Duygusal erkek, en az bir adım geridedir. Çünkü duygusallık, eril enerjiyi düşürür ve dolayısıyla kadında erkeğe karşı arzu mekaniğini öldürür.
Duygusal olmamak; duygusuz bir odun olmak değildir. Duygularının esiri olmamaktır, duygularına hükmedebilmektir.
Kadında duygusallık olmazsa olmaz değildir belki ama olursa o erkeğin kadında daha çekicidir. Çünkü duygusallık onun feminen (dişil) enerjisini daha da yükseltir. Bu durum erkekte kadına yönelik bir duygu da geliştirir. Erkekler, böyle kadınları sadece bir cinsellik putu olarak görmez.
Feminen karakterli, anaç ruhlu, iyi huylu kadınlar hep duygusaldır şaşmaz. Onlar hemen gözleri dolup ağlar. Biz erkekler için, o yüze dokunup o gözyaşlarını silmek, dünyanın en güzel enstantanelerinden biridir. Onlara gülmek de çok yakışır. Gülüşleri oldukça içtendir. Gözlerinin içi güler sevdiği erkeğe bakarken. Adeta cenneti bu dünyada yaşatır o gülümsemeleriyle...
Konu ile ilgili tespitlerim bundan ibarettir.
NOT: @r_engarenkyollar soru sahibinin önceki sorusunda senden bahsettim ama yanlışlıkla görüşümü yorumlara kapatmışım. Söylemek istediğin bir şey varsa buradan yazabilirsin.
Öyle sanılır ama aksine bir adım geride olanlar biziz. Kaba saba, ota. oka karışan, kısıtlayan, kötü davranan erkeklere bayılıyorlar.. sonra da ne derse beğenirsiniz " siz erkekler hepniz aynisiniz" kimsede demiyor ki "bacım sen hep aynı tip erkeğe gidiyor olmayasın?"
Bir erkeğin vicdanli sefkatli olması çok güzel birşeydir biz erkekte once güven sonra merhamet araririz ama duygularının esiri olan herşeye duygusal yaklaşan erkek herzaman 1-0 geride dir çünkü kadınlar maddi ve manevi güçten etkilenir çok duygusal erkek mız mız bir erkek karı gibi trip atan erkek herzaman kaybeder ve toplum içinde bir saygınlığı değeri olmaz
Kalmaz tabi ki. Ben önceden çok derdim öyle sürekli sini siviyirim sini siviyirim. Ayrılık sonrası mesajları okurken kendimden tiksindim valla uzun zamandır da kolay kolay söylemiyorum bu lafları 😃
Duygusal erkek öndedir.. Merhametlidir, sevdiği kadına değer verir onu mutlu etmek için elinden geleni yapar.. Hayatınızda böyle bir adam varsa ellerini hiç bırakmayın.. 🥰
Adam gibi Adam olsun Sevgisine sahip çıksın Yarı yolda bırakmasın. Gerisi inan mühim değil, para meslek yakışıklılık bunlar emanet şeyler bu cümlelerin harikulade , bizden olmadı , yapamadım beceremedim heralde , vazgeçmem diyordum , hayat ızdırap oldu işkence oldu , neden neden senin yazdığın olgunluk her kadında yok…
Genel olarak pek öyle olmuyor. Kendimden ve ilişkimden bağımsız olarak söyleyebilirim ki, kadınların çoğu duygusallığı süreklilik halinde sıkıcı buluyor. Ardından da pek girmek istemiyorum ama daha dominant ve değersiz davranan kişiler ile aldatma yoluna gidiliyor.
Duygusal erkek istemezsiniz. Çünkü duygusal erkek merhametlidir, size değer verir, el üstünde tutar, sever, kıyamaz. Oysa siz heyecan, aksiyon peşinde olduğunuz için, böyle biri size yaramaz. Kimse kimseyi kandırmasın.
Peki böyle devam ed, herkes erkekler hakkında aynı şeyi düşünürken ben neden aralarında iyileri de var , erkek kadına göre şekillenir diyorum, Biraz mantık.
Kim ne derse desin dünyanın en elit ve kültürlü kadınıni getir ben duygusallık seviyorum diyorsa yalaaaaan içinde koca bir ataerkil erkek sevgisi barındırır
duygusal erkek kadın ruhundan anlayan erkektir. kadınları bir tek bu erkekler mutlu edebilir gerçi günümüzde roller biraz değişti sanırsam kadınlar erkekleşti erkekler de kadınlaştı vaziyet fena yani :D :D
Duygusal erkek bi 10 adım falan geride başlar, yavaş yürüdüğü için daha da geride kalır zaman içinde
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aslında her erkek ilişkide duygusal olarak başlar zamanla yapılan kavgalar edilen kötü kelimeler o erkeğin içindeki romantizmi duygusallığı her şeyi alıp götürür
Ahah yok istemem , Adam gibi Adam olsun Sevgisine sahip çıksın Yarı yolda bırakmasın. Gerisi inan mühim değil, para meslek yakışıklılık bunlar emanet şeyler gelir geçer, Karakter lazım.