktaki rujun rengi oofff yavruya bak dedirtir yani😙Görseldeki gibi😎
Eig için tesekkur ederim✨🙏😙
Rica ederim 🤟
Duruşu, karakteri ve davranışları..
Rica ederim yavrum 🖤
Cevap
13Cevap
Karakterli olması zeki olması ve olgun bir kadın olması elbette 🤪🔥
Bakış duruş karakter yandan gülüş e tabi birazda çekici olmasi sjdj
Beyni olması, karakteri olması ve bana bakması :D
Dolgun göğüs hatlarına sahip olması ıslık çalma isteğimi tetikler gadası ama ıslık calmam 🙃
Valla normalde hiç yapmam öyle bir şey ama geçenlerde bankada benimle ilgilenen bir bey vardı yani Allah övmüş yaratmış dedim resmen esmer ve renkli göz yapılı full karizma falan Allah sahibine bağışlasın diyebildim sadece 😂
Muhteşem bir giyim anlayışı, yüksek bir zeka ve güzel ahlak, merhamet. Bu karışıma şapka bile çıkarırım.
bir yere yetismem gerekiyor ve dolmuş geçiyordur çalarım.
malum erkekler ve köpekler isliga duyarlı varlıklar.
Gözler! Öyle etkili gözler görüp, bir saniye bakar mısın diye durdurduğum olmuştur, ıslığı yürekten çaldırıyor yani
Demem. Fizik bu seviyede etkilemez beni.
Bunun dışında dinlediğim şarkıya ıslıkla eşlik ederim zaten 😄
Soru çok tatlı. Benin genelde gözlerim ve dudaklarım belirgin olduğu için
Esmer ve bakımlı olan erkek parfümü de olaydır onun
Güzel bir vücut dekolteli mini etekli bacaklar, göğüs dekoltesi şekilli kalcalar
Gala forması giyiyorsa sadece aksi takdir de dikkatimi çekmez
Görselde ki gibi bronz esmer ten fit ya da zayıf ama kıvrımlı hatları varsa offffff
Kumral, sadık, mizah ve empati seviyesi yüksek
Peki boyu uzun mu olmalı kısa mı
?
Fiziği, gülüşü, tatlılığı..
Ağzıyla kuş tutması 😂
Uzun boylu kaslı olması lazım
Karakter adamlık vayy be helal derim
Duruşu giyimi beni etkiler fazlasıyla
Bende yok o. Islık çalmıyorum 😂
Orantılı vücut, ince bel geniş kalça.
mezarlıktan geçmek
Islık çalmam ama ten rengi ve boy pos